Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 255
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Колко интересни имена и интересни истории/Рич роди  Laughing/   Продължавайте, страхотно настроение създавате  Joy  Hug

Нашето морско свинче се казва Алф,защото прилича на него  и понеже и на дъщеря ми,му викаме Алф Теодоров Любов/тя е Теодора Любова/ Laughing

Виждала съм го на снимка - пръв хубавец е и много му подхожда името  Heart Eyes Grinning

# 256
Не съм чела отговорите и ако се повтарям се извинявам. Преди години ходихме в едно село и в къщата, в която спахме магарицата се казваше Любка Качакова. В района имаше и други политически фигури Laughing, но запомних само тази.

# 257
Едно време имахме рибки и аз ги бях изпокръстила все на герои от латино сериалите:
Морена Клара-че беше черна(а Морена май на испански е черна,ако не бъркам нещо),Леонсио,Жануария,Леополд,Освалдо и т.н.,вече съм ги изпозабравила.
Та тогава синът ми се разсърди,че все аз бързам да ги кръстя  и все с имена от "тъпите сапунки"
и реши ,че от сега нататък той ще казва имена .
Продължихме рибките с неговите имена-Аврил-на певицата.С това име кръсти и едно от морските свинчета.Рибка-Мишо Шамара ,морско свинче-Раста-на прическата(и то се оказа мъжко,ама така си остана).
Морско свинче -кръсти го Ким на бившата жена на Еминем и когато се оказа мъжко , аз го бъзикам,че пак става,понеже е корейско мъжко име и все едно е кръстено на Ким Ир Сен.
Едното морско свинче си остана с името,с което го беше кръстила продавачката:Пеги - на Пеги Банди от "Женени с деца".
Тя кръщаваше всички женски морски свинчета с това име,а отгоре на всичко не им познаваше пола,тъй,че много свинчета мъжки,които продаде на децата от квартала се казват Пеги. #Crazy
Дали са ги прекръстили-не знам newsm78

Котката ни се казва Съни-от Сънчо-мъжка е.
Предишните са все Джони -бяха две ангорски.Едната умря от старост.А другата я намерихме на улицата като малко коте и беше почти копие по шарки на първата,та затова и тя Джони.И двете котки си бяха мъжки.
Кучето- и то умря от старост ,се казваше Бенджи-от детското филмче от детсвото ми:"Бенджи,Закс и Звездния Принц".
Всички кучета на бабата на съпруга ми са Мечо,без значение на пол, а всички кучета на село при мойта баба са все Буба ,отново без значение на пола. Joy

# 258
На майкини котака Христо, на галено Ицо.
Старото ни куче (вече го няма Sad ) Борис - аз го кръстих така, защото харесвам името  Blush
На бабини кравата Чайка и коня Дорчо  Laughing
На другите ми бабини овцата Дидона  Laughing
Единия ни канар Додко, другия Чачан  Mr. Green

# 259
Във Варна имаше една булонка на име Жеко

# 260
Водна костенурка - Жаба.

Името й беше дадено от баба ми, която я видя за първи път и врякна "Да я махате таз' жаба оттука!"

Жабата остана, името също.  Party

# 261
Имала съм много животни с всякакви имена. Най-запомнящи се обаче бяха котката Бецо - кръстена на вол на баща ми от детството на майтап, но така и си остана - женска. Имах и мъжки котарак Тъпчо, щото беше много тъп - при все че беше невероятно красив - лъскаво черен, дебел - но невероятно тъп.
Имах папагалче Фреди - кръстено на Фреди Мъркюри - не че е толкова странно или смешно, но е забелязващо се. Беше най-умното папагалче, което съм имала - кацаше ми по ръцете и косата, когато беше гладен, и кацаше на пианото за да слуша, докато свирех.

Друг интересен случай е с немската ни овчарка Лора, която имахме преди години. Брат ми се казва Еди. Веднъж я разхождаше в парка и срещна стопанка, която разхождаше кучето си Еди, като самата тя се казваше Лора. Готино Simple Smile

# 262
Моята котка се казва Аспаруха - на галено  Пухи

# 263
Котката на един приятел се казваше Зайо!

# 264
  • София
Тюфлек - име на огромен мъжки немски дог  Joy

# 265
Морското свинче са казва Пурко,крястник е Т Laughingодор Колев

# 266
На един приятел женското котенце се казва Злостър  Shocked Shocked Shocked

# 267
На кръстника ми морското свинче-Санчо  hahaha

# 268
  • под дъгата
Като деца със сестра ми си кръщавахме хамстерите Гуда, съответно Гудьо;
На една приятелка далматинката се казва Лудница;
Баба ми си беше кръстила кучето Дако, защото беше дакел;
Чувалa съм и име на куче - Бойко Борисов, ама така си му викаха с двете имена
Laughing

# 269
съседката ми си  кръсти кучето Артин- аз лично много се смях  Joy hahaha  какви ли не асоциации  ми изплуваха ART-in ,че е забравила М-то отпред ............

Общи условия

Активация на акаунт