Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 812
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз имам друг съществен въпрос . по света и у нас как то се казва . Работата с Коронавируса стана много напечена , Аз като цяло никъде гледам да не излизам и тва онова ама все пак . Ей сега седя и мисля кво да правя . Да искам тази бременност да вземе да се случи по скоро . и Калчев каза че след Хистерото колкото по скоро толкова по добре . И ти витамини За милиони пусти пихме , И да не продължавам нали ясни са ви работите . Обаче ей сега докато си чакам Цвети да ми Звънне да каже кво правим ( Инсе или не ) Се чудя дали да не взема да отложа тая работа докато не се кротнат тия неща изобщо . Вие какво мислите . Като цяло не съм в филм ама реалноста си е гадна
И аз бях в същата дилема, защото чакам цикъл и почвам стимулация, но се реших, че няма да отлагам. Ако е писано да стане и с корона и без ще стане.
Това си е мое решение и не го налагам на никой.

# 376
Аз съм лесна, с ИЯР времето не ми е приятел, а и тъкмо се освободих от кистите с предната пункция, след месеци на хапчета, сега ми е моментът.

# 377
Bochinka, това решение трябва сама да го вземеш.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 22:43 от 💎Bling-a-ling💎

# 378
Короната зявладя и тази тема.....

Аз не разбирам пък това да се затвориш и да не си показваш носа. На мен ми действа депресиращо, на детето също.
Просто повече внимание, миене на ръзете и далеч от видимо болни.

Не мисля, че засега клиниката ще спре работа.

# 379
Верче ти не го разбираш , Ама ситуацията е доста кофти и като цяло положението излиза от норма и само с общи усилия можем да спрем това нещо да спре да се разпространява .
Иначе Блинг аз не искам някой да ми даде отговор Simple Smile Чисто вие какво смятате по тази тема . Аз чесно казано може би биз се възържала за малко . Защото вливам и интралипид а това автоматично означава болници . Не знам дразни че се бръкна някаква епидемия .

# 380
Благодаря,  че подценяваш интелигентността ми. Чета си аз препоръките на Световната здравна организация,  гледам новините на CNN и си правя сама изводите. Явно не разбирам.

Попита какво мислим, казвам.

Успех на всички!

# 381
Чакай малко сега аз никъде не съм подценила твоята интелигентност . Просто затварят училища детски градини , заведния и всичко . И съветват хората да наложат по малък контакт с други хора , да не посещават места където има много народ . Ти ми викаш аз не разбирам да се затвориш и да не си показваш носа . Тук не става дума да идеш в парка където обичайно хората са на голямо растояние един от друг . Става дума че бременноста ми евентуалната е обвързана с посещаване на болници и лечебни заведения в които киши от болни хора . И е нормално да не си показвам носа там . Или да намаля срещите с хората за да се предпазвам по някакъв начин . и за това казвам че масово хората трябва да намалят тези срещи за да се спре епидемията . И това е препоръката на министерствата . Така че нека не обсъщаме твоята интелигентност защото тук нещо зави в грешна посока . щот искаш да си излизаш излизай си . Това чи е твоя преценка .

# 382
Bochinka, няма смисъл просто.... Пази си нервите за по-важни неща. На мен лично по тази тема вече не ми се говори и хаби енергия. Споделих моето мнение и решение заради хора като теб, които имат колебания. Естевено, че още сто човека ще си изразят собственото мнение и то ще е различно. И каквото и да си пишем тук, всеки ще продължи да си прави каквото е решил.
Постъпи така, както мислиш, че е най-удачно за теб с мисъл и за хората около теб. В твоя случай не ми се струва фатално да изчакаш. Ако се престрашиш правете си опити сами и каквото дойде. По-неприятно е решението за хората по средата на стимулация,  с предстояща такава и време, което не чака, такива пред трансфер.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 22:44 от 💎Bling-a-ling💎

# 383
Съгласна съм с теб изцяло . Всеки си има глава . Разбирасе че има жени които не могат да си спрат плана . Аз в случая може би наистина предпочитам да изчакам защото не ме напъва , Въпреки че тука месец там месец нали знаем как става . Ама много ми е притеснено да ходя  по болници . Малко просто се притеснява защото Калчев каза че след хистерото колкото по скоро толкова по добре а аз два месеца неуспешно и сега ако почакам месец два не знам това какво значи . Ще взема да питам Цвети като ми се обади да каже какво правим . Друг е проблема че сега вируса .А после глупавия отпускарски сезон . И всяка година с трите неуспеха се получава точно през лятото цялата тая бременост аборти и тем подобни неприятни неща .

# 384
  • Варна
Аз ще споделя моята гледна точка, като жена, на която се наложи да прекрати бременността си поради тежко увреден плод. В 6 г. с. се разболях, в 8-ма г. с. направих синузит, после се възпали и темпоромандибуларната ми става и ми изписаха АБ чак в 9 г. с. Не съм имала лоши изследвания, нито завишени ЦРП и чакахме да се справя с вируса, но се усложних, явно това оказа влияние и на бебето. В 12 г. с. обиколих най-добрите специалисти по ФМ и всички бяха категорични, правих какви ли не изследвания + неинвазивен пренатален тест. Нямаше данни за най-често срещаните синдроми, кариотипите ни са нормални, имам здраво дете на 6 г. Консултирах се и с проф. Кременски, общо взето, според всички лекари, причината за малформациите е била тежкото ми боледуване през 1-вият триместър. За себе си реших, че ще спрем опитите, докато не се нормализира ситуацията, още повече, че нито знаят как да го лекуват този вирус, нито има лекарства за него точно. Също ми е ограничено времето, нищо, че съм на 30. С НЯР съм, операции, ендометрит - уж лекуван и т. н.... За себе си знам, че аз няма да преживея още една загуба. Другата седмица би трябвало да съм на преглед, след хистероскопията и ми е много важно да отида, защото имам сериозни притеснения, има вероятност да развивам инфекция в матката, та съм изпаднала в тих ужас какво точно да направя и никак няма да ми е приятно, но ако се наложи, няма да пътувам, въпреки че ще е от колата - в клиниката - пак в колата...
Смятам, че трябва да сме отговорни към себе си и околните, и здравето ни е на първо място, за да имаме възможността да постигнем мечтите си.

# 385
Арвен айде да ти е наред всичко . Пиши как е минал прегледа

# 386
Арвен, нали пи антибиотик или бъркам? Дано няма инфекция.

# 387
  • Варна
Пих антибиотик, даже два... Кръвните ми изследвания са добре, но има някакво изтичане от матката. Другата седмица си чакам микробиологията.

# 388
Дано всичко е наред Арвен! Надявам се и да получиш добри новини от МБ за да се успокоиш. Flowers Four Leaf Clover

# 389
Какво ти изтича ? На мен два месеца много ми течеше течност . Никога така не ми е текла ама уж сега е ок .

Общи условия

Активация на акаунт