Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 705

Всички предварително пуснати лични снимки са малка подсказка и за сериала.

Най-после малко усмивки 😍

Най-много Санджар да търси къща на дъщеря си... Ще има и малко конче навярно...
Всъщност има поне два коня на първата снимка /зад Беренчик на полянката и си пасат кротко, кротко/.

# 706
Момичета, благодаря за снимките от 10-ти епизод.
Някой беше писал за думите на Гедиз към Наре за любимия й в Швейцария. Тя разбра от Санджар за това, когато ходиха да търсят Мелек в Черна гора /3-ти епизод/. Може би беше изненадана, че и Гедиз знае историята и е повярвал на Санджар. Но кой да допусне, че Акън може да спретне такъв гаден номер.

Очаквам Санджар като притисне ески посланика да се рзбере истината и от тази лъжа. Но тогава д..е да му е яко, защото отново не й повярва.
Тук сигурно са при Гедже.

# 707
  • Пловдив

Озет към 10 епизод. Превод Еванджелин.

"Ти ли не ме пожали, или аз теб не пожалих?"

Санджар излиза сам на път, по който може да намери истината. Омръзнало му е да бъде участник в игра. Ще хвърли превръзката от очите си. Не е готов за това, което ще види, но няма връщане назад.

От друга страна, Наре се опитва да предпази Санджар от същата истина, която преди години е изкрещяла в лицето му. Баща й Гювен е на път да сключи сделка за много пари със Санджар, за да каже мястото на Акън. Единствената възможност за Наре е да накара Гедиз да участва в този търг за Акън, организиран от баща й. Гедиз преразпределя картите и внася глътка свеж въздух в търга.

Яхя, който е разбит от комплексите си, предприема стъпки, които притискат Санджар в ъгъла. Санджар трябва да направи избор между майка си и дъщерята на посланика. Елван ще направи този избор вместо него.

# 708

Санджар излиза сам на път, по който може да намери истината. Омръзнало му е да бъде участник в игра. Ще хвърли превръзката от очите си. Не е готов за това, което ще види, но няма връщане назад.

От друга страна, Наре се опитва да предпази Санджар от същата истина, която преди години е изкрещяла в лицето му. Баща й Гювен е на път да сключи сделка за много пари със Санджар, за да каже мястото на Акън. Единствената възможност за Наре е да накара Гедиз да участва в този търг за Акън, организиран от баща й. Гедиз преразпределя картите и внася глътка свеж въздух в търга.

Яхя, който е разбит от комплексите си, предприема стъпки, които притискат Санджар в ъгъла. Санджар трябва да направи избор между майка си и дъщерята на посланика. Елван ще направи този избор вместо него.

Благодаря за превода. Много любопитно - баща и на Наре откъде знае къде е Акън ? Или само иска да измъкне пари. И как ще участва Гедиз - и той ли ще се пазари с посланника. И с какво е от полза това за Наре се чудя.
  Елван ще свидетелства срещу свекърва си в съда най-вероятно.

# 709
Благодаря на Мариана и Еванджелин за превода на озета.

Ей, този човек няма насита. За пари на всичко е готов.
Браво на Елван. Знаех си, че ще се намеси точно навреме.

# 710

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Благодаря за снимките също.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 711
  • Пловдив

Още във втория трейлър става ясно, че Елван казва истината в съда: "Призна, че е причинила болка
на Наре Челеби." И в озета ни подсказват, че ще спаси Санджар от избор.

Санджар май задоволява почти всички желания на дъщеря си. Къща с двор, конче...
Остава и да приспива честичко там... Ще, ще...

# 712

Скрит текст:

Благодаря за превода!

Елван показа, че е честна жена. До този момент приемаше стоически натякванията на Халисе за това, че няма все още дете с Яхя - а сега съвсем подписа присъдата си от нея. Виждам я или сама да се изнесе от конака или свекърва ѝ да я прогони. Офф, яяя - ами то конака ще остане на ръцете на Менекшето. А и Локи излиза от затвора - въобще ще стане цирк.
Ако и нахалната Дуду дойде при сестра си - още по-голям...

Санджар - да му съчувствам от всичките предателства около него или да му пожелая най-накрая да научи, каквото има да научава - пък да става, каквото ще става.
Пак гледах втория фрагман - Наре е в конака на Гедиз. Заедно кроят как да действат против Санджар.
Години наред Мюге е съдействала на Акън да манипулира Санджар, сега брат ѝ май ще прави същото под малко по-друга форма /помагайки на Наре/. Тя пък сега какво се загрижи изведнъж за Акън да го оставя жив. По този начин ще се изкара лъжкиня в очите на Санджар и с всички сили ще препятства истината.

