Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета.
Ама какви са тези изненади по никое време? Благодаря на екипа за фрагмана.
Голямо четене падна, нямате настигане.
Но първо ще си кажа за Наре, после ще коментирам и фрагмана.
Уточнявам, че ще пиша за Наре, а не за Неслихан, за да няма обидени.
Тези СЦ защо ни показват турските жени в двете крайности - или са много смирени /безгласни букви/, или пък са безкрайно агресивни? За тях няма ли средно положение? Не съм привърженик на крайностите, затова сигурно се ядосвам на Наре. Съгласна съм, че е преживяла отвратително нещо /да не дава Господ на никоя жена да го преживява/, наранена е, но не може да мери с различни аршини и да действа по този начин. В началото, когато сподели с Гедиз какво се е случило с нея, коментираха въпроса за доверието и доказателствата. Тогава не искаха да дават доказателства на Санджар, защото той не бил случаен минувач и трябва да й вярва безусловно. Гедиз като е влюбен в нея и й вярва, защо не повярва за Мюге? Защо не вярва на Санджар, нали е най-добрият му приятел? Защо пък и Наре да не вярва на Санджар? Ааа, не може така. Значи онзи, когото непрекъснато го лъжат, да вярва безусловно, а за останалите - ето доказателство.

Не одобрявам тактиката и поведението на Наре спрямо Санджар. Какво значи да скалъпиш фалшиво заминаване с Мелек, за да се помъчи Санджар и да се договори с теб? Има хиляди други начини да накараш един мъж да направи това, което искаш. ОК, няма лошо да правиш кариера, но не го казвай по този начин. Имам чувството, че всичко казва и прави, за да го боли Санджар, защото му е малко до сега.

А сега по фрагмана. Голям пожар ще гасим в понеделник.
Яхя май е чул думите на майка си.

Дано СЦ не се отнесат в тази посока, че ще ми е мъчно за Елван. А Дуду е първа писта на всички фронтове.
Да видим Гедиз какви карти ще раздаде. Май му се иска да играят вече по неговата свирка. Хади бакалъм.
А Наре продължава с условията. Но при Санджар не минават - "Няма да спра, докато не разбера истината".
Мен най-много ме притеснява това "счупване" - има го и в двата фрага.

Пожелавам ви хубав петък, момичета.
Поглед "Не ме настъпвай по опашката".

# 691
Ваня 👍 +100. Най не обичам фурнаджийски лопати, ей за това Санджар е моя човек, може да има един куп трески за дялане, но е праволинеен и не си сменя цвета, каквото и да му струва това. Друг е въпроса, че така трудно се живее...

Хубав петък на всички

# 692
Добро утро,

Момичета, HeartsFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Лек и приятен петък.

# 693
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Днес си чакаме озет и снимки.
Успешен петък на всички.

# 694

"Да си жив означава да имаш белези... Белези от рани. Белези от падания. Белези от страдание.
.................................................................Белезите са твоята история, доказателството за твоята смелост.
..........................................................................."

из „Зимата на нашето недоволство", Джон Стайнбек

# 695
Здравейте,обикновено след серия съм безмълвна ,за жалост не мога да описвам мислите си така добре като вас,предпочитам комуникацията ,но пък ви чета с интерес.
Наколко нещо ми направиха впечатление от серията
Рисунките-Мелек мечтае за симейството заедно, къща,градина , кон-всичко това го има в домът на Санджар.Ако това не е препратка към финала,здраве .
Дуду-оща като видях сцената и си помислих за евентуална Афера между нея и Яхя.
ПБН-категорично за мен Санджар си каза ,че е имало(в разговора с Каврук пред къщата)
Посланика-подкрепям за евентуален убиец на Акън.
Акън-тези две серии ,в които почти не го виждаме ще ни се върнат тъпкано в следващите епизоди,очаквам да избухне с някоя простотия.

Дано не е много хаотично написаното.🥰🥰🥰
Успешен ден

# 696
  • Пловдив

[/color]

Въпрос към един блогър - tokyophonline:

Фен: Какво ще кажете за играта на Енгин Акюрек, като Санджар Ефе?
Отговор: Роля на остието на ножа, за която се изисква смелост, за да се изиграе.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 10:59 от mariana51

# 697

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден петък.

# 698
Здравейте момичета,
Провокирана и усмихната от толкова сполучливото определение „Свети Гедис”си задавам някои въпроси.
Според вас Гедис девствен ли е?
Четох,че се влюбил в Наре и вероятно му е за пръв път толкова силно.
Този герой ми е много неясен.Мъж без минало.След като е главен герой защо не знаем повече за него.Санджар и Наре ги разкостихме от малки та до сега.
В ретроспекция все се връща от Америка – там ли живее,в Турция ли?Учил там,ама за сватбата пак от там се връщаше.
На колко години е,ако е около 30,досега нямал ли е приятелка?Той разкрепостен ли е,както предполага живота му извън Мугла?
Влюбчив ли е? Загледа жена с дете в самолета,хареса му,ама се предполага ,че като е с дете е семейна.
Веднага като кацна разбра коя е тази жена,прояви интерес и се влюби.Доста бързо и съвсем осъзнато го съобщи на Санджар –колко ли време беше минало от както я познава.Интересно ми е да знам как Гедис си представя тази любов?
Много въпроси имам,възлагаме му големи надежди,редно е да знаем повече.
Харесвам Енгин,харесвам партньорката му,харесвам вас,респект и
уважение към Мариана.
Хубав ден!

