Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 201
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
  • Балчик
Сестрами имаше източноевропейска овчарка на име Джексън, но на галено му викахме Джеки, а  когато беше непослушен му викахме Жеко. В последствие все си му викахме Жеко. ( Горкия , умря по най- жестокия начин, а гледаше толкова умно и безпомощно в последния си час).
Моята кокерка е Дейзи, но и викам на галено Дезинка и Дейзюша.

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 00:26 от djemma

# 76
Моето кученце (което почина) се казваше Мила.
А на мъж ми котката се казваше Никодим, беше чисто бяла (това защо ли го написах  Rolling Eyes).

# 77
Бетончо - един черно-бял котак  Joy Бях малка и тъкмо бях чула името Тончо, ама като чух Бетончо и щях да падна  hahaha

Моят личен котарак кръстих Стефан - на майтап... Пък си остана Стефчо. Все ме питаха на кой е кръстен и аз - на дядо Стефчо и хубави му мустак
(тоя с най-многото ройки в България)
Копринка - на баба една козичка  Mr. Green
Ким - мъжка немска овчарка на свекър ми. Добре, че живее на селото им  #Crazy

За женското морско свинче Вихър Как'Сийка вече е написала  Mr. Green

# 78
На едно куче  - Балкан -  а то не беше повече от килце- килце и половина
Същия случай с размера,ама името още по-яко-СТРАХИЛ!

# 79
Първото ми коте се казваше Пижо и много му отиваше.
Второто - Пепси
Кучето ми Сузана.

# 80
Имахме сиамска котка на име - Милата  Simple Smile

Беше на 12 години; подарихме я /на една американка/ когато дъщеря ми стана на 1 годинка и започна да прави алергични реакции - не е било от котката Rolling Eyes, но ... се разделихме с нея.

# 81
Котките в семейството ни се казваха: Сюркюф, беше го блъснал камион и само си лежеше тихо и кротко, а татко го водеше до магазина на каишка и го връзваше отпред да чака, после го закара на село и таз котка като живна, започна да яде съседските пилета, при което съседът я убил с лопатата, но на другия ден пак я гледа, жива, че и с пиле в устата ShockedЧовекът бая се беше уплашил, та я натовариха в един чувал и я пуснаха на Боровец. Следващата, чисто черна, се казваше Азраел и имаше гадния навик да се крие зад дивана по цял ден, докато я забравиш, а после изневиделица не ти скочи на крака с нокти и зъби. И тя отиде на село, но там се загуби.

# 82
  • София, център
...при което съседът я убил с лопатата, но на другия ден пак я гледа, жива, че и с пиле в устата ShockedЧовекът бая се беше уплашил...

smile3532Ша ма уморите от смях, моля ви се...

А, сещам се, че познавах и една немска овчарка Росица, и един пудел Кайсиевия.

# 83
  • София
Всъщност всички имена на расови кучета и коне са супер странни и смешни защото има разни там изисквания за буквите от имената на майката и бащата и като добавиш и родовите имена става..една немам думи.  Емболия де Александър Mr. Green

# 84
За котката ми Мишка вече писах,а котарака Пухо,баща ми каза,че от известно време е прекръстен на Дебелю(пасва му идеално на осемте кила Joy).А моя позната има куче с префърцуненото име Фиделио,което аз няколко пъти забравям и вместо Фиделио му викам .....Фелацио hahaha Joy smile3532 rotfImao rotfImbo

# 85
На една моя съученичка кучето и се казваше Чичко! Simple Smile
Голям смях беше като започне да го вика ...

# 86
  • Кацнала на едно дърво.
Имахме котарак Шбодо.
А също и коте чичо Манчо (беше женско  Mr. Green).
Кучета сме имали много, със смешни имена - Машка, Леймс, а си спомням и едно улично, което си дойде с името - Гаринча.

# 87
  • София
За котката ми Мишка вече писах,а котарака Пухо,баща ми каза,че от известно време е прекръстен на Дебелю(пасва му идеално на осемте кила Joy).А моя позната има куче с префърцуненото име Фиделио,което аз няколко пъти забравям и вместо Фиделио му викам .....Фелацио hahaha Joy smile3532 rotfImao rotfImbo
rotfImbo rotfImbo Фелацио...много оригинално. И майка ми има един котарак 7,5 кг.- тежи повече от детето  smile3532
Имахме котарак Шбодо.
А също и коте чичо Манчо (беше женско  Mr. Green).
Кучета сме имали много, със смешни имена - Машка
И аз преди години имах куче Машенька  Laughing

# 88
Много ме развеселихте в таз късна доба!

След споменатите морски свинчета,
Вихър направо звучи несериозно за големият ретрийвър, който в момента ми е легнал в краката! Grinning
Сгодявахме го за една Тара, та щяха да са ВихроТарови, ама той се отказа.
Иначе - коте ТотЮ, обаче от Аристотел!
И още едно спасено - Точица, ама е момченце и то голямо. Grinning

# 89
...което сте чували или притежавате екземпляр с такова  Mr. Green? Аз веднага се издавам...имам далматинка-Дешка,а всъщност се казва Десислава  Crazy hahaha Беше си кръстена когато я взехме и тя вече си знаеше името  Joy
Моят котарак сиамче от 16 години си е Мацко - на баща си Mr. Green Joy Сериозно Wink

Общи условия

Активация на акаунт