Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Марта, може би за трети път пиша - за номера с флашката, за това, което чу Санджар, знаят само посланика и Акън.

А-а, значи казах, че може и да съм тъпа и да не приемате какво пиша, но аз винаги съм си с доказателствата.
Серията е 3, когато Наре и Санджар спасяваха Мелек.
Първо да сложа разговорът Санджар/Акън, после Санджар/Наре и най-накрая Наре/Акън.
Санджар/Акън - преди 9 години. Какво чу със собствените си по телефона - знаем.

Сега Санджар/Наре.

И сега разговорът на Наре с Акън.

# 721
Здравейте Hug
Благодаря за превода на озета Hug

Озет към 10 епизод. Превод Еванджелин.

"Ти ли не ме пожали, или аз теб не пожалих?"

Санджар излиза сам на път, по който може да намери истината. Омръзнало му е да бъде участник в игра. Ще хвърли превръзката от очите си. Не е готов за това, което ще види, но няма връщане назад.

От друга страна, Наре се опитва да предпази Санджар от същата истина, която преди години е изкрещяла в лицето му. Баща й Гювен е на път да сключи сделка за много пари със Санджар, за да каже мястото на Акън. Единствената възможност за Наре е да накара Гедиз да участва в този търг за Акън, организиран от баща й. Гедиз преразпределя картите и внася глътка свеж въздух в търга.

Яхя, който е разбит от комплексите си, предприема стъпки, които притискат Санджар в ъгъла. Санджар трябва да направи избор между майка си и дъщерята на посланика. Елван ще направи този избор вместо него.
[/color]

Какво ще види Санджар, за което не е готов? Интересно ми стана!

Както се казва в озета посланика е готов да пропее на Санджар срещу много пари. Наре, как разбира това, незнам...  И, понеже тя самата няма пари се обръща към Гедиз за помощ. Вероятно да предложи повече на посланика, за да каже нещо конкретно, което ще подведе Санджар...
Ние, всички знаем, че г- н Челеби винаги е на страната на по- платежоспособните Blush
Но, той до преди дни целеше отмъщение на Санджар и Акън съвсем безплатно, така че остава да видим, дали ще приеме офертата, и дали ще спази уговорката със Гедиз.
Възможно е да вземе парите и да каже, каквото си иска Stuck Out Tongue Winking Eye
Коректност от него не бива да очакваме Smirk

Интересно ми е Наре разполага ли с нещо, за да обвини Халисе в съда?
Тя може да обвини всеки, но без доказателства това са си чисти клевети.
На всички замесени им е платено да мълчат.
Така че ми е интересно, с какво точно ще притисне Санджар да направи избор...
Ако са само голи приказки едва ли той ще и се върже...
Дори и Елван да каже, че Халисе е признала пред нея за деянието си, онази винаги може да каже, че това е лъжа

Сега се ядосвам повече, че няма да мога да гледам в Понеделник Angry

# 722
  • Пловдив

Сет - май са в болница...
Виждам Яхя, Менекше, Каврук галиба  - гърбовете им...
Дали Халисето не е вдигнала кръвно???

# 723

offf, fena bi bölüm geliyor

офф, идва лош епизод

# 724
Здравейте, благодаря за превода на фрагмана и озета.
Бясна съм на Наре и Гедиз.
На Наре не и беше достатъчно това което направи досега, а трябва да продължи с лъжите и поведението на вечната жертва. Решила е да изпрати Акън в Барселона за зелен хайвер, но защо не помисли за Санджар и Гедиз. Какви бяха тези лицемерни въпроси "Как не помислих" /по спомен когато Каврук ѝ каза, че садъчите заминават за Барселона/ и "Как можах да пратя двамата на едно място /разговора с Гедииз в края на еп.8/. Защо не помисли и за дъщеря си - Мелек обича баща си. Обади се по телефона да каже че не са заминали, но отново на Гедиз.
Сега ще го играе комбина с Гедиз да скрият истината от Санджар. Не е ли по-добре да му покаже видеото /знам жестоко е , но той така или иначе ще научи/,все пак не пропуска да му натяква за доверието. От какво го пази? Нали обясняваше в първите серии, че е обиколила целия свят и познава начина на мислене на хората. Не знае ли как се чувства човек след като разбере, че всички са го лъгали в очите? Тогава оправдания от рода на: "Не ти показах записа, защото не искам да станеш убиец" не вървят. В момента баща ѝ е беден като мишка, за пари е способен на всичко и може да разкаже на Санджар за Черна гора /а защо да няма и дриго копие на записа/. Много съм ѝ набрала и спирам.
Гедиз защо се намесва - заради Наре, заради сестра си или за да предпази Санджар да не стане убиец на Акън?

Аз винаги казвам всичко, което чуствам и мисля. Не мога да крия нещо от някой дори и мислейки, че така му правя добро. По добрия вариант е всичко да се казва и обсъжда навреме. Заставаш до приятеля или любимия като стена /не в буквалния смисъл/ и помагаш с каквото можеш.
Знам, че няма да сте съгласни с мен, но това чувствам и моля за извинение, ако съм обидила някой.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 16:06 от Петя Дачева 655949

# 725
Цитат
Ехееее,съвсем сама ли ще ме оставите в надеждата за бъдеще на Наре,Санджар и Мелек,момичета?!
Нуше, не си сама. И аз за това си мечтая - Семейство Ефеоулу в новия дом с магданоз в градинката и кончета в обора.
Питам се дали Наре и Гедиз като ще объркат картите, няма да скроят номер на Санджар, включвайки и Изабел, т.е. да го насочат към нея по пързалката?

