9 ФЕГ - 4

• 44 598
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз РС си я представям точно така - по класните стаи с класните ръководители. ...
А аз в "Халбите" си я представям. Само да сме живи, здрави и некартинирани.

Това е приказка!

# 316
Официално прочетох това, на което се надявах. Предвижда се преминаване към едносменен режим на учене със строителството на новите сгради. Дано спазят срока от 2 години и работят качествено.
https://vestnikstroitel.bg/news/231955_zapochna-izgrazhdaneto-na … fons-do-lamartin/

# 317
  • София
Да, а тук се вижда първата копка днес:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3360947890635842& … d=823170804413576

# 318
  • София
Проектът изглежда сериозен! Дано да успеят да го завършат! Учене на една смяна е супер!

# 319
  • София
Помня, че  в някакъв момент ми пратиха мейл, в който пишеше, че дъщеря ми ще е в д клас. Но дали беше преди лагера или преди родителската, не помня..

Май 2 или 3 Халби направихме след РС.
Заради едните Халби не можах Петранка да видя, че щяха да ни вземат масата Simple Smile

# 320
Помня, че  в някакъв момент ми пратиха мейл, в който пишеше, че дъщеря ми ще е в д клас. Но дали беше преди лагера или преди родителската, не помня..

Май 2 или 3 Халби направихме след РС.
Заради едните Халби не можах Петранка да видя, че щяха да ни вземат масата Simple Smile

а имаше на по бира срещи и извън родителските такива Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 18:19 от bubanka

# 321
О, това с мейла е много хубаво. Преди няколко дни завиждахме на нпмг-ейци за посрещащия мейл с информация за клас и класен.

Правехте ли онлайн родителски срещи? Имам чувството, че такава ще предвидят масово училищата за септември, а снимките и здравната карта децата ще си дадат на класните.

# 322
  • София
Аз се чудех има ли нужда сега от здравната карта,която искат в училище  всяка година. За мене е ненужна бюрокрация. Дано предвид ситуацията отпадне.

# 323
Има я в документите, които искат от осмокласниците за септември.

# 324

И аз не съм я вижала на живо, не благоволи да дойде на родителските срещи първия срок, но пък я видях на запис от онлайн преподаването.

# 325
  • София
За осмокласниците по разбирам, нови ученици. Но за другите. То няма промяна. Всяка година една И съща тъпотия.

# 326
  • София
За осмокласниците по разбирам, нови ученици. Но за другите. То няма промяна. Всяка година една И съща тъпотия.
То и 8 клас няма промяна, няма ваксина на тази възраст.

# 327
То в тази карта пише: ръст, кг, "всички ваксини за възрастта" и "клинично здрав" към дата ...
Няма разлика дали я искат за 8-ми или друг клас.

# 328
  • София
Имах предвид, че осмокласниците са нови за това училище. Но за другите промяна няма.

# 329
  • София
Освен това в 8 клас искаха списък с имунизациите. В другите класове не искат. Дано сега да "забравят" за останалите класове.

Общи условия

Активация на акаунт