Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 33 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Дерин споделя с Бахар, че ненавижда майка си....

Правилно ли съм разбрала, че Ясемин не е завършила образованието си, а иска от Дерин да учи в консерваторията....

# 661
Ани, това с образованието на Ясемин май не съм го чула!

Дерин сега ще напусне дома си както и каза Бахар!

Онур предполагаше че Дерин също ще е на събирането,но като разбра че я няма си тръгна!

Ей,сега Дерин ще си тръгне без да каже на родителите си....хубаво е обработи Бахар

# 662
Дерин се изнася, предполагам тайно от всички....
Онур й звъня но по съвет на Бахар, Дерин не отговори...

# 663
Ситаре се издаде че знае за Бахар и Мурат....

Лелеее Дерин заминава с кораб или яхта...добре че поне ще изпрати видео на Онур....

# 664
Ясемин изгоин Мурат...Той й каза, че тръгне ли си няма връщане на зад...

Бахар май върза партенка на Дерин....

Барлас преби Бахар, сега Мурат ако отиде ще я намери и спаси навярно....

Няма фрагман...Не се знаело дали следващата неделя ще има епизод...

Злати, Сиси благодаря ви за компанията тази вечер..
Никой не разбра, че Делин я няма. На яхтата тя беше сама....Добре, че изпрати видео на Онур....

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 23:58 от MAMA-AN

# 665
Ани,Сиси, благодаря за компанията и тази вечер! HugHug

Дерин  замина и родителите й не знаят!Мурат напусна дома,но предполагам като разбере за дъщеря си може и да се върне!Дано Онур се обади на Мурат и бреговата охрана я върне!

Фрагман не пуснаха!Да видим другата неделя дали ще има епизод!

АТВ през новата седмица продължават да си излъчват сериалите!Видях на рекламите че пускат фрагмани, а и четох някъде!Това е единствената телевизия,която не мисли за екипите,които работят!

# 666
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нова работна седмица...

Бъдете здрави...

# 667
Добро утро,
Аз от самото начало казах, че на мен любима двойка са ми Мурат и Баде. Изглежда ми много чиста и сладка любов. Дано.
Бегюм все още с нищо не ме разочарова. За мен е изключително достойна жена. В крайна сметка нито прави номера, нито се вкопчи във Фарук. Опитва се с Джан, който пък на мен не вдъхва доверие. Колко жалко за развоя тук...
И за Ипек не ми е жал. Така ми се иска да я натири Фикрет. Не мисля, че само, защото са се оженили и брака е "свещен " трябва да останат заедно. Пълни глупости. Не си щастлив. Тръгваш си и тогава продължаваш с живота си. Хич не ми е жал за разбитото им семейство.

# 668
Добро утро и от мен

Гости благодаря за кафето и закуската Hug

Да видим какъв е рейтинга от снощи...За мен са непонятни много от случките, които виждам...Мурат не прекъсва връзката си с Бахар, но си живее със семейството....Бахар си играе на котка и мишка със семейството....Не виждам как ще отмъсти на баща си, че е изоставил майка й, разрушавайки едно семейство, което няма отношение по въпроса....Има много чуденки.....Thinking

Здраве, Късмет и Сполука през новата седмица  Flowers Four Leaf Clover

# 669
Здравейте! Hug

Гости Hug,Ани Hug,благодаря за кафето и пожеланията!

Изчаквах да се включа с пост,когато пуснат рейтинга,но нещо се бави!Преди го пускаха след 9:00 часа,но след смяната на времето е след 10:00 часа!

Мурат напуска дома...

а Дерин е на кораба и изпраща видеото на Онур...

Хубав ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover

ПП току що пуснаха този с обсъждането

и това...
#GelDeseAsk
Total :  6 м.
AB :  4м.

По-късно цифрите....

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 10:36 от Zlatina3

# 670
  • Плевен / София
Ани, Злати Heart

https://www.youtube.com/watch?v=L9NVR9RVnAU

# 671
Гости, за клипчето! Hug

Рейтингът се е покачил още малко при липса на повечето сериали!Даваха само ''Шампион'',който миналата неделя не излъчиха и Сървайвър!Останалите канали повтарят сериали или пускат филми!

Total / 6 / 5.94
Ab / 4 / 5.31
Abc1 / 5 / 5.40

▪Total:
2.Survivor [TV8] - 9.21⬇(-1.20)
6. Если позовёт любовь [ATV] - 5.94⬆(+0.20)
15. Чемпион [TRT1] - 3.73⬆(+1.02)

▪AB:
2.Survivor [TV8] - 8.45⬇(-1.04)
4. Если позовёт любовь [ATV] - 5.31⬆(+0.10)
13. Чемпион [TRT1] - 2.99⬆(+0.80)

Скрит текст:

# 672
  • София
Камелия защо мислиш, че Мурат не е искрен с Баде, на мен ми се струва, че е....иначе защо ще е този зор да се жени.

Мурат се подразни и изревнува, когато разбра, че Баде има  приятели в най- чиста форма. За това си помислих,че може намеренията му, да са до толкова, до колкото да я отдалечи от тях. Иначе го харесвам Мурат особенно с новата прическа. Есма дано да одобри и  тази снаха.

# 673
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 674
Добро утро в последния ден на Март Hug

Гости радвам се на приятната компания за Coffee

Злати благодаря за рейтинга за неделя.....Добър е, но нереален, макар, че разбрах, че и "Шампион" е бил излъчен в неделя....

Цитат
▪Съёмки проекта #ЕслиПозоветЛюбовь были остановлены на несколько дней. Причина - исполнительница одной из главных ролей Шебнем Бозоклу отказывалась от съёмок из-за угрозы распространения коронавирусной инфекции.

• t a g s: #SebnemBozoklu
Това предполага, че в неделя няма да има епизод...
Очаквах с интерес, какво ще стане с Дерин...Имах чувството, че когато я показаха в края на епизода, сама на яхтата, изпитваше страх..боязливо се оглеждаше.......

Нищо вече не е същото, като преди, така, че и това ще приемем....

Да бъдем здрави, за всичко друго се намира колай....

Общи условия

Активация на акаунт