Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета!

Отварям темата да ви прочета и виждам епизода преведен.Вие сте като неуморни работни пчелички, за което ви благодаря! Благодаря и за превода на трейлъра.

Довечера ще изгледам епизода с удоволствие.

Ах Санджар много си добър, справедлив ,но и непокорен!

До понеделник ще гадаем какво вижда Санджар на телефона?

Лек ден, а на гледащите серията, приятно гледане!

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 11:11 от mari52

# 601
  • Варна
Привет и от мен Simple Smile 
Влизам да благодаря за поредния бърз превод на всички преводачки Heart Decoration
Heart Decoration  Heart Decoration  Heart Decoration
Аз нещо поизоставам с гледането, дано успея да го изгледам преди да сте изкоментирали всичко Simple Smile

нова от сета

# 602

Хайде и от мен ,Енгин/Санджар в по близък план, като че ли Менекшето  е до него.

# 603

Хайде и от мен ,Енгин/Санджар в по близък план, като че ли Менекшето  е до него.

Май да, а срещу тях е Наре може би, ама пък не е толкова къдрава сякаш и косата е на една страна 🙄

# 604
  • Пловдив

Пише, че това е сет от вчера пред хотела.
Ако това е Менекше, Санджар може да я е командировал при майка си.

Мюге и Рефика. Те да нямат всички среща там, или там си и живеят докато снимат.

# 605

Пише, че това е сет от вчера пред хотела.
Ако това е Менекше, Санджар може да я е командировал при майка си.

Няма да е зле малко да се разреди кокошарника у тях, той не смее да се прибере, спи в колата Joy

Много ми е смешно като застане като стълб и го наобиколят застанали мирно всичките женуря начела с мама, като петел в кокошарник е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
  • Пловдив
С толкова жени, пак сравнително нормален е останал 🤭😂

# 607
Добър ден на всички!
Много благодаря за преводите, снимките от сета и коментарите за сериала. Дълго време бях на балкона, но накрая се престраших да вляза в темата. Обстановката е страхотна и много ви се радвам. Не обичам да пиша и може би няма да се включвам често.
Сега за сериала.
Знам на какво е способен Енгин - гледала съм го в сериали и филми, и знам че живее с ролите си.
Героят му отново е огромно предизвикателство /ние знаем на какво е способен/, но в това е чарът на Енгин - кара ни да живеем с героите му.
Бях предубедена за Неслихан  - гледала съм я в Двете лица на Истанбул и Черна любов /ЧЛ/ заради партньорите ѝ - Кадир и Бурак.  В ЧЛ много ме напрягаше с еднотипното си изражение и печална физиономия. Не можах да си наложа да го изгладам дори заради Бурак /много го харесвам, но постоянните сълзи в красивите му очи ме накараха да намразя героинята на Неслихан/.  Сега ми е малко по-симпатична, но продължавам да имам проблем с веждите ѝ.
Ураз ми е много съмнителен - имам усещане, че няма да бъде винаги толкова бял и добър /дано да греша/.
Стилистите да се вземат в ръце и да оправят косата на Наре.  Гардеробиерите да взамат решение за стила на Наре - клошарски или елегантен, защото до тук са в двете крайности.
Сериалът е хубав, не съм сигурна дали бих го гледала с друг актьор в ролята на Санджар.
Надявам се, че не съм ви досадила. Ще пиша тук, защото темата за Неслихан е нечистоплътна /отправени обиди, желание винаги да доказват кой е по-по-най без достатъчно покритие и върха на всичко е желаната двойка Гедиз Наре/.

# 608

Здравейте момичета Two Hearts
Изтеглих си серията и вече спокойно започвам да гледам.
Още съм съвсем в началото и това което споделих на онлайн гледането - променям мнението си оттогава. Мислех, че стои неадекватно и наблюдава как Гедиз нанася удари на Санджар.
Сега с превода се оказа, че си е съвсем адекватна, дори каза че Санджар си е заслужил боя.
Носи си обидата от миналото, търси своего рода  възмездие.
Пак казвам, че е много силна - защото да гледаш как един човек  е казал истината, а ти оставяш друг да му нанася удари заради това е признак на силно самообладание за ненамеса.
Но да кажеш после, че въпреки истината си го е заслужил - това си е отмъщение заради миналото. Санджар не е повървал на нейната истина и тя е страдала, сега въпреки неговата истина - воала, да страда той.
Чиста работа.
А приказките, че не трябвало да вижда видеото-доказателство за Акън е чисто и просто блъфиране. Ще го види и още как.
Трябва да го види, да разбере истината и съответно да бъде наказан до края на живота му. С нейното презрение.
Ако ще е така - наистина Санджар да приключва с Акън и останалите гадове и... знаете къде го виждам.

Офф, пак ми дойдоха песимистичните мисли...

# 609
Сега ми е малко по-симпатична, но продължавам да имам проблем с веждите ѝ.

Петя, привет! Аз нямам проблем с веждите , харесват ми естествени по принцип, а и без това на мода били "пухкави и дебели вежди" , я виж  моделите как са особено третата Scream Joy

Скрит текст:

А за косата може би си права, не за друго, ами на Неслихан май и е неконфортно , премества я едва-едва  Smile

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 14:57 от araselia

# 610

Хайде и от мен ,Енгин/Санджар в по близък план, като че ли Менекшето  е до него.

Според мен това е Елван.

Много благодаря за превода Kissing Heart
Заредих се с чипс и го пускам веднага Simple Smile

# 611
Араселия, имах предвид че ме дразнят непочистените ѝ в долната част вежди /дано ме разбра/, но не е проблем. Все пак и аз не съм манекен. Как слагате тези цветни емотикони. При мен в полето са много грозни и безлични.  Изписвайте само Петя

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 15:53 от Петя Дачева 655949

# 612
  • Пловдив

Марта, не знам как не си видяла този момент.
Наре иска да се намеси, но Санджар я спира.
Преди няколко поста и Ваня_С обърна внимание на момента с доста подробно описание, за което и благодаря. Пост 551 на стр. 37.
Привет и на Петя Дачева 655949 с благодарност, че от балкона е вече при нас.

# 613
Heart

Heart

Децата раждат родители.
Станислав Йежи Лец

Петя Дачева 655949:hugs:

Имам намерение, тази вечер да изгледам серийката.Hug

# 614

Голям специалист по производство на зехтин.

Дали наистина Санджар ще отиде в клиниката в Швейцария?
Ще излязат ли и други тайни от миналото на Наре?
Ще узнае ли Санджар истината или  ще остане в тъмното?
Това дали ще го видим в 10 серия?
      Петя добре дошла при нас!

Общи условия

Активация на акаунт