Не съм превеждала както друг път, защото нищо не схванах в началото и се отказах. Оня рибар разказваше някаква легенда или мит за ада и рая и къде отивали онези, които обичат.
От там нататък какво хванах- Бахар е дъщеря, но дали е истинска или доведена все още не съм разбрала, на ортака на Мурат. Той явно е доста жесток човек, защото пребива майка ѝ, която отиде в дома на Бахар. Той беше пуснал хрътките си за да я издирват и след като я намериха отново се върна при него.
Ясемин има някакъв проблем. Не разбрах дали това не е свързано със заболяването на дъщеря му – Едже. Тя каза, когато ѝ донесе подаръка – хвърчилото- че Едже е болна заради него. После се разбра и за катастрофата, когато е била бременна. Ясемин си е изработила някакви правила за живота и се опитва всичко да контролира. Държи се грубо с Мурат, може би от страх, че по някакъв начин отново може да се случи нещо лошо. Мурат, явно непрекъснато се опитва да я изкара от това състояние, но тя не се дава. Бахар се явява като мехлем за раните, които му нанася Ясемин.
Бахар обаче е доста лудичка и имам чувството, че е с него за да компенсира липсата на бащина ласка. Тая щуротия с хвърчилото си е типично по турските … как да кажа взаимоотношения баща- дете. Всички бащи пускат хвърчила с децата си. Затова и тя му изпрати хвърчило, а той пък, след като разбраха, че лекаря е казал, че Едже за момента няма проблеми, реши да ѝ подари хвърчило за да го пуснат заедно. Естествено, Ясемин беше против, защото карал Едже да мечтае за нещо, което не бива да прави заради здравето си- да тича.

Ама до колкото разбрах и сега има млада любовница...

Да видим какъв ще е рейтинга утре!
Хич не ми потръгна с този сериал - дано е за добро и следващата серия да си я изгледаме нормално.
Няма и да ги оправя, докато не седна да изгледам цялата серия.