Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 208
  • 362
  •   1
Отговори
# 30
  • на село
Имах пясъчен боксер, казваше се Жужа.
Семейството, което ни го подари го бяха кръстили така, било е много малко като шушулка и Шушулка, Шушка и накрая Жужка - Жужа.

# 31
Котката на баба и дядо се казваше Маркиз  bowuu

# 32
Моят котарак се казва Лисица. Иванов, галено - Лиско.
а по-големият ми котарак /вече на отглеждане при мама/ беше Хлебчо, но тя не хареса името и му вика Джунчо  Joy

# 33
  • In the jungle out there..
Рупърт Laughing Не, че самото име е странно или смешно, но двама от членовете на семейството не могат да казват "Р" и наистина е смешно Joy

# 34
Номер 1 в личната ми класация на успешно съчетано екзотично име с вида на домашен любимец е това на кученцето на една приятелка - Тоба Чонг - Китайския задник (бииип!). Много му отива, защото е неповторима кръстоска между мини пинчер и болонка.

Мой състудент имаше коли, гордо носещо името Райчо, а една съученичка отглеждаше сиамката Жоро и пудела Пиф, а сестра й, докато беше на 3 постояно ги наричаше Жоката и Пичо (Жорката и Пифчо).

# 35
Аз имах един карасавец-Туцьо.

# 36
  • София
Баща ми си има любимец, кокошка -Тодора, която върви след него като куче и си познава и името като я викнеш. Кучето се казва Пухчо, но малкия като не можеше добре да говори често се провикваше"Путьооооо" и всички съседи изпокапваха от смях. А котката се казва Кифла-има вид на препечена кифличка от малка и така й остана и името...

Joy  Joy

А моето куче се казва Блеки /справка подписа/, но аз обикновено му слагам някакви страшни имена, които се променят с времето - беше Слон /ама не е дебел/ и Зурльо, а напоследък е Бронт, галено от Бронтозавър  Heart Eyes

# 37
А двете сестри-котета Куна и Пена, познавате ли ги Joy

# 38
Имена на лични мои котки и котараци:
Флюпоха, Помпония, Унуфрий, Констанца-Константина - на галено Коца-Коца

# 39
Мой съсед си беше кръстил добермана Садист Crazy

# 40
имах котка Шуша,сега имам куче Джиджа.Джиджа идва от джиджина,иначе я наричам джинджифил,джуджок,и други подобни защото е много сладка.

# 41
Ами ние с мъжа ми като студенти имахме доста котки. Първо бяхме си жзели един голям котарак на име Муравей. После - малки котенца, едното го кръстихме Пройчо, другото - Гаргантюа и Пантагрюел.

# 42
На един мой приятел баба му си беше кръстила прасето Катил Георги.А лъжа ли се или Ваня Щерева веднъж каза,че кучето и се казва Убре Дебре? Joy

# 43
  • Въпрос на гледна точка...
Кучето и котката на съседите - Курти и Желязка #Shocked

# 44
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Моят плъх се казваше Зеефод Бийбълброкс........но не е нищо оригинално.в сравнение с магаренцето Рамщайн, примерно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт