Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
Камелия, защо смятате, че всичко, което прави Сюрея е " да си вре носа". С Дилара са приятелки, считат се за сестри, може да споделя с нея..защо не. И смятам, че това което се случва с Емир не засяга само Фарук. Забравихте, как помагаше Сюрея на Емир и той бягаше при нея...А сега е най големият дявол..

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:16 от gostenka68

# 601
  • London
Поставям се на мястото на Бегюм и честно казано й се възхищавам на търпението ... Когато един родител каже, че детето му не може да отиде някъде никога не бих си позволила да гадая и мисля, че е заради мен специално негативният отговор.....дори и без да го знам, защото не ми е работа да го знам. Много нахално се получи, първо онова с Джан където се навря акъл да дава, сега това. Приела съм, че с някои хора гледаме различни сериали, очевидно е, че така ще е до финала. Не ми се и спори, защото паралелни реалности гледаме и виждаме.

Ипек е много неприятна. Удари дъното вече.

Адем ме дразни с това постоянно търчене по мама....на мястото на Дилара щях да се моля за дълга присъда, че да ми се махне от главата.

И евала на Джан, малко мъже при такава диагноза остават за подкрепа.....хем не е длъжен, защото няма брак и деца с тази жена или някаква история, но остана и ще й е опора докрая най-вероятно. За мен това изкупува доста грешки на които станахме свидетели.

# 602
  • Плевен / София
Скрит текст:
Поставям се на мястото на Бегюм и честно казано й се възхищавам на търпението ... Когато един родител каже, че детето му не може да отиде някъде никога не бих си позволила да гадая и мисля, че е заради мен специално негативният отговор.....дори и без да го знам, защото не ми е работа да го знам. Много нахално се получи, първо онова с Джан където се навря акъл да дава, сега това
. Приела съм, че с някои хора гледаме различни сериали, очевидно е, че така ще е до финала. Не ми се и спори, защото паралелни реалности гледаме и виждаме.

Скрит текст:
Ипек е много неприятна. Удари дъното вече.

Адем ме дразни с това постоянно търчене по мама....на мястото на Дилара щях да се моля за дълга присъда, че да ми се махне от главата.

И евала на Джан, малко мъже при такава диагноза остават за подкрепа.....хем не е длъжен, защото няма брак и деца с тази жена или някаква история, но остана и ще й е опора докрая най-вероятно. За мен това изкупува доста грешки на които станахме свидетели.
Сериалът е един и същ, просто по различен начин възприемаме видяното. Това е съвсем нормално и на мен не ми пречи въобще. Обратното би ме притеснило. Няма нужда да пеем в хор Unamused
Има бъдещи събития....

https://www.youtube.com/watch?v=vLJfj8lE1o4

# 603
  • София
Камелия, защо смятате, че всичко, което прави Сюрея е " да си вре носа". С Дилара са приятелки, считат се за сестри, може да споделя с нея..защо не. И смятам, че това което се случва с Емир не засяга само Фарук. Забравихте, как помагаше Сюрея на Емир и той бягаше при нея...А сега е най големият дявол..

Е какво като е помагала? Това дава ли и право да оспорва решението на майката на детето, и да се бърка където не трябва? Бегюм и каза няколко пъти да си върви, онази все повече се зъби.Хем нагла, хем нахална. Ама, вярно е , че си мисли, че светът се върти около нея.

# 604
Здравейте и от мен, момичета. Отдавна не съм писала, но сериала го следя редовно.
До някъде Ипек е права, защото майчинството не е лесно и Фикрет вместо да прояви разбиране се влюби. Сетил се, че между тях няма чувства, а когато се ожени за нея не му пречеше, че и дете направи. Знаеше много добре, че Ипек не е влюбена, но сега, когато тя малко или много го обикна той и заби ножа.

# 605
Добре, че е Сюрея някои да си изкарват гнева върху нея за собствените си грешки....

Ако бях на мястото на Сюрея нямаше изобщо да разговарям с Бегюм, не само в този момент....

Здравейте и от мен, момичета. Отдавна не съм писала, но сериала го следя редовно.
До някъде Ипек е права, защото майчинството не е лесно и Фикрет вместо да прояви разбиране се влюби. Сетил се, че между тях няма чувства, а когато се ожени за нея не му пречеше, че и дете направи. Знаеше много добре, че Ипек не е влюбена, но сега, когато тя малко или много го обикна той и заби ножа.

Ипек все още не е влюбена във Фикрет. Още преследва мечтата си....

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:35 от MAMA-AN

# 606
  • София
Еха, вярно гледаме различни сериали.

Мама-Ан, точно тази реакция на Бегюм я прави още по-симпатична. За да признаеш на съпругата на човека, когото обичаш, че ѝ завиждаш за това, че е била по-смела и по-решителна от теб самата, се иска много смелост и доблест.
Безсилието от почти сигурна та смърт, е това, което я накара да избухне така. И както видяхме Сюрея реагира по най-човешкия възможен начин. Като се осъзна, че не е център на вселената. Както и преди съм казвала, само доброто ѝ сърце я спасява да не ми е антипатична. Иначе е егоцентрична и се държи детински. Да не говорим за клюкарските ѝ наклонности. Недопустимо! Особено онова, дето сподели с Дилара за Гарип и Есма. Много ниско.