Акън много добре познава и Наре, и Санджар. Дали затова не е толкова сигурен, че ще остане жив?

# 726
Ваня, и аз това си помислих, да го пратят в Швейцария при приятелката и, ама тя какво да направи - да излъже, че наистина Наре е имала ашкъм тогава ли, и става голямо мазало  🙄
  А студа между Наре и санджар се засилва

Тук много си приличат брат и сестра 👌Защо я обличат така старомодно Зехра и и връзват косата с финтифлюшки,не ми е ясно.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 16:14 от araselia

# 727
Ваня, и аз това си помислих, да го пратят в Швейцария при приятелката и, ама тя какво да направи - да излъже, че наистина Наре е имала ашкъм тогава ли, и става голямо мазало тогава 🙄

И той, ако и повярва ще излезе, че вярва на всички освен на Наре!

# 728
araselia, не знам тя какво ще говори, но си представих, че и Акън отива да я търси и се засичат със Санджар. Наре и Гедиз този вариант не са го предвидили и ще има екшън. А е възможно Санджар да е пръв, Акън да го види и да се покрие.
Мисля, че Зехра е с тази визия, за да подчертаят детското в нея.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 16:24 от Ваня_С

# 729
araselia, не знам тя какво ще говори, но си представих, че и Акън отива да я търси и се засичат със Санджар. Наре и Гедиз този вариант не са го предвидили и ще има екшън.
  A-a-a, това не беше ми дошло на акъла, екшъна е сигурен при това положение Scream

# 730

Момичета, Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

За "отмъщението" на Наре....

Наре се е лекувала, преодоляла е чувството за вина, има си Мелек, но......

Тя е насилена жена и за да се пробуди в нея "любовта" към мъж, има нужда от специално отношение.

Наре въвлича всички около нея в гнева си и Мюге, и Гедиз не и помагат.Да не говорим, че те и двамата имат

нужда от помощ.Единствено Санджар може да и помогне, но той е в тъмнина и тя грешно си мисли, че като крие, ще го запази.За какво и е такъв Санджар.Живяла си е 9 години без него.
Надявам се Мюге, като преживее своя ужас, да говори професионално с Наре.Thinking

И аз, да си помечтая.Hug

# 731
  • Стара Загора
Според мен иска да предпази Санджар да не стане убиец, а и се страхува Акън да не го убие, той все пак знае слабостите й.

Нали беше радетелка за истината. Сега защо ще правят сложна машинация да скриват тази истина, затвърждавайки лъжата казана преди години от Акън.

Пълно противоречие и липса на всякаква логика.

Значи преди няколко месеца крещи и казва едно - сега наобратно.
Че и помощници има - първо Каврук за да измами Санджар и Гедиз, сега пък Гедиз и кой знае кой още - за да измами Санджар. Да затвърди нещо, заради което тя прати в ада тези които не са повярвали на истината.

Един път - не вярваш на истината казана от мен.
Втори път - наобратно.

Не мога да разбера - или те с Гедиз постъпват тъпо или тъпата съм аз.
Няма да се засегна ако съм аз - признавам си го.

А може би  подтекста е - Санджар да не разбере истината и да поиска прошка ?

Толкова обиди си нанасят взаимно, толкова злоба и злъч се изливат...
И това ми било голямата им любов...

Сега, когато Санджар може да разбере какво наистина се е случило, защото Наре знае за всичко - тя си сглоби картинката  Швейцария - разбра от Гедиз и Санджар, че Санджар я е търсил, но в същото време знае как Акън го е измамил чрез своя подставен човек и флашката.
Отново ще мълчи, че ако не въвлече и Исабел в тази история /да излъже/ ей -на, пиша го на клавиатурата с пръст.

А как май ще го излъжат и с видеото... Уж е това.
Честно казано разочарованието ми от Наре нараства със всеки един момент.
А Гедиз не е приятел. Вместо да разкаже всичко което знае от Наре и заедно със Санджар да направят план и да заловят Акън - той също действа подмолно.
Май наистина с Наре са си дружки във всичко.

Браво,Марта! Съгласна съм с всяка твоя дума!И аз така мисля и го чувствам.

# 732
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1230870044655149060

От официалния акаунт:

Елван все повече притиска Менекше в ъгъла!

# 733

"Да носиш обидата в себе си значи да заключиш в клетка сърцето си. Да сипваш отново и отново сол в раните си. И отново и отново да разкъсваш душата си... И защото негативните мисли, макар и изпращани към другия, остават в теб................................................................Да пречистиш мислите си. Да възстановиш мира в себе си... Да прощаваш значи да се освободиш от хватката на миналото и да прегърнеш бъдещето!"
из "Пет срещи в Рая", Мич Албом

# 734
  • Пловдив

Петъчен поздрав от Умут.

Общи условия

Активация на акаунт