Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са профилите в 11-ти и 12-ти клас във ФЕГ?
Какви са извънкласните дейности във ФЕГ по ИТ, химия или математика?
Има ли практика за дни на отворени врати в училището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са профилите в 11-ти и 12-ти клас във ФЕГ?
-
Какви са извънкласните дейности във ФЕГ по ИТ, химия или математика?
-
Има ли практика за дни на отворени врати в училището?
-
Къде се провеждат часовете по физическо възпитание във ФЕГ?
-
Какви са впечатленията от учителите и обучението във ФЕГ?
защо НЕ или ФЕ или ИЕ?
оградата се разпада, не е боядисвана от татово време сигурно....абе ужас......а всичко това говори за ръководството..... Гледах откриването на учебната 2019 година- висят едни снопове кабели над главата на директорката, на заден план надраската сграда, знаменосците крачат високо, да не се спънат в наронения асвалт и избуялата трева, иначе поканени високопоставени гости....трагедия. Прилича на някое супер изпаднало училище, каквито и по гетата във Франция няма.... Абсолютно наясно съм, че едно училище не е сградния фонд, но някак си би било прекрасно и да изглежда поне прилично, а не нашарено цялото "Сашето с поршето" и "на Пешо к.ра"....за мен е недопустимо..... Та си мисля, няма ли родителски колектив/настоятелство в това училище, които да поемат инициатива и да оказват натиск над ръководството, така че нещата да се случват въпреки тяхната мудност и незаинтересованост? Спонсори? Колко му е да се боядиса тая ограда или да се смени изгнилият от Х години катинар на задната порта....Направо се виждам с 5 кутии боя и шапка от вестник, само да ни приемат 
Прекрасна беше на откриването на учебната година, а сега трябва друг достойно да я замени. Много ме радва и това, което пишеш за другите деца, завършващи ФЕГ! Обнадеждаващо е! Ужасно е това, че не са ви пуснали! На колко години е директорката?