Обаче за Ипек съм съгласна. Не е обикнала Фикрет. Научи се как да се държи по-нормално и мило с него, зз да получава каквото иска.
Детелини, какво значи, че Фикрет и дете ѝ направил? А тя какво? В мола ли е била през това време? Проблемът между тях хич не е майчинството. Да не говорим, че няма как да се държи сметка на някого, че се е влюбил. Все едно да го обвиняваме, че е с кафяви очи.

# 607
Привет! Hug

Вие си обсъждайте ИН,аз да пусна нещо за другия сериал,който гледаме - АПЛ!

Пресата за сериала от в-к Сабах

Скрит текст:

Цитат
Газета Сабах пишут:

"САМЫЙ ОБСУЖДАЕМЫЙ ПАРА НЕДЕЛИ..! "

Сериал который взял много обсуждение,
люди с трудом принимает этого, потому что каждый находит что-то от себя в этом сериале,
потому что это факты которые есть и жизнях, человек всегда трудно принимает смотреть себе со стороны
Ну конечно игра актёров на столько красиво что люди это принимает как реально

Игра таких профецанальных актёров, как Эркан Петеккая и Шебнем Бозоглу не обсуждаемый
Особенно их сцена в третий серии
Где они были у психолога
А молодая актриса Илайда Чевик,
в этом роле она взяла себе на столько хороших и на столько же негативных обсуждение,
Ну не смотря на всё эти обслуживание это у неё будет один из самых популярных ролей её жизни

Единствената цел на Барлас сега е да спре Бахар!
Скрит текст:
Barlas’ın artık tek amacı Bahar’ı durdurmak!

Ще поддържа ли Ситаре, Ясемин?
Скрит текст:
Sitare, Yasemin’e destek olacak mı?

Приятна вечер! Hug

# 608
Да, Ипек не е влюбена, но започна да го обиква. Разбира се, че детето е общо решение, но Фикрет почти не го вижда. Точно майчинството го промени, защото Ипек изпадна в депресията, а той направи два три опита да стопли отношенията и се отказа. Почна да спи в офиса и да работи събота и неделя. На сърцето не може да се заповядва, но той при първата трудност се отказа. Бракът е точно това, а не да се развеждаш, защото някой ти в станал симпатичен.

# 609
Гости няма смисъл ....Не само на Бегюм и Ипек им е виновна Сюрея, но и за част от гледащите сериала.
Бегюм "забрави" за какво се върна от Лондон....Станахме свидетели на много недомислици  от нейна страна. Когато има нужда от Сюрея е мила и добра...Например, Сюрея да убеди Фарук да отидат при запознаването на Емир и Джан....
Сега отново има здравословен проблем. Но по никакъв начин не сподели това с бащата на сина й....И Фарук и Бегюм използват Сюрея да си разменят информация.....На практика Фарук ще научи от Сюрея, че Бегюм има проблем.....Не на Джан, не на Пелин, Бегюм ще остави Емир.....ако с нея се случи най-лошото.....Ще се наложи сина й да живее с Фарук и Сюрея.....
Аз също имам операция от тумор в мозъка...не занимавам никого с проблемите си, но винаги имам едно на ум, че може изведнъж да се случи нещо непоправимо. Може би няма да имам възможност да кажа неща, които биха улеснили децата ми или други хора....Затова ненатрапчиво  ги държа в течение по всички въпроси, които считам за важни....
Действията на Бегюм само потвърждават, че целта на завръщането й не е била само да запознае Емир с баща му. Ако нещо се случи с нея, иска или не, Емир ще живее и със Сюрея.
Ами представете си, ако Фарук се беше оженил за Ипек, както искаше Есма.....Как ли щеше да се държи Ипек с Бегюм...и с Емир......

Злати - много ти благодаря за инфото за АПЛ....Мисля, че Ситаре няма да спре да подкрепя Ясемин, но последната едва ли ще й позволи....А пък може да са ни подготвили нещо друго....Ще гледаме и ще видим....

# 610
  • София
И Фарук и Бегюм използват Сюрея да си разменят информация.....На практика Фарук ще научи от Сюрея, че Бегюм има проблем.....Не на Джан, не на Пелин, Бегюм ще остави Емир.....ако с нея се случи най-лошото.....Ще се наложи сина й да живее с Фарук и Сюрея.....

Ами, като толкова и е акъла на Сюрея и позволява  да я използват за посредник....А, колкото до Фарук, то от онази клюкарка жена му, която си пъха носа на всякъде и тича да разнася клюки,  може ли някой друг да се дореди да каже нещо? Винаги е първа  в разказите, под  пледлог, "че искала да ги предупреди за да ги предпази". А, колкото до Емир- ами на баща му ще го остави, на кой друг. Ако "пресвета Сюрея" не го иска, Есма ще го прибере, и пак ще отрасне в конака и с баща си. Съвсем нормална реакция на една умиращита майка, да иска детето и да бъде с баща му когато тя вече няма да я има. И, днес и е "трепач" тоалетчето на Сюрея - долнище на анцунг с пуловер....

