Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 35 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Момичета,
Не съм превеждала както друг път, защото нищо не схванах в началото и се отказах. Оня рибар разказваше някаква легенда или мит за ада и рая и къде отивали онези, които обичат.
От там нататък какво хванах- Бахар е дъщеря, но дали е истинска или доведена все още не съм разбрала, на ортака на Мурат. Той явно е доста жесток човек, защото пребива майка ѝ, която отиде в дома на Бахар. Той беше пуснал хрътките си за да я издирват и след като я намериха отново се върна при него.
Ясемин има някакъв проблем. Не разбрах дали това не е свързано със заболяването на дъщеря му – Едже. Тя каза, когато ѝ донесе подаръка – хвърчилото- че Едже е болна заради него. После се разбра и за катастрофата, когато е била бременна. Ясемин си е изработила някакви правила за живота и се опитва всичко да контролира. Държи се грубо с Мурат, може би от страх, че по някакъв начин отново може да се случи нещо лошо. Мурат, явно непрекъснато се опитва да я изкара от това състояние, но тя не се дава. Бахар се явява като мехлем за раните, които му нанася Ясемин.
Бахар обаче е доста лудичка и имам чувството, че е с него за да компенсира липсата на бащина ласка. Тая щуротия с хвърчилото си е типично по турските … как да кажа взаимоотношения баща- дете. Всички бащи пускат хвърчила с децата си. Затова и тя му изпрати хвърчило, а той пък, след като разбраха, че лекаря е казал, че Едже за момента няма проблеми, реши да ѝ подари хвърчило за да го пуснат заедно. Естествено, Ясемин беше против, защото карал Едже да мечтае за нещо, което не бива да прави заради здравето си- да тича.

# 376
Бризче благодаря за разясненията Hug
Чудех се какво общо има Бахар със колегата на Мурат...Бахар се познава със сина на онзи с опашката и Дерин също...
Мурат изпадна в много кофти ситуация, когато влезе в заведението където беше дъщеря му, не можа да скрие изненадата, че заедно с Дерин вижда и Бахар.....
Голяма палавница е Бахар.....

# 377
Бризче,благодаря за разясненията! Hug

Ани,благодаря за преразказаното на началото на епизода! Hug
Този с опашката Барсал е Ертан Сабан,съпруга на Ебру Йозкан! Момчето синът му се казва Онур  и е брат на Бахар от различни майки...

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 21:13 от Zlatina3

# 378
Бризче,благодаря за разясненията! Hug

Ани,благодаря за преразказаното на началото на епизода! Hug
Този с опашката Барсал е Ертан Сабан,съпруга на Ебру Йозкан! Момчето синът му се казва Онур  и е брат на Бахар от различни майки...

Чудех се от къде ми е позната физиономията, а то виж от къде....
Голям грубиян Imp Ама до колкото разбрах и сега има млада любовница...
Мурат не знае ли, че колегата му има дъщеря....ThinkingThinking

Ясемин и Мурат се правят на щастливи пред баща й и след като се скриха от погледа му, Ясемин се дръпна...Дори двамата са в различни коли...
Какъв ли е проблема....Thinking

# 379
  • Варна
Голямата дъщеря пък, се познава с Бахар, на която предложиха да изпълни някаква песен. Не разбрах, може би са го дали в началото, Бахар пее хубаво и явно търси някаква работа. Ясемин изпрати смс на Мурат, че вечерта трябва да се прибере за вечеря, защото, май, трябвало да се видят с баща ѝ. Мурат откара Бахар на срещата с Дерин /дъщеря му/ без да знае, че двете се познават. След разговора с Ясемин, той влезе в заведението и Дерин го запозна с Бахар.
Оказва се, че Мурат има РД и Ясемин подготва парти за него. Изпрати Рухи, който вероятно е приятел на семейството за да разбере каква торта искал, но да не му казва за партито. Рухи, естествено каза. Мурат каза, че не иска да играе нейните игрички. Тя била студена като лед с него. Рухи се опитва да му каже, че всичко ще се оправи. Че тя все още живее със страха за Едже. Мурат каза, че това никога няма да свърши. На излизане Рухи каза, че Мурат искал торта с вишни.
Бахар отива при Мурат във фирмата с мотор – някакъв просто мина край нея и тя, нали си е лудичка каза, че искала да се повози на мотора. Като се качваше, звънна Мурат и тя каза, че това е баща ѝ.
Пред фирмата, след като се обади на Мурат, излезе баща ѝ ли е какъв е и я завлече настрани. Каза, че не иска да я вижда на …. /не разбрах колко/ метра от фирмата. После грубияна се върна вкъщи и заплаши и жена си. Каза, че ако кажат на някого нещо ще ги убие и нея и дъщеря ѝ.
Мурат отиде при Ясемин и каза, че повече няма да се срещат, защото това не е правилно. Каза, че се виждат за последен път. Тя обаче изобщо не мисли така и се закани, че това няма да стане.
Майка ѝ пък се обади и каза да отиде при нея, защото това, което ще говорят не било за по телефона. Ама тоя Вейсел… Оф не схванах оня другия какъв е.
Бащата е настанен в някаква болница и пред него играят на влюбени, за да не разбере той, че имат проблеми.
Тоя Вейсел и към Бахар има мераци явно. Накара я да остане за вечеря и се опита да ѝ посегне.
Мурат вкъщи го изкараха виновен заради хвърчилото, защото Едже излязла да тича с него на терасата. Ясемин хукна да проверява дали има температура. Мурат каза, че тя била дете и затова тича, че не бива да я спира.
После пак говориха за катастрофата. Мурат каза, че пак ѝ напомня, че той няма вина за катастрофата, че другата кола ги е блъснала. После каза, че Едже е и негова дъщеря, а не само нейна и той също се притеснява не по-малко от нея и че никога не би ѝ навредил.

