Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
https://vk.com/erkanpetekkayafan
Ако любовта повика 4-ти епизод.

# 586
  • Плевен / София
Благодаря.
Сиси, избягвай да пускаш два поредни поста, един след друг...
Още една предстояща къна вечер....

https://www.youtube.com/watch?v=o-wmTOPAHCs

# 587
Добро утро! Hug

Честито Благовещение!

Ани Hug Гости Hug Сиси Hug,благодаря за кафето и пожеланията за днешния ден!

Сиси ,4-ти еп. още не е излъчен!Може би си искала да пуснеш фрагмана за 4-ти епизод,а това е линка за темата на Еркан в Контакта!

Явно ще имаме нов епизод в неделя!

Ето фрагмана

https://www.youtube.com/watch?v=oH2Yb75bi_s

превод с озвучка
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243718%2F6a6e3992627b … pl_wall_-46308288

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 588
Здравейте.
От снощната серия не ми станаха ясни две неща. Първо, защо Сюрея се държа толкова студено с Осман. Тя нали не знае за чувствата му към нея? Или пък нещо съм пропуснала?....
Не разбрах и защо в кухнята се смяха толкова много на името Сирен. Какво означава? Някой знае ли?
А самото поведение на въпросната Сирен - просто не ми се коментира. Липса на елементарно възпитание и уважение към домакините.

Разбрах какво означава името -  siren = сирена.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 13:09 от SSSM

# 589

Злати, Сиси
Благодаря за фрагмана на АПЛ - в неделя ще има епизод...и ще го гледаме в нормално време от 20.00 часа, нали така.....
Не я разбирам Бахар....Залепи се като пиявица за Мурат, за да отмъщава на баща си....Интересно, ако развали семейството на Мурат, по какъв начин ще отмъсти на Барлас....Thinking....Мисля, че Ситаре е умна и няма да се върже на игричките на Бахар....Най-много Бахар да вкара баща си в затвора, че я заплашва,  но се съмнявам това да се случи....

Цитат
— Не смей со мной так поступать. Не смей со мной делать так! Не смей... Ты заплатишь за всё. Заплатишь за всё! Будь ты проклят!

(с) Бахар - «Если позовет любовь» ]

Гости Тейзето  е голям карък...Голям организатор ...JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 17:57 от MAMA-AN

# 590
Здравейте момичета. Измина още един студен ден и заразен.
Честит празник - Благовещение, честито и на именниците. Дано всички да сме живи и здрави и да  изкараме неволите.
Ани, любима аз как си мисля по твоя поставен въпрос  за  Ситаре.
Ситаре е умна и интелигентна жена, майка и снаха,  но не знае,  че Бахар е незаконна дъщеря  на Барлас. Значи, че съпруга й цял  живот  я  е  мамел и е криел  това от нея.
Това едно - друго.  Онур знае, че   Бахар му е полу сестра и не е казал на  майка  си.
А има и друго - фирмата  е на Сабри бей, бащата на Балсал.  Значи парите за тях  идват от   стареца - свекъра. От тази гледна точка би било нормално Ситаре  да прости  на  съпруга  си.
Така си мисля.
Но.....преди да започнат с излъчването  на  сериала на стената на Еркан  писаха че от  тази  голяма  любов  3  семейства  ще  се  разпаднат.  Ако това е  вярно  вече ни ги подсказаха - Ясемин и  Мурат, Барсал  и  Ситаре  и Рухи и Айдан.  Впрочем  пропастите между тях вече се оформиха.
Не знам дали  съм  права.
Така си мисля.
Приятно гледане на ИН.

# 591
Влязох, за да споделя няколко рецепти, които може би ще бъдат от полза по време на епидемията с короната....

Скрит текст:
Българка, която е ски учител е отишла в Италия на почивка. Разболяла се е от корона вируса. Прегледал я е лекар само със слушалка и й е назначил лечение с антибиотици. Тя обаче се е лекувала само с лук и мед. За 5-6 дни  се е излекувала, но все още не може да се прибере в България.....Няколко рецепти с лук и мед....
Сокът от лук с мед е полезен за кашлица, кръвното, рак и др. и за засилване на имунната система. Ето примерни и спасяващи рецепти, популярни във Фейсбук:

1. Лукът се настъргва на ситно на рендето и се добавят 2-3 лъжици мед.
Взема се по една малка лъжичка 2-3 пъти дневно.
Доказано е против кашлица – за няколко дни изчезва! Чудесен лек, нали?