# 611
  • London
По БТВ превода бе леко различен в думите на Бегюм и честно казано смятам да му се доверя пред любителския.

Много тежък епизод. Жал ми стана за майка и син.

Ипек с разговорите, които бяха дочути с майка й трудно би могла да е оправдана от Фикрет. Жалко за Есра....хич няма късмет милата, само я тормозят къде я хванат.

Жал ми стана и за Джан....и неговата все да се сбогува не е лесна.

Майката на Бурджу също е голям смях....хубаво, че годежа внася весели нотки. А и да не забравя новата фризура на Мурат много ми харесва, определено е сладур така.

# 612
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Смятам отново да си наложа карантина и да не коментирам ИН...По здравословно е за мен...
Бъдете здрави.

# 613
Добро утро Hug
Гости - аз съм си наложила друга карантина.....

Една мамаша е направила резюме на трети епизо на АПЛ....

Цитат
Тот кто не сумел посмотреть сериал, вот 👇 3 серии

В 3 серии турецкого сериала «Если позовет любовь» многие знают о том, что Бахар просто играет с Муратом. Мурат этого не замечает, так как он был ослеплен своими чувствами к этой очаровательной девушке. Ясемин не замечает, что происходит между ними с супругом, так как поглощена собственными проблемами. Бахар использует Мурата лишь для той цели, чтобы с его помощью можно было приблизиться к отцу. Когда Мурат встретился в очередной раз с Бахар, то им пришлось объясниться друг перед другом. Онур пытается остановить Бахар, но для Бахар это нечего не значит. Бахар очень скучает по Мурату. Мурат прекрасно понимает, что он не может обманывать Ясемин и не должен этого делать. У него были причины для того, чтобы быть недовольным своим браком, но про измену, мужчина никогда не задумывался. Бахар говорят, что она не сможет занять место Ясемин. И она должна быть умнее или же окажется одна с ребенком на руках. Бахар же говорит, что она не похожа на мать и все это скоро увидят. Бахар, встретившись с Ясемин, предупредила, что ей терять нечего, а вот у нее в жизни много есть хорошего, чего можно лишиться незаметно. Сейчас Мурат принял важное решение и собирается прекратить какие-либо отношения с Бахар. Мурат сообщил Бахар, что не будет больше обманывать свою жену и поэтому им нельзя видеться. Для Бахар эти слова стали большим ударом.

Днес ще очакваме да пуснат снимките и озета за 4-ти епизод....

Разговора между Бахар и Онур....

Цитат
— Если я буду продолжать отношения с Муратом, то ты угрожаешь, что всем расскажешь?
— Ну это нельзя назвать угрозой, скажем, просто просьба.
— Смотри о чем я подумала. Иди, всем расскажешь правду и ещё расскажешь кто мой отец. Расскажешь, что всё знал, но нечего не сказал Дерин. А и ещё расскажи тёте Ясемин. Я думаю это прекрасная идея. Мне нравится.

(с) Бахар & Онур - «Если позовет любовь»

Да бъдем здрави Hands Pray

# 614
  • София
Момичета, сериалът (ИП) е толкова харесван, именно защото героите са многопластови - имат си своите причини да реагират по определен начин, всъщност съвсем по човешки. Ние които го гледаме също сме различни, поставяме се на мястото на героите и съответно възприемаме поведението им от нашата си камбанария. Нормално е понякога да сме на противоположни мнения. Ето, отново ще дам за пример майката на Бурджу - за едни е свежа глътка въздух, за мен лично е типаж който не харесвам и не одобрявам. Това не означава, че и в реала не съществуват хора с нейното мислене/поведение - те ще я възприемат, аз не.
Не е необходимо да се обиждаме от чуждото мнение, нито да налагаме своето. Мненията ни дават възможност да погледнем на житейските ситуации под различен ъгъл, именно затова се записах в тази тема.
Апелирам пишещите, моля не си налагайте карантина на коментарите, защото за мен лично са много интересни. Апелирам и останалите, моля не размахвайте пръст всеки път като сте на различно мнение и бъдете малко по-обрани в критиките - не към героите в сериала, а към пишещите в темата.
Скрит текст:
Артистите в другия сериал, който коментирате и очевидно харесвате, ми се струват толкова грозновати, че направо не искам да го гледам. Това не означава, че няма да го гледам когато го пуснат тук. Може би самата история би ме завладяла, както и артистите като ги видя в действие бих харесала... та така.
Скрит текст:
Споделям ви, че в личния ми живот претърпях голяма загуба, която доста ме разклати. Филмът и темата са едни от малкото неща, които успяват да ме разсеят и извадят от мрачните мисли. Благодаря ви, момичета!
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт