9 ФЕГ - 4

• 44 538
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ако се наложи ОЕСР бързо ще се спретнат според мен, но засега имат само личните акаунти към гимназията. Декларациите за различните видове стипендии класната ги е пратила там в профилите на децата.  
П.П. Мими75, Пак тя,  heart кои са ви класните?

# 586
Не се притеснявайте, ФЕГ първи стартираха без проблем от ден 1 ДО! Единици бяха учителите, които ползваха други платформи, но постепенно всички преминаха на Teams.

# 587
  • София
Сиси, понеже знам, че си с деветокласник кои предмети ще учат на френски 9ти клас? Просто ми е любопитно. 

# 588
Ако се наложи ОЕСР бързо ще се спретнат според мен, но засега имат само личните акаунти към гимназията. Декларациите за различните видове стипендии класната ги е пратила там в профилите на децата.  
П.П. Мими75, Пак тя,  heart кои са ви класните?
Какви лични акаунти имат? Къде, в тиймс ли?
Нашите нямат активни профили нито в тиймс, нито в школо.

# 589
  • София
Маргарита Топлийска ни е класна на нас. Имаме профили в Тийм, прати ни ги класната миналата седмица.

# 590
  • София
Личните акаунти са им към сайта на ФЕГ. За Тиймс още нямат.

# 591
Здравейте, отдавна не съм писала. Включвам се за да кажа, че подарявам учебници за 8-ми клас. Излишни са ни всички без френския, разбира се Wink Мат., български и литература, музика, рисуване, ИТ, философия - мисля, че това изчерпва необходимите учебници. Бих могла още днес да пусна, понеже късно се включвам, но пък за сметка на това мога да реагирам веднага Wink

Потвърждавам за карантинирания клас, потребителка от темата сподели в друга група, има познати с дете в този клас, 12-ти е. Информацията е от петък още.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 14:27 от Анонимен

# 592
  • София
Вече е актуализирана информацията в Школо. В 10 клас е синът ми вече.🙄

# 593
Сиси, понеже знам, че си с деветокласник кои предмети ще учат на френски 9ти клас? Просто ми е любопитно.  
Всички без физика. Т.е. биология, химия, география, история. Но с българските учебници. Детето ми хареса много преподавателите по тези предмети.

# 594
  • Костинброд
Ние влязохме в Тиймс с мейла и паролата на личния акаунт 🤔

# 595
  • София
Ние влязохме в Тиймс с мейла и паролата на личния акаунт 🤔
Да оказа се, че този акаунт бил и за Тиймса. Аз не съм разбрала.
Сиси благодаря за информацията.

# 596
На дъщеря ми са казали, че няма да има ФУЧ. Забранени са от МОН, защото има смесване на класове.
В документа на мон фуч не е забранен, но щом така са решили от фег - така да е. Жалко. Щом това е политиката на училището, то значи и школите за олимпиади ще отпаднат. Това вече е много, много голяма загуба по обучението по език. Поне тях могат да ги правят онлайн, все е нещо Sad.
ФУЧ ще се провеждат дистанционно. За нашия клас е определен вторник по първи вариант  - 2 учебни часа от 14 ч.

# 597
Какви са възможностите за ИУЧ и ФУЧ в девети клас?

# 598
Какви са възможностите за ИУЧ и ФУЧ в девети клас?
Не разбирам добре въпроса май.. За ФУЧ написах, че са извън учебно време (така си бяха и когато си ходеха нормално на училище - преди часовете или след, според смяната). ИУЧ са си в учебно време и за целия клас. И ФУЧ, и ИУЧ са по ФЕ. Под “възможности” за други предмети ли питаш? Не знам..

# 599
Да, лошо съм го написала.
В 8 клас ИУЧ е ФЕ, а ФУЧ е избор между рисуване и хор. Беше ми интересно в 9-ти клас на какви ИУЧ и ФУЧ са се спряли и има ли възможности за избор.

Аз трудно се ориентирам в сайта. Много търсих, но не намирам училищните учебни планове. Трябва да ги има качени и там ще го има отговора на моя въпрос, но просто не ги открих. Извинявам се ако досаждам, но съм от много любопитните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт