Отговори
# 165
И аз да си кажа за имената - Пресиян е страхотно име, Емили - звучи невероятно нежно, а Ния - Талев е велик, винаги като го чуя това име се сещам за образа на Ния в "Железния светилник", след като прочетох книгата си казах - един ден детето ми ще се казва така  Wink
Ние за момченце сме се спряли на Константин, а за момиче - е таткото не е чел Железния светилник, така че  Laughing кое ви звучи добре Ая, Катина, Елисейна, Ивиана? По принцип имената с К са с предимство  Grinning
Има време де, до тогава колко имена ще ми минат през главата  Wink  Hug  Simple Smile

# 166
Само да спомена - Катина значи чиста, Елисейна - от иврит - Бог помага, Ивиана е форма на Иван, а таткото е Иван, а Ая - ами това май няма значение, но ми звучи интересно Simple Smile

# 167
  • Willebroek, Belgium
и аз съм за Елина Peaceмного добре зву4и

# 168
  • София
Всъщност Дея означава богиня!  Peace Аз много харесвам това име.

# 169
Klemy твоя беборан как ще го кръстиш??? Мълчиш като партизанин!

# 170
  • София
Е,как да кажа, като не знам пола още  Joy. На мен едно име ми е трудно да измисля, вие ме карате и за двата пола да мисля, ааа  Naughty, не! Като рабера какво е, тогава ще мисля сериозно.

# 171
Още едно име ми се върти, ама да ви чуя... какво мислите за Сирма?

# 172
  • София; Дружбето
А малката как се казва? МОже и да си споменавала ма аз незнам  Simple Smile

# 173
  • София/Варна
Klemy, права си аз се обърках - от ст.бълг. дяйон "работя, правя, действам" (глаголът е запазен в недей).

# 174
  • София
А малката как се казва? МОже и да си споменавала ма аз незнам  Simple Smile
Малката е Никол, в подписа пише.  Laughing Ама го реших чак в 9 месец.  Laughing И то не със сигурност, така че всички питаха как се казва, даже таткото не знаеше. И сега ще е така, защото в крайна сметка казва - каквото ти решиш! Crazy

# 175
  • Willebroek, Belgium
ми на мен ли4но не ми харесва понеже Сирма на гръцки озна4ава тел4е (за миене на 4инии),но в бг може и да не се знае това.ина4е е интересно за име

# 176
  • София
tsveta, абе ти днес нямаше ли да идваш на училището, или нещо бъркам?  newsm78

# 177
  • София/Варна
бтв, аз следващата седмица може да се появя на училището Simple Smile - темите ми допадат Simple Smile

# 178
  • София; Дружбето
tsveta, абе ти днес нямаше ли да идваш на училището, или нещо бъркам?  newsm78

Той отпуска от понеделник Simple Smile Ще дойда другия четвъртък

# 179
Сега си идвам от консултация. Не съм качила нито един килограм, но коремът ми е пораснал с 2 см. не ми пуснаха никакви изследвания Confused

Общи условия

Активация на акаунт