И защо? Дотук съчувствах на Наре, на болката ѝ, на всичко което ѝ се е наложило да преживее както през тези 9 години сама, така и когато се върна за да остави Мелек на Санджар.
Толкова гняв и желание за мъст има и в нея, че въобще не вярвам те двамата със Санджар някога да се разберат - дори и в името на Мелек.
Какво беше казала на Гедиз - "Да горят в ада всички, които не са ѝ повярвали и не са я разбрали" - ами тя вече праща Санджар там, но не и Акън и баща си.
С  машинацията която най-вероятно ще направи с Исабел - ще унижи още повече Санджар и ще затвърди казаното от Акън преди години.
Това  със сигурност  не е продиктувано от някаква си /дори и стара/ любов към Санджар.
Чиста проба - отмъщение и показване на непукизъм относно това което той ще преживее.

Връща му за миналото и за сега - първо с лихвите, второ с най-добрия му приятел - вече нейн.
А това което правят с Гедиз, нищо чудно и с Мюге, а защо да не намесят и Каврук - ще е унищожението на Санджар.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 13:09 от Марта_49

# 713
  • Пловдив
Според мен иска да предпази Санджар да не стане убиец, а и се страхува Акън да не го убие, той все пак знае слабостите й.

# 714
  • Пловдив

Според мен иска да предпази Санджар да не стане убиец, а и се страхува Акън да не го убие, той все пак знае слабостите й.

Точно така, и в озета го подсказват: "От друга страна, Наре се опитва да предпази Санджар от същата истина, която преди години е изкрещяла в лицето му." Наре иска да предпази Санджар, колко, как и дали ще се случи - предстои. Наре иска да запази жив бащата на дъщеря си, не любимия. Не любимия, ама си е баш любимия, майката на дъщеря ми и бащата на дъщеря ми, са предпазни щитове.

# 715

Нали беше радетелка за истината. Сега защо ще правят сложна машинация да скриват тази истина, затвърждавайки лъжата казана преди години от Акън.

Пълно противоречие и липса на всякаква логика.

Значи преди няколко месеца крещи и казва едно - сега наобратно.
Че и помощници има - първо Каврук за да измами Санджар и Гедиз, сега пък Гедиз и кой знае кой още - за да измами Санджар. Да затвърди нещо, заради което тя прати в ада тези които не са повярвали на истината.

Един път - не вярваш на истината казана от мен.
Втори път - наобратно.

Не мога да разбера - или те с Гедиз постъпват тъпо или тъпата съм аз.
Няма да се засегна ако съм аз - признавам си го.

А може би  подтекста е - Санджар да не разбере истината и да поиска прошка ?

Толкова обиди си нанасят взаимно, толкова злоба и злъч се изливат...
И това ми било голямата им любов...

Сега, когато Санджар може да разбере какво наистина се е случило, защото Наре знае за всичко - тя си сглоби картинката  Швейцария - разбра от Гедиз и Санджар, че Санджар я е търсил, но в същото време знае как Акън го е измамил чрез своя подставен човек и флашката.
Отново ще мълчи, че ако не въвлече и Исабел в тази история /да излъже/ ей -на, пиша го на клавиатурата с пръст.

А как май ще го излъжат и с видеото... Уж е това.
Честно казано разочарованието ми от Наре нараства със всеки един момент.
А Гедиз не е приятел. Вместо да разкаже всичко което знае от Наре и заедно със Санджар да направят план и да заловят Акън - той също действа подмолно.
Май наистина с Наре са си дружки във всичко.

# 716
  • Пловдив

Първи договор, по волята на Санджар.
Втори договор, по волята на Наре.
Третият ще е по волята на Мелек. Мама и тати си изстреляха патроните.

Марта, може би за трети път пиша - за номера с флашката, за това, което чу Санджар, знаят само посланика и Акън.
Номарът с флашката е подправен разговор - един подкупен от Акън градинар в клиниката, записа фраза казана от Наре на флашка и Акън успя да подведе Санджар в Черна гора, Наре няма телефон в клиниката, но Акън бе готов с името й от телефона на градинаря... Била с богат турчин и т.н.
Гедиз разбра за това от Санджар в затвора. Санджар разказа неговата си приказка, т.е., това което чу от монтирания разговор на флашката. Гедиз го казва на Наре и тя не знае за какво става въпрос.

Очакваме поредната развръзка с тази флашка - предстои...
Нека не товарим излишно Наре. Ще бъде интересно, вероятно Санджар ще разбере пръв.

