Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 256
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Познавам котарак Мърльо и котка Тинка, а също и кученце-бебе Наполеон.

# 241
Караман-голямо каракачанско и мисля че името му отива newsm10

# 242
  • София
Като дете имах хамстер Жана,но сестра ми,за да ме дразни,му казваше Пена.И оттам стана Жана-Пена

# 243
Сега се сещам за едно наше куче-Пайо(от паяк) Grinning Като малък ходеше точно като паяк-с разперени треперещи крачета Heart Eyes

# 244
  • София /Абсурдистан
Сега се сетих и за една съседска болонка - Деси. Когато питат стопаните й как се казва, те я наричат с пълното й име - Мария Десислава  Mr. Green

# 245
В парка в който си извеждам кучето има един кокершпаньол, който се казва Текила  Laughing Mr. Green

# 246
  • софия
Имахме две канарчета...мъжки...Гошко и Жорко Laughing
А кучката ми /овчарка/ се казваше Росица....колко хора са се обръщали в парка като я съм я викала Laughing

# 247
Мургана- едно красиво куче. Kissing Heart

# 248
Една смешна история. Баба ми имаше котка - Рич (кръстен на сериала "дързост и красота "). ЕДна сутрин просто разбрах, че всъщност Рич е Ри4ка  Grinning В същото време баба ми тогава гледаше любимия си сериал, но отиде да пие вода, а аз се развиках : " Бабе, бабе, Рич роди!" Немога да ви опиша физиономията й - мислеше, че е Рич от сериала  Joy Joy Joy

# 249
Съседите имат куче Жоро. Викат си му така по улицата и хич не им пука.

Едни други имат Джета - кръстиха я на колата си Фолксваген Джета.

Виждала съм и майка Мона и дъщеря Лиза и като ги разхождат заедно им викат Мона Лиза и си мислиш,че става въпрос за едно куче.

# 250
а пък на съседите кучето се казва Хектор,обаче имат стара баба която не дочува и тя му казва Лектор.Като я чуя да го вика и умирам от смях Joy

# 251
Моят немски дог-Осил Peace

# 252
Котака ми се казва ЧОРАПЧЕ ,ами има си бели лапички като чорапчета .

# 253
Мойте собствени  животинки
Котките: Мъри Перла Сокси
Кучетата: Ла финесе де бобо кача, Мунчикан
Като малка имахме котка Пеперуда а аз не можех виках да и кавам пеперуда и и казвах Пепепутка   

# 254
Нашето морско свинче се казва Алф,защото прилича на него  и понеже и на дъщеря ми,му викаме Алф Теодоров Любов/тя е Теодора Любова/ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт