.gif)
Ама какви са тези изненади по никое време? Благодаря на екипа за фрагмана.

Голямо четене падна, нямате настигане.
Но първо ще си кажа за Наре, после ще коментирам и фрагмана.
Уточнявам, че ще пиша за Наре, а не за Неслихан, за да няма обидени.
Тези СЦ защо ни показват турските жени в двете крайности - или са много смирени /безгласни букви/, или пък са безкрайно агресивни? За тях няма ли средно положение? Не съм привърженик на крайностите, затова сигурно се ядосвам на Наре.

Не одобрявам тактиката и поведението на Наре спрямо Санджар. Какво значи да скалъпиш фалшиво заминаване с Мелек, за да се помъчи Санджар и да се договори с теб? Има хиляди други начини да накараш един мъж да направи това, което искаш. ОК, няма лошо да правиш кариера, но не го казвай по този начин. Имам чувството, че всичко казва и прави, за да го боли Санджар, защото му е малко до сега.

А сега по фрагмана. Голям пожар ще гасим в понеделник.

Яхя май е чул думите на майка си.

Дано СЦ не се отнесат в тази посока, че ще ми е мъчно за Елван. А Дуду е първа писта на всички фронтове.
Да видим Гедиз какви карти ще раздаде.
А Наре продължава с условията. Но при Санджар не минават - "Няма да спра, докато не разбера истината".
Мен най-много ме притеснява това "счупване" - има го и в двата фрага.

Пожелавам ви хубав петък, момичета.
Поглед "Не ме настъпвай по опашката".

Нямах предвид чак пък да е девствен
не че не е възможно , но е малко вероятно
Предвид досегашното му съществувание, как изглежда , как се държи. Не е да не хваща окото, даже напротив
Имал си е той възможности и едва ли е пропуснал
Иначе може Наре да е първата му силна любов. А че се е влюбил в жена с дете, то това не пита като дойде.