Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
От скоро съм фен на Енгин,но ако позволите...
Мисля,че Неслихан играе добре,доста добре на фона на други актриси,но Водещият, Заряда и Историята е Енгин. Много други актриси биха стояли добре до него,но колко актьори, и кои биха изиграли ролята на Санджар по-добре.
Тези фенове ,които смятат ,че рейтинга се е вдигнал заради сцените с Наре са с фанатично мислене(дано не се обиди
 някой),рейтинга е по-висок заради историята,динамиката и Рекламите,които пуснаха по-късно.

От вълнение написах поста в друга тема,че ми се наложи да го изтрия добре,че се сетих да го копирам приди това😂😂😂

# 571

Намирането на думи не е лесно. Всички ние чувстваме нещо. Само малко хора успяват да го изкажат.
/Харуки Мураками/

# 572
Добър вечер!

Пак се започват размисли и страсти кой е по-по-най 😏 Аз мисля, че няма как един актьор еднолично да прави рейтинг, нито Енгин, нито друг. А пък и не е само до актьорите. Ама фанатизма и високомерието вече не ме впечатляват, нека се тупат в гърдите, щом толкова им е важно. Мен лично сцените с присъствие на Енгин и Неслихан, Ураз, Берен,най-много ме вълнуват и интригуват,като актьори са най-харизматични за мен  .Мога да кажа, че равносилно ги харесвам, Енгин една идея повече, защото е и Санджар 😜Но то другите и не ги дават кой знае колко .

Хм-м, 🙄👀🤐😳😂

😍😋👍

А бе Санджар си е опасен агент да ви кажа🙂 Обаче и Наре не лъже - как го сложи на място - Я не ми говори, сякаш съм ти жена, аз съм самотна майка и ако искаш иди се погрижи за дъщеря си, не ми Нареждай(перефразирам, нещо в този дух преведе рускинята) И той остана с отворена уста, не гъкна 😂

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 18:50 от araselia

# 573
  • Пловдив

За хубава вечер - усмихнат Санджар.

# 574
  • Пловдив
Феновете на Неслихан така и правят лоша услуга, но не се усещат. Историята е на Санджар и Наре. За мен в целия проект слабо звено е само Менекше млада ли е актрисата няма ли си талант не знам, но ми е най-слаба. Другите са си залепнали за ролите. Дано фенките на Неслихан се осъзнаят и спрат да омаловажават останалите актьори. Като цяло проекта е много добър, и сценария и режисьори, а музиката ми пълни душата. Силно се надявам сценаристите да си карат както са измислили историята пак ще се повторя, но напуснаха  "ти разкажи черно море" именно защото искаха от тях да разтягат историята.

# 575
От самото начало на сериала харесахме Неслихан като партньорка на Енгин, но какви бяха мненията за Енгин - знаем. А образът на Санджар добави още негативно отношение.
Ураз е личен приятел на Неслихан, до този момент Гедиз е нейн екранен приятел.
Но на тази основа да се иска водещата роля за Ураз и да се заплашва с негледане на сериала , ако Наре и Гедиз не са водещи двойка  - е смешно и най-вече несъстоятелно.
Дай на това основание ние да искаме Санджар да стане екранна двойка с главната комисарка. Я, колко добре си се разбираха...
Смешно нали?
Снощи на онлайн гледането, четох отвреме навреме коментарите  - в голямата си част насочени по презумпция против Санджар. Честно казано на някои да не им стане лошо накрая от прехласване по взахарените.

# 576
Василева, Менекшето и на мен ми е като прозрачна, някак безцветна. Обаче в присъствието на тоз хубавец, живва, не съм сигурна от страх ли само , от заспали чувства 😉 или друго.
  Чудя се какво да чакаме от тоя образ 🙄🙂