# 699
Привет, Йоанна Hands Hand  Нямах предвид чак пък да е девствен Blush не че не е възможно , но е малко вероятно Hands V Предвид досегашното му съществувание, как изглежда , как се държи. Не е да не хваща окото, даже напротив Wink Hands Ok Hand Имал си е той възможности и едва ли е пропуснал Grinning Иначе може Наре да е първата му силна любов. А че се е влюбил в жена с дете, то това не пита като дойде.

Но си права, че малко знаем за миналото му.

# 700
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=rqsGqbk0ZWQ

https://www.youtube.com/watch?v=nbkrL-fdvSM

Момичета в туитър ме подсетиха, да сложа и аз гледанията на трейлърите към еп.10 - линковете са от официалния акаунт на сериала.
Втори трейлър, за по-малко от 1 ден - 1 319 459 гледания.
Първи трейлър, за по-малко от три дни - 2 476 589 гледания.
Гледанията в акаунтите на продуцентите са отделно.

Yoanna L, привет и добре дошла в темата.
Въпросите, за които си писала, чакаме отговор и ние.
Някои сме коментирали, други си остават с очакване да ни ги покажат.

# 701
Привет, Йоанна Hands Hand  Нямах предвид чак пък да е девствен Blush не че не е възможно , но е малко вероятно Hands V Предвид досегашното му съществувание, как изглежда , как се държи. Не е да не хваща окото, даже напротив Wink Hands Ok Hand Имал си е той възможности и едва ли е пропуснал Grinning Иначе може Наре да е първата му силна любов. А че се е влюбил в жена с дете, то това не пита като дойде.

Но си права, че малко знаем за миналото му.

Разбира се пошегувах се с този въпрос,може и да не ми се получи.
Съгласна съм с написаното от теб,но като е централен герой искам повече яснота,за да преценя колко е положителен и колко не е.

# 702
  • Пловдив

Yoanna L, извинявам се, сега видях, че и преди си писала при нас, по времето на КПА.

Ураз не е главен актьор, имам предвид по предния ти пост. Главен от второстепенните - да.
Ако е главен, то режисьорът би го сложил в един ред с Енгин и Неслихан в шапката на епизодите.
В сериали, където има повече от двама главни, правят така.
Просто е една степен след Енгин и Неслихан.
А в шапката на двамата главни им разменят имената - така бе и във филма "Една любов, два живота".
Двамата главни са по-равно главни...
Дано никой не се обиди от моето уточнение.

Пускат снимки към епизод 10.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 10:54 от mariana51

# 703

Не зная какво биха направили в комбина Наре и Гедиз, но май ще оставят Санджар сам срещу истината.
Имаше предположение, че щели да го предпазят...
Хайде холан - няма как да стане това. До този момент всеки не му казва нещо с цел уж да го предпази.
По този начин не му дават възможност, знаейки истината - да се бори срещу Акън.
Наре каза на Гедиз, че Акън използва слабите им места - а слабото място на Санджар е съмнението.
Интересно как пък това не работи към Менекшето. Нейните думи сякаш ги приема или си мисли, че тя не може да го лъже...
Толкова омотаха  кой какъв е и като какъв се представя, че дори аз като зрител да не мога да ги прозра.
Яхя - да чувстваше се, че го наранява факта че не му искат мнението и решават всичко вместо него - но да започне да се държи като предател и да вреди на брат си, бизнеса, жена си... Някак ми се струва, че тук също трябва да очакваме някаква бомба. И каква е тази закуска с Дуду - той излезе вечерта от конака, а сутринта със същите дрехи  е на пристанището. Къде и какво е правил през нощта? Предполагам, че Елван ще научи какви ги върши.
Въобще май завръщането на Наре се явява като катализатор за излизането  на двете семейства от тихата житейска идилия на последните години.

Санджар ще търси истината. Да, би било добре да я открие. Но какво ще стане тогава?
Какво ще стане с всичката излята омраза и загубено време? Защото Наре знаеше, че Санджар я е търсил, чу какво му отговори Акън по телефона /когато лежеше потрошена в болницата/. После и тя е станала жертва на машинациите на Акън, но като за последно свое действие доведе и остави Мелек на баща ѝ. После нещата се промениха за нея и оттам за действията ѝ.
Но при Санджар всичко се обърка и всичко тръгна надолу и наобратно. Той сам доста усърдно си помагаше. Но интересно, че и приятелите му, брат му -  не се намесиха въобще. Единствено Каврук  измънка едно "Не се жени" и дотам. Ама и преди бях писала, че Каврук го подминават като мебел.

Сега Санджар ще търси истината, но пак започва със съмнения, със злост и това няма да доведе до нищо добро. Използвайки неговата слабост съмнението - всички ще го карат да се съмнява, Акън ще продължи с умелите си машинации, ще го лъжат близки и чужди.
Тепърва ще видим страданията на Санджар - това което е преживял през тези изминали 9 години, ще е нищо с това което го очаква сега.
И понеже показа твърдост в отстояване на мненията си /правилни или не/ не се надявам на нищо добро което ще се случи както с него, така и с останалите.

# 704
Най-после малко усмивки 😍

Общи условия

Активация на акаунт