9 ФЕГ - 4

• 44 505
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Когато завърши синът ми 8 клас им дадоха свидетелства за завършен клас и оценките.  За миналата година нищо не им дадоха. Не е ли редно да има и нещо на хартия?

# 631
  • София
Аз още виждам данните за сина си в 1 АЕГ. Дори и за по-предишната учебна година.

# 632
Според Наредба 8, удостоверения за завършен клас се издават в седем дневен срок след края на втори срок, на хартия с воден знак. Може би защото завършиха дистанционно и това съвсем не е било на дневен ред и не са го издали.

# 633
  • София
И аз още виждам профила на голямата ми дъщеря, която завърши 2АЕГ през 2018-та.

# 634
  • София
И на мен ми липсва миналогодишното завършване на хартия, но по-важно е самото училище да не изгуби данните Wink Една колежка издирваше дипломата на мъжа си (доста по-стара от тези на децата) и се оказа голяма драма. Училището изобщо нямаше архив. Добре, че в крайна сметка намериха дипломата.

# 635
А удостоверенията за завършено основно образование как си ги взимаме? Трябва дете да отиде и да си я поиска отнякъде или в даден момент класният ще върне на всеки?

# 636
Един въпрос ми е на дневен ред: на РС преди началото на уч.година ни казаха, че госпожата по рисуване ще напуска и ще има нова. Въпросът ми е настоящият ни учител - Светлана Тодорова, дали е новият или е напускащият учител?

# 637
  • София
Новият!

Видях, че и преподавателката по музика е нова, това според сайта на ФЕГ.

# 638
  • София
За госпожата по рисуване не съжалявам.

# 639
Аз освен от любопитство питах, за да знам дали да купувам нов скицник, защото настоящият е А5 и госпожата е казала, че е малък. Ако беше временна госпожа щях да изчакам да чуя желанието на постоянната, но щом това е постоянната, то ще купя нов.

# 640
  • София
Случайно някой да знае от децата положителния на Ковид учител по какво преподава?

# 641
  • София
Що?

# 642
  • София
За да разбера дали е от учителите, преподаващи на моето дете. Не от любопитство.

# 643
  • София
Мисля, че ако трябваше да знаем, щяха да ни уведомят.

# 644
  • Костинброд
Случайно някой да знае от децата положителния на Ковид учител по какво преподава?
Тодорова по философия.

Общи условия

Активация на акаунт