# 577
  • Pleven, Bulgaria
Привет.От последното ми злополучно споменаване на ТТ пристрастията,избягвам да споделям мнението си по темата.Най-вече защото не искам да водим войни и скандали помежду си.Но понеже отворихте дума,не мога да се въздържа.Не успях да разбера кой,кога,как и защо раздели публиката на сериала.Първо бяха виковете до небето срещу лошия Санджар и колко неправилно е постъпил с Наре,после дойде воят за  НарГед ,после видяха,че никой не ги взема насериозно и започнаха призиви към харесващите Гедиз да не гледат сериала,за да няма рейтинг.Аз гледам и не мога да повярвам на очите си.Абе хора,ние гледаме сериал.За да бъде той успешен и да ни въведат в историята,имаше нужда от някъде да започне,от разтърсваща случка,върху която да стъпят сценаристките.Е,добре.Сериалът си продължава,гледаме историята на Наре и Санджар и това няма как да се промени.Но какво се получава?Феновете на Енгин винаги сме се гордели,че стоим над нещата,толерантни сме и не се заяждаме.Да,така е,обаче когато започнаха да стават нагли,да обиждат открито човекът Енгин,да го обвиняват в непрофесионализъм и прочие,дори най-старите турски фенове скочиха в отговор.И настана война.Ние така,вие така.Грозно е да четеш обидите които хвърчат наляво и надясно.Първоначално и аз мислех,че с феновете на Неслихан,които харесват повеше образа на Гедиз за Наре.Престанах да споменавам Неслихан като почти всички фенове на Енгин в таговете си,ретуитвах само тези нейни фенове,които маркираха и Енгн.След спора с момичетата от другата тема обаче започнах по-внимателно да се взирам и да чета с превод туитите.Оказва се,че много от феновете на Неслихан харесват и Енгин и са доволни от това,което ни показват любимците ни.Така и не се разбра кой създаде този хаос между феновете на акт1орите и на сериала.Обаче едно е ясно,това вреди на рейтинга,въпреки,че е висок,на сериала,защото коментарите особено в Ю туб под всеки епизод са отвратителни,на екипа,защото няма начин да не са разбрали и на нас като зрители и фенове.На мен лично удоволствието ми се помрачава от толкова спорове.Всеки ден обаче влизам в ТТ,защото се надявам колкото и нищожна да е помощта ми,да се прибавя към тази на останалите и да се отчита от канала и от тези,от които зависят важните решения.Можеше да бъде много по-висок рейта,ако бяхме задружни,Енгин и Неслихан можеше да бъдат на челните места във всички класации в ТТ,защото го заслужават.Така и не се изясни кой и защо създаде хаоса,но миналата седмица отношенията сякаш започнаха да се затоплят.Имаше акция за подкрепа на Енгин и в нея участваха много от феновете на Несли.Ден след това имаше за Неслихан и там бяхме много от феновете на Енгин.Както и трябва да бъде.Явно всички размишляваме върху проблема и имаме желание за обединение в подкрепа на любимите артисти и сериал.Снощи,последните изпълнения на Гедиз-маниаците бяха да обиждат Наре,колко била несправедлива с него.Е,така няма да стане.Аз  отново започнах да упоменавам и Неслихан в тт си.За себе си реших,че като фен на Енгин Акюрек не ми подхожда да пренебрегвам партн1орката му,която на всичкото отгоре много харесвам.Винаги сме уважавали колегите на Енгин,специално тук,в темата,всички сме казвали не веднъж,че една птичка пролет не прави.Енгин е нашият кумир и ние го обичаме,уважаваме и боготворим ако щете,по много и различни прчини.Но проектите,в които участва са плод на упорита и тежка работа на целият екип,който работи по сериала.Така,че признанието за успеха е за всички тях.И колкото и забележки да имаме към тази или онази сцена,към режис1ор,сценаристи и т.н.,нека те да са изказани с добри чувства,добър тон и уважение към работата на тези хора.

# 578
  • Пловдив
Енгин и Наслихан пресъздават легендата на Наре и Санджар уникално, с удоволствие ги гледам и душата ми се къса с тях.
Локи е шемет и него от ти разкажи черно море го знам, там беше голяма забава разведряваше обстановката. Да си прибира Менекшето и да се спасяват. 😂
Гедиз ме кефи, но го виждам само като приятел и обединяващ фактор нашите двама инати. Дано скоро и за него вкарат някоя готина мадама, че да мирясат Simple Smile

# 579

Била нова, от днес.Heart

И двойката.Heart

# 580
Марта, ами като не харесват Енгин/Санджар хората не може насила да ги накараш  ✌️На мен това грам не ми влияе да си харесвам Неслихан/Наре във всякакъв аспект. Считай, че сме късметлии и си се кефим на сериала 🙌

Ураз/Гедиз също го харесвам, ама с Наре са ми като брат и сестра. Но мога да разбера, че някой вижда друго, аз не.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 20:10 от araselia

# 581
  • Пловдив
Принципно няма нищо лошо да не харесват Енгин, но да не омаловажават професионализма и играта му. Тогава такава драма няма да има Simple Smile

# 582
Нуше💕 заставам твърдо зад всичко което си написала.
Но си признавам, че точно един възхваляващ главната ни актриса и същевременно унижаващ главния актьор коментар ме метна на най-високата маслина. А оттам се виждат и други неща.
Откога правя и аз апели за обединяване на феновете за да има сериала ни успех, но явно само си правя гимнастика на устата.
После пък си казвам и друго - ако по сценарий Санджар бъде премахнат, нека си гледат втори сезон с Ураз/ Гедиз. Само, че дали ще бъде продадено продължението със същия успех?

# 583
  • Пловдив

Сладурчето Берен.

Като знаем, как бързо расте косата на Енгин, често си я намалява за визията на Санджар..

# 584
Мустафа...Heart

И няма нужда да говоря за греховете си. Дори и без вас си ги спомням с удоволствие.

Момичета, Hearts

И Санджар.Heart

Общи условия

Активация на акаунт