9 ФЕГ - 4

• 44 534
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Аз няма да ходя! Ще си се вълнувам дистанционно. Явно св тревожи ръководството - да сти стартират без тревоги и да минава безаварийно!

Иначе... “средно 26 деца” ми напомни, че нашият клас е от 29 човечета Simple Smile

# 526
  • София
Аз ще ходя. Нашата класна не е казала, че е само за деца.

# 527
  • София
Днес прегледах старите учебниците. Предлагам да подаря за 8 клас : Атлас по география 8-9 клас, математика Анубис, Философия Анубис, Христоматия Просвета.

# 528
Здравейте,

Подарявам следните учебници за 8 клас:
- Философия, Анубис,
- Музика, Просвета,
- Работни листове по литература, Булвест,
- Работни листове по български език, Булвест.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:44 от bubanka

# 529
  • София
Имате ли вече профили в Школо? За 8 клас питам. Simple Smile

# 530
  • София
Все още е рано. Синът ми е още в.9 клас според Школо.

# 531
  • София
Все още е рано. Синът ми е още в.9 клас според Школо.
Е, кое му е раното, след като учебната година започна?

# 532
Отсъствия, закъснения, оценки, забележки... всичко това вече може и трябва да се нанася, но  няма дневник Simple Smile.
Аз чакам и да се качат мерките, училищните учебни планове (в програмата нещо ми липсват часовете фуч), информация за школите, за стипендиите (всяка година пс си гласува ред за отпускане, за тази не го виждам), графиците за контролни и консултации... все задължителни по норматив документи, с които искам да се запозная.

# 533
  • София
Да, и ние още нямаме достъп до Школо, ето снимка от снощи от профила на сина ми:
След натискане на бутона ми даде Грешка 403.
Мария, сякаш ми се струва, че видях вчера съобщение, че няма да имат ФУЧ рисуване/хор. Иначе аз също чакам това, което си описала ти.

# 534
  • София
Отсъствия, закъснения, оценки, забележки... всичко това вече може и трябва да се нанася, но  няма дневник Simple Smile.
Аз чакам и да се качат мерките, училищните учебни планове (в програмата нещо ми липсват часовете фуч), информация за школите, за стипендиите (всяка година пс си гласува ред за отпускане, за тази не го виждам), графиците за контролни и консултации... все задължителни по норматив документи, с които искам да се запозная.

Нашата класна ни пусна насоки за документите за кандидатстване за стипендии. Имаме даже срок до 27.09. Трябва да подготвим декларации - секция Полезно, поле Документи в сайта на училището - Приложение 1, декларации за сметка от банка (на детето или на родител), декларация от другия родител, че е съгласен да се преведе сумата по сметка на родител.

И аз чакам Школо, но профилът е още в предишното училище.

И на мен ми е интересно да видя какви школи ще има в гимназията.

# 535
На дъщеря ми са казали, че няма да има ФУЧ. Забранени са от МОН, защото има смесване на класове.
За стипендиите да кажа. След като подадоха заявления миналата година децата се обявиха критериите . Явно предвид предварително определения бюджет решават колко деца ще се вместят да получават стипендия за успех. Миналата година получаваха деца с успех над 5,75-30 лв, а над 5,80-50 лв.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 12:00 от Госпожа Рада

# 536
В документа на мон фуч не е забранен, но щом така са решили от фег - така да е. Жалко. Щом това е политиката на училището, то значи и школите за олимпиади ще отпаднат. Това вече е много, много голяма загуба по обучението по език. Поне тях могат да ги правят онлайн, все е нещо Sad.
Благодаря за инфото за стипендиите, но е странно да разбирам за срок 27.09 от бг мама.

# 537
Maria 007, аз все пак се надявам школите за олимпиади да ги направят онлайн. Хорът няма как да е онлайн, ясно, но за другите дано намерят решение. Учителката по музика е дала тази информация, може за школите да има алтернативен вариант. Дано!

# 538
  • Sofia
Мария, нашият класен каза още на родителската, че за стипендиите ще се действа експресно, да имаме готовност с документите, но ще се действа като се качи информацията на сайта, т.е. не си разбрала от бг-мамма Simple Smile, просто още нищо не е актуално.

# 539

Нашата класна ни пусна насоки за документите за кандидатстване за стипендии. Имаме даже срок до 27.09. Трябва да подготвим декларации - секция Полезно, поле Документи в сайта на училището - Приложение 1, декларации за сметка от банка (на детето или на родител), декларация от другия родител, че е съгласен да се преведе сумата по сметка на родител.
Това ли е:
https://www.feg.bg/polezno/dokumenti/
При мен Приложенията са неактивни. Някой може ли да ги отвори?

Общи условия

Активация на акаунт