# 380
Бризче, Барлас си има семейство-съпруга Ситаре и син Онур(дадоха ги на закуска)!Бахар и майка й Сема живеят отделно!А мъжа,който дойде Вейсел явно е нещо като приятел/мъж на Сема!

# 381
  • Варна
Охааааааа, песента е изненада за Мурат и РД. Ясемин говори с Бахар. Ясемин показва мястото, където ще правят партито в дома им.
И вече сме на партито. Ясемин каза, че сюрприза ще е Бахар – има предвид песента. Рухи има задачата да задържи Мурат още 2 часа за да се съберат гостите. Рухи казва на Мурат по никакъв начин да не се издава, че знае за партито. Мурат пише на Бахар, защото тя не му вдига, че искал да я види. Казва, че днес имал РД.
Дерин ще свири, но много се притеснява и трепери, че ще провали всичко.

Вероятно това е всичко и какво ще се случи на партито ще разберем следващата неделя.
Толкова от мен, момичета.
Сега искам само да ви поздравя с днешния празник – два часа преди да е свършил. Бъдете здрави, силни и обичани.
Просете ми и за всички минали празници, че не ви поздравих. Правя го сега, с цялата обич и уважение към вас. Бъдете здрави, а всичко останало със сигурност ще се подреди.
Хубава вечер.
Ще тичам да си преведа фрагчето на сериала, че ме чакат.

# 382
Бризче, Злати мерси за разясненията HugHug
И аз така си помислих, че мъжа с който живее майката на Бахар има мераци към дъщерята....
Бахар обаче е голяма хитруша. Нарочно се заля, за да облече рокля на Ясемин и гафа съответно стана....
Дали ще ни пуснат фрагман след рекламите....
Много дълъг този епизод...По времетраене надмина епизодите на Невестата...Може би защото нямаше реклами...Дано следващите епизоди са по-къси, че направо се схванах....

# 383
Сладури, Ани, Бризчето и Злати, да сте ми живи и здрави.
Някъде преди четох, че Ертан Сабан ще играе  брат му. Не съм разбрала за кой брат е написано, но си помислих че ще играе  брата  на  Мурат.  Така, ако са братя се разбира защо имат общ бизнес - братски.
Но може и да не е така.
Моля за прошка.
Всичко хубаво.

# 384
Сиси няма логика да са братя. Мурат би познавал Бахар, ако му е племенница...Може би са приятели и имат общ бизнес...Ще видим по-нататък....
Само като си помисля, че автора е писал 10 години сценария, дано сериала да има успех....че автора да бъде удовлетворен....

# 385
Ани, като 1-ви епизод може и да е дълъг! Сега ще видим дали ще дадат фрагман!

Сиси, не са братя Мурат и Барлас! Имат различни фамилия!

Йойкю Гюрман,която пее оригинала на песента играе и ролята на съпруга на Барлас!

ето ги

изписаха ще има фрагман

==========================================

ето фрагмана

https://www.youtube.com/watch?v=bpaO4-sRr8A

Благодаря за компанията тази вечер! Hug Отдавна не се бяхме събирали! Изгубих тренинг! Wink
Успех на сериала! Hands Plus1 Да видим какъв ще е рейтинга утре!

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 22:35 от Zlatina3

# 386
Злати гледах фрагмана - дано рускините да пуснат превод...
Тук съпруга на Ебру Озкан изглежда много различен....
Но неговия Барсал ще се окаже голям грубиян...Държи се отвратително с майката на Бахар и с дъщеря си....Сегашната му съпруга е млада и симпатична жена, но доколкото разбрах от потиснатия гняв  на Онур,изглежда сега има нова изгора....

# 387
  • Варна
Оф, май е продължила серията!
Ами изпуснах я! Angry Хич не ми потръгна с този сериал - дано е за добро и следващата серия да си я изгледаме нормално.
Иначе ви изчетох и разбрах какво съм изпуснала. Ани, благодаря за разясненията.
Злати, аз разбрах, че Бахар живее отделно, а майка ѝ си живее с този Вейсел.
Вейсел е ортак на Мурат. Другия, грубияна от фирмата - Онур ли се казва - той май има някакви сметки лични т. е крои нещо, защото преди малко прехвърлях откъси и видях, че когато изхвърли Бахар от кабинета си крещеше - "Нито ти, нито майка ти, няма да ми обърквате сметките" На кого "крои" нещо не разбрах - дали на Мурат или на баща си Вейсел….., но е голям гадняр.
Дано да има превод от рускините поне. За сега на български не се очертава - просто няма свободни екипи на този етап. Почти всички момичета превеждат в екипите на по няколко сериала.Angry

# 388
Бризче, пооплела си героите! Wink

Начело на фирмата е Садри(играе се от Алтан Гьордюм) и е баща на Барлас(Ертан Сабан)!А Онур е син на Барлас и Ситаре!

# 389
  • Варна
Злати, благодаря! Flowers Hibiscus Няма и да ги оправя, докато не седна да изгледам цялата серия.
Но.... вече я качиха. Отивам да гледам

Общи условия

Активация на акаунт