Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Тези сценаристи явно така си действа и работят и в "Ти разкажи черно море" бяха така почват леко скучно и избухват. Имам надежда за добро развитие и там героя преследваше един насилник, че чак се омъжи за жена му и детето им него наричаше татко. Акън да му е яко дупе, когато Санджар разбере. Гледам малко клипчета е инста с тези погледи и думи без даже да говорят, ще е грехата ако не им дадат щастлив финал Sad
Халисе е отвратителна, Елван щяла да си хване пътя че сина и да си доведе жена която дами роди дете, чакам малко ми ако проблема е в твоя син, егати отвратителната кобра, а Елван даже и помагаше да не стане за смях. Неблагодарница. Тази жена ме отврати повече от Посланика и Акън взети заедно...

# 556
Санджар ще види друго видео мисля - разговор на Акън и баща и

А в трейлъра Акън гледа рисунка на някой, дали не е приятелката на Наре

# 557
  • Пловдив

Рейтинга, въпреки сървайвъра:

Total / 1 / 9.60
Ab / 1 / 8.76
Abc1 / 1 / 10.68

# 558
Марианче, пак сме номер 1 👌

# 559
  • Пловдив

Рейтингът от снощи - покачване и в трите групи спрямо предния епизод:

Покачване:
В тотала - с 0,06 %
В АВ група с - 0,52 %
В АВС1 с - 1,08 %

Няма да забравя думите на режисьора Емре Кабакушак, след снимането на флашбеците в Черна гора.
Той каза, че трудното сега предстои - има предвид да се поддържа нивото.
Браво и на турските зрители, че са гледали "Дъщерята на посланика".

# 560

Добро утро момичета Two Hearts
Много хубави постове прочетох - благодаря за което
Понеже гледах серията с онлайн руския превод - почти всичко ми се изясни. Нямаше и минута излишно време за някои, та нали не може да гледаме само и единствено Наре и Санджар, и Гедиз. Необходимо беше да се развият и другите образи, които малко или много са в историята която гледаме.
Ето загатнаха защо Мюге има страх от коли /т.е. тя да кара/ - преди години е станала катастрофа и явно тя още не може да преодолее този шок. Тепърва ще се изясни има ли това връзка с недъга на Зехра. Защото когато Мелек я беше питала дали я боли, тя беше отговорила - вече, не.
Най-вероятно Мюге да е карала и при катастрофата Зехра да е пострадала.

Кой, каквото разбрал от серията е споделил. Оправдавате Наре за ненамесата в побоя над Санджар.
За мен лично тя не беше права - имаше начин да попречи. Но започвам да си мисля, че тя повече държи на Гедиз, отколкото на Санджар и в дадената ситуация просто видя възможност да си "върне".
А Гедиз - къде отиде усмихнатото лице на фирмата? Значи щом е за другите - Санджар е лошия, а той добрия и ще гледа с усмивка. Но щом се отнася за неговата чест - тогава може да премине през всеки. Малко лицемерно поведение.
Мисля си и друго - Мюге ще продължи да помага на Акън, защото тя вярва на него. И ще има още раздори между садъчите и семействата им.

Яхя става опасен - с цел да се докаже пред другите, прави неща продиктувани му от Халисе-ана.
Това което му казва Елван - приема като кръвна обида.

Най-много бих се изкефила, след като Халисето е в конака и синът ѝ Яхя е на нейна страна -  Санджар да се изнесе оттам.
Пък майка му нека да управлява кокошките, двата коня и снахите. То едната ако има смелостта да се махне - нека го направи. Говоря за Елван. Непрекъснато я унижават с това, че няма дете все още. Вината обаче май е на Яхя. Този човек има проблем и да не излезе, че той няма намерение за наследник.
Помните ли как се правеше на заспал, преди Елван да му сложи насила брачния пръстен.  Има нещо и там неизказано.
А Дудуто много фамилиарно си говореше с Яхя, да не вземе да се "прицели" в него и тя. Нищо, че май си падат някаква рода или не съм съвсем разбрала. Тази Гюлсие която уж се води като дъщеря у Халисе е май сестра на Дуду. А онази персона "как Сийка" дето всичко знае и не спира да говори и тя ту в едната къща, ту в другата да разнася клюки и сее интриги.

Въобще супер интересна серия, радвам се за рейтинга. Да продължават все така.
Крайно време е Санджар да разбере и сглоби пъзела "минало" и кой му е казвал истината и кой лъжата, защото 9 години от живота му са наистина загубени безвъзвратно.
И ако действително иска да бъде с дъщеря си и това дете да не остане отново без баща - няма избор на решения.  Решението е едно - изчиства всичко и започва отначало /ако му позволят това начало/. Защото той постави едно с Менекше, после го затвърди отново с нея - въобще толкова объркан живот си е подредил самичък, че не виждам как ще си помогне пак сам да го оправи.

Мелек иска както баща си, така  и майка си  да са с нея в едно семейство. Много добре прехвърли топката в полето на Санджар - да го видя сега какво ще предприеме.

Момичета Two Hearts  уж щях да пиша кратко, а пак се увлякох.
Време е за второ късно кафе и към задачите за днес.