2. Може да изстискате лука със сокоизстисквачка:
Продукти: 1 глава лук и една чаена (супена) лъжица мед, малко лимонов сок.
Разрежда се с вода 150-200 мл.
Преди храна взимате по 1 супена лъжичка.

3. В голяма чаша за чай, сипете топла вода, сложете и разбъркайте една лъжичка сода и изстискайте малко лимон. Пийте всяка сутрин преди закуска.

Дано рецептите да са полезни, при нужда....

Сиси - в края на епизода, видяхме, че беше сложено началото на разпадане на приятелството между трите семейства. Бахар постигна първата си цел - никой да не помага на Ясемин, за да може да я манипулира....Хората нали казват - "Ум царува, ум робува...ум патки пасе..." Мисля, че стъпката която направи Ясемин е погрешна, но Ситаре няма да се откаже...Не съм сигурна дали не знае, че Бахар е извънбрачна дъщеря на съпруга й....

За Невестата
Моята приятелка ми се обади след епизода, бясна на Ипек...Попарих й надеждите....
Ипечето се мисли за голямата работа, защото е Боран, но Есма трябва да се срамува от просташкото  държание на любимата си снаха.....а не, че Сюрея е пяла на сватбата на приятелката си....
Изпълненията на Ипек ще продължат....Много пъти съм си мислила, че лудостта е наследствена в семейството на Къймет....
Не ми хареса, че Фарук често накисва Сюрея, като я замесва в отношенията му с Бегюм...Ади бе...Толкова работа има, че не може да се обади по телефона........Но филм да става.....

# 592
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да започнем с кафе и усмивка и да се надяваме на спокоен ден...

# 593
Добро утро! HugCoffeeTea

Гости Hug,благодаря за кафенцето и сладичкото!

Ани Hug Сиси Hug,за коментарите и рецептите!

от официалната страница на сериала....
Скрит текст:
От официальной страницы сериала #GelDeseAşk
"Bahar'dan ayrı kalamayan Murat.!"
Yeni bölümüye Pazar 20:00'da #atv, de
"Мурат, който не може да остане настрана/отделно от Бахар!"
новият епизод в неделя от 20:00 ч. по АТВ

Спокоен ден за всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 594
Привет

Скрит текст:
Днес ми беше денят за пазаруване - както се вижда спазих часовете за моята група....Имаме една поговорка "във всяко стадо има мърша...." В супера пускат по 5 човека, хората са с маски и ръкавици и спазват дистанция....само една дама без предпазни средства се вре навсякъде.....и се налага спазващите правилата да отстъпят....Накрая излезе от магазина без да е купила нещо....Пред магазина за месо друга дама вдигна луд скандал, че трябва да чака отвън, защото в магазина пускат само по един клиент....Е, няма как да стане, след като нямаме самодисциплина и самоконтрол и  превръщаме свободата в слободия.....

Гости рани си изпих кафето, твоето ще остане за следобяд...

Довечера ще ходим ли на годеж....ThinkingThinking Ипек разбира се отново ще се прояви и ще провали събитието....Ако Сюрея беше направила това, което направи Ипек, Есма щеше да скръцне със зъби...Но не така ще стане сега....Разбира се друго неприятно събитие ще занимава семейството и изпълнение на Ипек ще остане на заден план.....

