Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
От този посланик не очаквам героични реабилитирани дела. 
  То не е нужен героизъм, стига двамата да се хванат за гушите, може и в спор за пари, може някой да се хлъзне и да падне от високо, пък може и двамата, и това не е лошо 😏 Ама че кръвожадни станах 🙈

# 661

Но предпочитам да е друг

Сакън, свети Гедиз не го закачай 😜. Ако влезе в затвора или не дай си боже умре, Санджар ще го разпънат на кръст колежките от опозицията 😲🤕😂

Аз също съм фен на Гедиз, но всички пътища водят натам Smirk
Той обича Наре.
Той никога няма да бъде любим на Наре.
Той обича Санджар.
Той не би предал Санджар.
Той е в безизходица.
Той има мотив.
Той има даже два мотива.
Той не иска утешителна награда.
Той няма да получи друга награда.
Той видя видеото.

Сценаристките, как ще оправят тази каша?
Стартът на сериала беше драматичен, вероятно и финала ще е такъв...
Звездите ми го говорят, така да знаете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
Да, обаче Гедиз не е способен да убие, той е чувствителен и милостив, не е толкова твърд характер. А пък и не е склонен към самоубийство - той е жизнерадостен, обича да се забавлява, да се радва на живота. Я Как се забавляваше със сестра си докато я учеше да кара кола, нищо, че предния ден се би със Санджар. Живее му се на момчето, няма лошо.

# 663
  • Пловдив
Аз Акън го искам на финала на скалите, и да не умре, а да се мъчи като Наре и после затвора, лудница някъде далече от Наре и компания Simple Smile
Посланика ровещ в кошове, Халисе да събира маслини 😂😂😂
Брей какво въображение извадих и аз 🙈

# 664
Да, обаче Гедиз не е способен да убие, той е чувствителен и милостив, не е толкова твърд характер. А пък и не е склонен към самоубийство - той е жизнерадостен, обича да се забавлява, да се радва на живота. Я Как се забавляваше със сестра си докато я учеше да кара кола, нищо, че предния ден се би със Санджар. Живее му се на момчето, няма лошо.

Е, тя и Наре не беше, но за малко да види сметката на Акънчо Smirk

# 665
  • Пловдив
При Наре беше самозащита, опита да го убие, за да не бъде насилена отново ✌️

# 666
Фрагман!

# 667
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=rqsGqbk0ZWQ

Трейлър 2 към еп. 10.

# 668
  • Пловдив
Оф бе тоя тъпия брат на Санджар, Елван да го напуска, идиот дано не почне да и изневерява. Наре пък какви сделки сключва 🤦‍♀️ Халисе или Акън 🙄 май Акън е по- малкото зло 🤷‍♀️

# 669

Нещо в съда се случва май

# 670
  • Пловдив
Наре май обвинява Халисе, обаче Елван 🤔 тя Наре си е права ее, Халисе беше мозъка на тая "умна" операция.

# 671
Май Наре ще води дело за родителските права.

Дуду много напориста 🙂

# 672
  • Пловдив
Не трябва ли Наре и Санджар да водят делото срещу Посланика. Мисля че в съда бяха заради нападението над нея 🤔 ох тези фрагове колко въпроси отварят и никакви отговори 🤷‍♀️

# 673
Не трябва ли Наре и Санджар да водят делото срещу Посланика. Мисля че в съда бяха заради нападението над нея 🤔 ох тези фрагове колко въпроси отварят и никакви отговори 🤷‍♀️
  Сигурно си права аз си го нагласям по интуиция 🙈

# 674
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=nkfdXOdpirg

Момичета, трейлър 2 към еп.10 с бг превод.
Приятно гледане.

Много рано ни зарадваха с втори трейлър, да нямаме изненада и с трети този път???

Общи условия

Активация на акаунт