Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро
Денят ми започна с мързелуване...и едва сега си пия кафето....
Гости май се объркаха сезоните - суха зима и снежна пролет....

Снощи Бегюм обвини Сюрея в лъжа....Още едно доказателство, че лъжата е по-приемлива от истината....но  лъжата ражда голямо недоверие......
В този ред на мисли, не разбрах, защо сценаристите  използваха тази лъжа, за която има доказателства, че е такава и много бързо след това тръгнаха в друга посока.......Thinking

"Всички ласкатали са като правило лъжци." — Йохан Якоб Енгел

Хубав ден и да бъдем здрави Hands Pray

# 571
Добро утро, скъпи момичета. Желая ви приятен ден, макар и снежен, макар и домашен заради коронавируса.
Ще го преживеем и него.
Ани, гости, Злати, да ви е сладко кафенцето.
Направили сте го много каймаклия. Тук при нас даже и  кафе автоматите са заключили.
Благодаря ви за подсказките и рейтинга.
Приятен ден без целувки, защото са заразни.
Обичам ви.

# 572
Сиси Hug
Скрит текст:
Правят се опити да се ограничи разпространението на вируса, но се оказа, че ние хората сме недисциплинирани. Имам една дружка, откакто има извънредно положение не се спря да разхожда домашния си любимец с часове и да обикаля целия град. Използва го като параван и ако до сега го е разхождала сутрин и вечер, сега го прави и през деня....Мислех, че вчера като заваля сняг и дъжд, ще се спре..., но не....Вчера ми се обажда в 8.30 била на кооперативния пазар с кучето и дали искам да ми купи нещо и да ми го донесе...Интересно от къде щеше да ми купи нещо, след като там магазините отварят в 9.00 часа, а на сергиите започват работа след 10.00....Нямам думи....Това е единичен случай за който знам, а колко други случаи има с неспазване на ограниченията или карантината......Хората в работоспособна възраст ако не могат да работят от вкъщи са освобождавани от работа или в неплатен отпуск, без доходи, а други не са съгласни да им се ограничават правата.....Няма как да стане....

Злати - снощи са започнали нов сериал по БТВ - "Божествен" или нещо от този род....Прочетах, че сериала бил много хубав, но много тежък, бил неподходящ за момента на пандемия....Та да попитам - гледала ли си го и имаш ли някакво инфо за него...

# 573
  • Плевен / София
Ани, Сиси HeartHeart
Тъжно е, че точно тези заради , които се правят толкова ограничения и работещите работят от вкъщи/ тези които могат разбира се/ не спазват ограниченията. И в София чух, че негодували, че не могат да ходят на Витоша и им пречели да живеят....това е нагло и безотговорно. Както и прибиращите се от чужбина да събират родата да празнуват и после да ги лекуват  всички.... Не  си ли помогнем сами, няма кой друг да го направи....
За да ви накарам малко да се усмихнете....Предстоящи събития....

https://www.youtube.com/watch?v=wCey-boGAyc

# 574
Здравейте,момичета! HugNature Snowflake

Гости Hug Ани Hug Сиси Hug,благодаря за кафето,пожеланията и коментарите!

Цитат
Злати - снощи са започнали нов сериал по БТВ - "Божествен" или нещо от този род....Прочетах, че сериала бил много хубав, но много тежък, бил неподходящ за момента на пандемия....Та да попитам - гледала ли си го и имаш ли някакво инфо за него...
Ани, когато го даваха в Т-я не успях да го гледам!Есента го пуснаха по БТВ Лейди и го гледах! Сега са решили и по БТВ!Ами не е като другите сериали!По освободен е тъй като се излъчваше на платформа,а не по тв.канал!Направиха два сезона-първия е от 12 еп.,а 2-я от 10 еп. и са кратки,не по 2 часа)Участват Озан Гювен(сега играе с Аслъ във Вавилон),Серенай Саръкая,Мехмет Гюнсюр(знаем го от Памуковата принцеса и др. сериали)!

Срещнах в една др.група,че събират пари за превод на АПЛ
Скрит текст:
🇹🇷Gel dese Ask / Если позовёт Любовь !
Открыт сбор на данный сериал !
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
По просьбе участников группы !
Стоимость серии 1800 руб = если сумма не будет набрана идея переводить данный сериал будет закрыта !

Хубав ден! HugПри нас е дъждовен!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 11:05 от Zlatina3

# 575
Гости напълно си права.
Скрит текст:
След като нещо толкова страшно, не може да ни накара да бъдем самодисциплинирани и отговорни, не знам какво още трябва да се случи......Медици, аптекари, полицаи, персонала в магазините и още колко професии са изложени на риск, а ние  сме все недоволни.....Считаме, че имаме само права, без задължения.....В трудни времена, се разбира кой какъв човек е.....
Да споделя...Днес ми се случи нещо много хубаво...Както снощи споделих имах проблем с един отчет  от Бизнес статистиката и не мога да подам ГДД. Обадих се на първия телефон даден за консултации в ЦУ на НСИ, дамата беше изключително внимателна и любезна. Поиска ми отдалечен достъп, влезе в компютъра ми и направи необходимото и вече всичко е наред.....Нищо не е загубено. Все още има Човеци.....