# 717
Марта, споко, не се ядосвай, нали иначе ще ни свърши сериала 😉

Heart Eyes Broken Heart

# 718
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1230828524967206913

От сайта:

Картите се преразпределят!

# 719
  • Pleven, Bulgaria
Ехееее,съвсем сама ли ще ме оставите в надеждата за бъдеще на Наре,Санджар и Мелек,момичета?!Какъо сте я започнали,накрая ще останем аз и Каврук сами на фронта.😄Това,в кръга на шегата.
Ха,добър ден сега.Благодаря за фрагмана,снимките и озета на 10 епизод.Люшкат се всички безгрешни от една грешка,та на друга по- голяма.И правят планина от грешни решения,която накрая ще се срути върху тях.Накрая грешният Санджар ще излезе най- малко грешен,но да видим....Както винаги,мислите ми са разхвърляни и постът ми е такъв,но пиша точно каквото чувствам в момента.
Сега,още от дете,Санджар е бил батко за всички.Възпитан е да се грижи за по- малките,но освен това защитническото чувство му е вродено.В един момент се появява Наре и въпреки,че той не може да проумее защо,тя го обича и съответно също се оказва под неговото крило.Е,не разбира защо Наре го обича,защото не може да се види през нейните очи,но ние знаем.След много години,Санджар вече е загубил детската си невинност,но Постъпката на Гедиз явно отново спечелва изстрадалото му сърце.Не парите,които му дава,а честността и доблестта да го направи,това е завоювало доверието на Санджар.Не знаем дали Гедиз е целял да отмъсти на баща си,както намекна Санджар в яда си,затова аз приемам,че е било от чувство за справедливост.И така Гедиз,заедно с Мюге,също влизат в защитения кръг на Санджар.Това са хората,за които той би изгорял,без да се замисли.Отделно,хората от района го уважават точно защото е справедлив и честен човек.Та,Санджар е защитавал цял живот всички.Те го обичат и добре го познават и чудесно знаят,че в момента,в който разбере истината,за него има само една цел- Акън и после собственото му наказание.Така че,те знаят че не могат да допуснат той да види видеото.Тук е и грешката им-Санджар знаеше още щом ги видя тримата така потресени,че това,в което започна да се съмнява е истина.Какво друго можеше да ги потресе така?Новината за Мюге и Акън?Не,разбира се.Гедиз би се ядосал на тази новина,би крещял,както го направи срещу Санджар,не би изпаднал в такъв ужас.От това,което чу по телефона да казва Наре и от факта,че тя държеше този телефон да гледат,му беше ясно,че е нещо ужасно,свързано с Наре,т.е.истината,която винаги е отричал.Затова и в трей каза,че не е готов да разбере,но трябва да го направи.А никой от близките му няма да му помогне,защото въпреки всичко,той е тяхната скала,опора,сила.....И те не искат да го загубят.
Ще разбере сам,след много лутане,защото вече се съмнява,че два пъти е повярвал на неправилните хора и два пъти е сгрешил.Ще бъде ужасно за него,по- страшно от първия път,защото тогава е бил заблуден,че е единственият наранен.Когато научи цялата истина и последствията,които е имала постъпката му за Наре- ще бъде неговият психически срив!
Въпреки всичко,аз се надявам по някакъв начин да успеят да си простят един на друг,на самите себе си и да продължат живота си,взели правилните поуки.Не мисля,че е невъзможно.Би било така,ако Санджар беше лош,зъл престъпник.....Но той не е такъв.Така,че защо да няма помилване за него?Защо да не възродят онази тлееща любов,незабравена,неизживяна,неувяхваща?!Или пък още по- добре,на нови,по- стабилни основи,като зрели хора,да признаят всичко случило се и да всичко ма чисто?!Ето такъв край виждам.Мама,татко и Мелек,устремени към утрешния ден!!!Каква иначе,ще е поуката от тази история?Злото е силно,злото винаги побеждава,добрите хора са губещи,несправедливостта винаги остава ненаказана???Не съм съгласна.
Олееее,влязох да пиша за сълзата,потекла от окото на Санджар,знаейки истината,когато прегърна Гедиз,а излезе цял философски ферман.
Момичета,да ви е усмихнато и ведро днес!При мен едно пролетно слънце е изгряло,та чак ме зарази с топлината си!
А,само да добавя,че всичките ми размисли са написани от моята маслина,която е тази с надписа “Наре на Санджар”
Обичам виииии

Общи условия

Активация на акаунт