Хубав ден и да бъдем здрави HugHug

ПП  Злати Hug

# 595
  • Плевен / София
Ани, по време на война и бедствие / защото тази пандемия е такова/ си проличава кой какъв е...
Скрит текст:
Стискай палци да продължа да работя от къщи, защото ако ни извикат в София , сигурно с месеци няма да се върна в Плевен
Не знам дали ще има годеж, / в смисъл да го дадат тази вечер/ но в крайна сметка пак Сюрея ще го "отнесе" ...За някой може да е справедливо...за други не е ....разни хора, разни идеали...
Но Сюрея е тази, която ги сплоти в трудните моменти...
Не излъчени кадри...

https://www.youtube.com/watch?v=RL6SXAG8T7k

# 596
Гости права си....
Скрит текст:
За жалост "свободолюбивите" се оказват хора в рисковата възраст....Успяха да задържат децата по домовете им....успяха и с тийнейджърите....Най недисциплинирани се оказват над 60 годишните....Нямам думи....
Стискам ти палци...да продължиш да работиш у дома...Чува се, че карантината ще бъде удължена още месец....или най-малко до 12.04.....

Есма трябва да бъде пример за всички в рисковата възраст....След като султанката се промени, значи всички могат да го направят...

# 597
  • София
Ипек ми е от "любимите" кифли, които си мислят, че като се разкрещят всички ще ахнат и ще изпълняват нареждания. Не разбирам как и в живота има такива, които им се връзват.

Стана ми мъчно за Адем. Не го оправдавам за отношението му към Дилара, за ненавистта към братята му, но определено вината е основно на отровната среда, в която е отгледан.

Най-силната сцена за мен снощи беше срещата на Бегюм и Сюрея. Много добре стана да ѝ каже някой на Сюрея, че не всичко се върти около нея, че и другите си имат живот, проблеми, чувства, отношения. Добро приземяване беше. За мен Бегюм си остава един от най-положителните образи в сериала. Страшно ѝ съчувствам. И аз не разбрах къде са тия моменти, в които заговорничи с Джан да разделят Сюрея и Фарук, както писаха някои съфорумки. То и не остана време да искат да ги разделят. 🙄

# 598
  • Плевен / София
Ипек ми е от "любимите" кифли, които си мислят, че като се разкрещят всички ще ахнат и ще изпълняват нареждания. Не разбирам как и в живота има такива, които им се връзват.

Стана ми мъчно за Адем. Не го оправдавам за отношението му към Дилара, за ненавистта към братята му, но определено вината е основно на отровната среда, в която е отгледан.

Най-силната сцена за мен снощи беше срещата на Бегюм и Сюрея. Много добре стана да ѝ каже някой на Сюрея, че не всичко се върти около нея, че и другите си имат живот, проблеми, чувства, отношения. Добро приземяване беше. За мен Бегюм си остава един от най-положителните образи в сериала. Страшно ѝ съчувствам. И аз не разбрах къде са тия моменти, в които заговорничи с Джан да разделят Сюрея и Фарук, както писаха някои съфорумки. То и не остана време да искат да ги разделят. 🙄
Не искам да опонирам, но Сюрея не знае, че ракът се е "завърнал" и естествено е да си помисли, че Бегюм не иска да пусне Емир по причини, които преди бяха налице. "Да хвърли камък първи, който е безгрешен".
Наистина Бегюм има тежка съдба, но за нея отчасти причината е в самата нея. Сюрея не е виновна за избора, който е направила преди 11 г. Ще видите по нататък как Емир ще постъпи и ми е интересно каква оценка ще дадете и обърнете внимание на реакцията на Сюрея....

# 599
  • София

Стана ми мъчно за Адем. Не го оправдавам за отношението му към Дилара, за ненавистта към братята му,

Не искам да опонирам, но Сюрея не знае, че ракът се е "завърнал" и естествено е да си помисли, че Бегюм не иска да пусне Емир по причини, които преди бяха налице. "Да хвърли камък първи, който е безгрешен".
Наистина Бегюм има тежка съдба, но за нея отчасти причината е в самата нея. Сюрея не е виновна за избора,

Какво общо има избора на Бегюм със Сюрея? Въпроса е друг- защо Сюрея не уважи решението на Бегюм,а хукна да се разправя с нея? В качество си на каква и държи сметка защо не пуска Емир? Това е работа само на Фарук и никой друг. Ако на някой дължи обяснение е само на Фарук. И,пак изклюкарства с Дилара за майката на Адем. И тук съм на мнение, че Дилара трябваше да научи от съпруга си какво се случва с майка му, не от Сюрея която уж е загрижена за всички, а си пъха носа на места където няма никаква работа.

Общи условия

Активация на акаунт