Злати мерси за инфото  HugHug

# 576
  • Плевен / София
Ани, радвам се, че си решила проблема успешно....важното е преди всичко да бъдем хора....
Този момент май ни го спестиха от ТВ....

https://www.youtube.com/watch?v=lM7PNTq1_OE

# 577
Ех, Осман много се разпъргави. Едва изконсумира връзката си с Бурджу, веднага - пръстен, а сега и годеж...
По нещо Осман ми прилича на Джан. И двамата, бягайки от невъзможна и несподелена любов, се хвърлят в нова връзка, без да изпитват кой знае какви чувства.

А майката на Бурджу - голяма мацка. Особено в сравнение с Есма.... Но... както се казва "стара любов ръжда не хваща".

# 578
Гости за съжаление направо ни го отрязаха този забавен момент...Във видеото са качили част от него...
Ама още един път ще му се наложи да изпие горчиво кафе JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
До сега беше лесно....Да видим как Акифчо ще се поти пред Есма султан....И какво ще му каже султанката....

# 579
Здравейте сладуранки. Желая ви много красива вечер.
Беше много забавна тъщата на Осман. Макар, че съм я гледала, пак  ми беше интересна.
Ама глупостите на прислугата  ми идват в  повече.
Ама нали сме им свикнали на клюките,  пак ги гледаме.

# 580
  • София
Изобщо не ми беше смешно поведението на майката на Бурджу. Такава дива простащина! Държа се неуважително, да не кажа грубо с всички, дори и със собственото си дете.
Отиваш в къщата на непознати, в къщата на уважавано семейство, ще сгодяваш дъщеря си, а поведението и облеклото ти като на някоя магистрална труженичка.

# 581
  • София
Стана ми мъчно за Бегюм. Не е лесно да знаеш какво те очаква. Май ще и занулят героинята.
Майката на Бурджу- егати просташкото поведение.  Никакво чувство за такт Имах чувството, че Бурджу се срамува от нея. Не спря да се кълчи с тази къса рокличка. На Есма и увисна ченето като я видя. Според мен, тя знаеше коя е Есра и затова я нарече баба, за да я обиди. Не и е случайна появата.

# 582
Добро утро HugHug

Днес е Благовещение - един от 12-те празника, които Християните почитат....
На днешния ден е дошла Благата вест за зачатието на Спасителя...
Християните считат днешния ден за Деня на Майката....
А днес, повече от когато и да било имаме нужда от Блага вест....
Дай Боже на днешния ден да дойде благата вест, че е намерено лекарство за страшния вирус, който вилнее над цялата планета....
Да бъдем здрави, щастливи, обичани още много години за напред HeartHeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Снощи видяхме Сирен, майката на Бурджу.....Така и не разбрах какво означава името й, но видяхме, че помощниците се шегуваха....
Сирен е пълна противоположност на Есма - изоставила дъщеря си и съпруга си и тръгнала по света да търси своето щастие....Забравила е всички обичаи и традиции.....дори е забравила родния си език и се е поамериканчила....Опита се да блесне със свободолюбив дух, с професионална ангажираност, но се видя дебелащината на част от обществото, чиито представител е Сирен....
Никога Есма не е изглеждала така, както при срещата с бившата на Гарип....Грим, прическа, облекло - умишлено състариха Есма.....

Нека днешния ден да бъде изпълнен с надежда Hands Pray Поздравете майките си Flowers Hibiscus и им покажете, че ги обичате Heart

# 583
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани благодаря за пожеланията. Дай боже да дойде тази блага вест.
Още едно кафе от мен...

Бъдете здрави.

# 584
Здравейте моите момичета, кокичета.
Благодаря ви за подсказките и умните ви постове.
Бурджу е много по-умна от Сирен - това е моето мнение.  Браво на дъщерята, а и  актрисата играе отлично.  Много е  хубава усмивката й. Въобще всички актьори играят  великолепно.
Сладурчета, приятен ден и много усмивки в този студен и   заразен ден.
Ани, четох внимателно поста ти за дамата с кученцето. Не знам защо има такива недобросъвестни хора,  макар, че са  интелигентни и  възрастни. Не са малки дечица.
Аз  за  този коронавирус  все си мисля. Младите почти не боледуват но трябва да спазват забраните заради възрастните.  Дали младите не се дразнят, че  нарушават правилата си заради нас, възрастните?  Дали не плюят и не роптаят по наш адрес?  Особено тия, които са загубили родителите си  много мисля този въпрос.
Приятен ден. Всичко хубаво. Обичам ви.

Общи условия

Активация на акаунт