# 561
  • Пловдив

Гедиз като беззащитно коте...
Живял дълго сам в Америка, скаран с баща си - още не знаем причината за това.
Отразява му се всичко естествено. Лесно е да съдиш другите, трудно е да разбереш своите.
Санджар, какно винаги проницателен, внимателен.
Ето защо, не бива да бързаме с някои "присъди" за персонажите.
Бавно, бавно ще ги опознаем и разберем, ако искаме...

Днес в пресата има страхотни отзиви за Енгин и Неслихан.

# 562

Рейтингът от снощи - покачване и в трите групи спрямо предния епизод:

Покачване:
В тотала - с 0,06 %
В АВ група с - 0,52 %
В АВС1 с - 1,08 %

Няма да забравя думите на режисьора Емре Кабакушак, след снимането на флашбеците в Черна гора.
Той каза, че трудното сега предстои - има предвид да се поддържа нивото.
Браво и на турските зрители, че са гледали "Дъщерята на посланика".

Flowers Bouquet
Радвам се, че успяват.Hearts
Цитат
Днес в пресата има страхотни отзиви за Енгин и Неслихан.
Hearts

Посланикът/актьорът де/ също е добър.Подходяща музика, когато той се появява.Като предвестник на злото, в тази история....

# 563

Я, да сложа Санджар, че всички отново са му набрали - този път май от спортна злоба.
Оправдават Гедиз за цялостното му поведение и пак Санджар им е трън в ******* /не в очите/. Значи когато е имало нужда съм критикувала и то доста Санджар, но сега няма да подмина Гедиз, Мюге и Наре.
За какви се имат тези тримата,А? За всезнаещи и най-праведни? За безгрешни?
Ама хич и не бива да им обръщам повече от необходимото внимание.
Това си е само сериал, актьорите играят и развиват образи за които имат и съответно  договори.
Няма да коментирам мнения, които открито или завоалирано уронват престижа на Енгин. Съжалявам тези които едва го търпят в главната мъжка роля.

# 564
  • Пловдив

Феновете на Енгин помнят и творят.
Защо помнят? Защото гледат и разбират историите на героите.

Марта_49, игнор бе мила.
Не ги чети, или не им се ядосвай. Нищо не може да променят.
Ничий талант не може да се открадне, просто някои трябва да се учат.
И трябва да го притежаваш актьорството, за да го извадиш от дълбокото.

# 565
  • Пловдив
Някой фенове са нетърпими, заради едни луди фенки на Неслихан дълго време не исках и на снимка да я видя, а жената си играе добре тогава беше няка драма с Фахрие. Не разбирам какво не им харесва Енгин, човека е доказан професионалист, влиза буквално във всяка една роля и я пресъздава не на 100 ами на 200%, но явно доста от жените се при познават в Наре, изоставени защото нещо са направили и сега Санджар им е крив ами не е. Разбирам го и него, а сега го правят тримата задружно на див селянин, но бавно ще стигне до истината, да видим после как те ще го гледат в очите знаели и мълчали, ей такова не пойскано добро най-мразя Simple Smile

# 566

Цитат
Hands Plus1
Може би, някои фенове се страхуват от способностите  на Енгин, като актьор.

Смешното е обаче, че Неслихан се е съгласила на точно това, защото Енгин ще и е мотив, да е още по-добра.

Енгин е споделял как се е учил от големи актьори и режисьори.

# 567
  • Пловдив

Слагам пълния и подробен рейтинг от снощи на еп. 9.
Да видим  къде и как са другите.

Епизодът в youtube вече е с над милион гледания, като не забравяме, феновете по света гледаха с нас онлайн, а феновете в Турция и арабския свят нямат достъп до  youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OUftEOxaJNo
Става въпрос само за сериала.

# 568

Цитат
Hands Plus1
Може би, някои фенове се страхуват от способностите  на Енгин, като актьор.

Смешното е обаче, че Неслихан се е съгласила на точно това, защото Енгин ще и е мотив, да е още по-добра.

Енгин е споделял как се е учил от големи актьори и режисьори.
Оф, тук ми идва да напиша една култова реплика от един български филм "Нейно величество принцесата ще учи ли английски? Не, бе - тя си знае!"
Нейните фенове отчитат, че тя е водещият фактор за рейтинга. Т.е. рейтингът се е вдигнал защото в тази серия имала повече екранно време в сравнение с предишната.
 Предната била посветена на Санджар и затова рейтингът бил по- нисък.
Аз мисля, убедена съм и дори го бях написала още на онлайн гледането - свърши озета и пуснаха веднага 20 минути реклами . Това повлия.
Сега директно продължиха сцената и чак след 1 час и половина пуснаха първите реклами.

# 569
  • Пловдив

Турците особено харесали тази сцена. Според известни блогъри тази сцена била връхната точка на 9-та серия.
„Зрителите оставиха сърцата си в тази сцена“

Оя Текин написа:
Зрителите в понеделник, не се срещнаха със survivor 2020, гледаха си своите сериали.
"Дъщерята на посланика" приключи вечерта като лидер, а "Ямата" и "Забранената ябълка" го последваха.
С други думи, отегчени зрители, които са уморени от знаменитости в състезания, чиято популярност е вече минало.

Общи условия

Активация на акаунт