Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 238
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
Ние пък имахме един котарак,който се казваше Лайно! Mr. Green
Беше много голям,дебел и мързелив... Peace

# 301
Дакелът ни се казваше Дакар, децата от махлата му викаха Дако. Сега имаме кавказка овчарка казва се Стражка. А котката на една приятелка на майка ми се е казвала Фьокла Ивановна, ама как и защо е получила това име, историята мълчи.

# 302
Преди години имах куче (от рода на булонката), което се казваше Гарибалди.
Беше ми подарък от един приятел и така си дойде с това име Laughing

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 07:19 от benson10

# 303
Аз имам две кучета и една котка  Simple Smile Едното куче е ягд териер и се казва Цезар другото е мини пинчер и се казва Мин Пин , а котката мие персийска и се казва Граф Фабрицио Мистори или накратко Мъри  Joy

# 304
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ха-ха ..  Joy Това име Фабрицио много ми хареса, според мен много добре би стояло на някое прасенце

# 305
Колегата намери едно малко котенце и го кръсти ШЕПИЧКА Simple Smile

# 306
Морското ни свинче се казва Йори!

# 307
Косиген на един петел  hahaha

# 308
От както ми подариха котката преди 2 години все не мога да и измисля име. И постоянно и викам "коте" или "пис-пис". От няколко месеца забелязах, че като и викна "КОТЕ" и идва.
И така моята котка се казва КотеLaughing

# 309
Това е супер сладко и мило име  Grinning

# 310
наистина е много сладко  Heart Eyes

# 311
  • под кривата круша
Нашия котарак носи традиционното име Гошко /аз исках да е Силвестър.../, ама познавам и котарана Веселка. А Шепичка е много яко Grinning

# 312
Ние имаме една котка,която ни посещава редовно(ние я отгледахме иначе е улична),храним си я обезпаразитяваме я  на доктор я водим.Идва всеки ден и се тупва на едно столче,завива се на кравайче и си нанка.Казва се  Ревличка(като види храна и започва едно мяукане,крещене........ hahaha

# 313
Първата ми котка (бях на 5 год.) се казваше Мотя    #Crazy В последствие разбрах, че баба ми я е кръстила така в памет на котките, които с дядо ми (лека му пръст) са имали преди - Матриона Ивановна (на галено - Мотя)и Васил Василич  Joy Дядо ми е руснак, та е донякъде разбираемо, но кои са въпросните екземпляри, така и не научих...
Съседката ми имаше сиамец Мурьон  hahaha Няколко месеца беше Мурьонка, ама се наложи промяна  Joy Joy Joy
Един мой бивш отглеждаше котарак Зограф, защото на цвят бил като едновремешните оранжеви столефки със Захари Зограф на тях  Rolling Eyes

Сега котаракът ми се казва Лукас (според проявите му през деня наричан Люки или Лукасе-е-е  Wink), но един приятел упорито го нарича Леонид...

# 314
Нашата каракачанска овчарка от мъжки пол е с и името Бъди.Не бях съгласна с името но дъщеря ми е "кръстница" и не даде да се казва по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт