Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 801
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета. Мина и моят така дългоочакван преглед при др Калчев.
Не съм писала отдавна, но накратко - след икси заради МФ през май миналата година забременях, но за нещастие загубих бебето в 28гс заради тромбофилия.
Докторът видя подробно всичките ми изследвания и ме прегледа обстойно и като цяло беше доволен от всичко, което много ме успокои, защото се притеснявах какво е положението след раждането.
Каза че няма нещо което да стои като проблем за инвитрото и начертахме план.
Наистина е голям оптимист и обясни всичко което питах. Разбирам защо е толкова харесван. Почаках си 2 часа преди да вляза, но бях подготвена за това и хич не ми пречеше.

Единствено не разбрах как се казва акушерката и за съжаление не я разпознавам на първата страница. Беше слабичка и руса със светли очи. Дали може да ми съдействате с името?
Благодаря ви Blue Heart

# 331
  • София
В момента в клиниката акушерките са само Цвети и Мира, предполагам че е била Цвети.

Успех!

# 332
Мерси Дели! Flowers Sunflower
Мира си тръгваше като влизах, така че явно остава Цвети с променена от снимката коса.

# 333
Джеси, съжалявам за загубата! Толкова да се бориш и накрая ... успех следващия път и дано намериш добро аг!

# 334
Благодаря Верче!
Ще си нося тази мъка цял живот, но борбата трябва да продължи. Дано всички успеем в тази така тежка битка!

# 335
g-ja mim, искрено съжалявам за това, което са ви причинили ... Обаче пишете за Илиян Илиев, аз говоря за д-р Илиан Иванов. Той е млад лекар, който от скоро има специалност. Моите наблюдения са от профилактични прегледи, колпоскопия, взимане на Цитонамазка. За сериозни неща, като отстраняване на кисти на яйчниците, ходих в Плевен преди 11 г. Но после се наложи 2-ра операция във Варна, заради вътрешен кръвоизлив, таа като има да се случва, никой не е застрахован. Надявам се, че сте си потърсили правата.
Говоря точно за Иванов. Той беше много млад и предполагам току що завършил образованието си.

# 336
Здравейте момичета,след година и половина най-после достигнахме добри хормони и лигавица,ако всичко е наред края на другата седмица ни предстои ЗЕТ.Как минава трансфера в клиниката?

# 337
Добро утро момичета, аз се записвам с едно неуспешно инвитро на дълъг протокол, не успяхме да извадим зрели яйцеклетки. Но въпроса ми е следния към неуспелите как минава цикъла ви след стимулация? Имам зверски болки и ми се налага да пия обезболяващи ... В общи линии на 7 часа положението е нетърпимо... Горещи и студени вълни... Дърпания, болки ... Пия нурофен.
Благодаря ви

# 338
миле-на, ще ти дадат инструкции преди самия трансфер, но като цяло - викат те в определен час, пускаш  хормони, след това ти бият инжекжия но-шпа. За водата ще ти обяснят кога и колко да пиеш. Полежаваш малко след трансфера, дават ти инструкции за лекарствата и си тръгваш.
g-ja mim, да нямаш хиперстимулация? Обади се и докладвай всички болки. Нормално е да имаш неразположение и лека болка, но чак нетърпима не. Цикълът ти може и да закъснее малко. Всеки реагира различно на лекарствата. Щом си била на дълъг протокол е възможно и следващите месеци да имаш аномалии в цикъла и забавяне.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 07:48 от 💎Bling-a-ling💎

# 339
миле-на, ще ти дадат инструкции преди самия трансфер, но като цяло - викат те в определен час, пускаш  хормони, след това ти бият инжекжия но-шпа. За водата ще ти обяснят кога и колко да пиеш. Полежаваш малко след трансфера, дават ти инструкции за лекарствата и си тръгваш.
g-ja mim, да нямаш хиперстимулация? Обади се и докладвай всички болки. Нормално е да имаш неразположение и лека болка, но чак нетърпима не. Цикълът ти може и да закъснее малко. Всеки реагира различно на лекарствата. Щом си била на дълъг протокол е възможно и следващите месеци да имаш аномалии в цикъла и забавяне.

вече ми  е трети ден от цикъла, нямах хиперстимулация, дори бях с малко фоликули.  Чухме се вчера, днес си пускам изследвания и пак ще се чуем... Само се надявам да не се е върнала ендометриозата ... Ще пиша като се чуя с акушерката.

# 340
g-ja mum,  не разбрах от написаното, че вече си в цикъл. Поддържай връзка с акушерките и не се шашкай излишно. Всеки реагира различно на лекарствата. Един път може да имаш много по-обилен цикъл и болки, друг път обратното. Аз съм изпитвала и двете и все съм очаквала обратното.

# 341
Момичета, дали има някакви слухове,че клиниката може да спре временно приема на пациентки заради положението в страната?
Виждам, че се отменят доста планови операции и интервенции по други болнични заведения.
Тези, които са ходили последните дни в клиниката, как е атмосферата там? Simple Smile

# 342
За сега работи нормално. Ако има нещо ще се обяви официално Wink

# 343
За сега работи нормално. Ако има нещо ще се обяви официално Wink

Изискват ли да сме с маски?Защото в нашата поликлиника не приемат пациенти без(което е малко странно,при положение,че от никъде не можеш да си вземеш).

# 344
В понеделник бях на преглед, нямаше изискване за маски.

Общи условия

Активация на акаунт