Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 861
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
От нощните капсули получих ужасна алергия.
С чувствителна кожа съм, но това би всички рекорди по реакция.
Споделям, за да сте внимателни...
Сега се чудя дали въобще да пробвам другите видове, които купих или да ги засиля в кофата.

# 241
Момичета, може ли да препоръчате мъжки рол он, който да е хипоалергичен? От повечето рол они брат ми получава някакви обриви.

# 242
Пробвали ли сте фдт-на на Катрис? От доста време го заглеждам. С мазна, склонна към акне кожа съм.

# 243
Aз съм го ползвала 2 пъти досега, ако говорим за HD liquid coverage,  последния път се развали страшно бързо. Моята кожа е смесена, но не ми е сред любимците, честно казано. Буквално при мен стои като маска. А да не говорим за цветовете..

# 244
Сега се чудя дали въобще да пробвам другите видове, които купих или да ги засиля в кофата.
В какво се изрази алергията? Много неприятна ситуация, аз се зачервих много от нощните и се изринах , трети ден ми е вече отшумява. Само от тях ми стана така, другите са ок.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 15:06 от bubanka

# 245
Аз също си взех от червилата на Катрис Деми мат 060, страхотно е, който обича наситените цветове червила, много ще му допадне. Определено ще взема и други цветове, много комфортно го усещам на устните - въобще не изсушава.
Купих и очна линия - писец, мисля, че е нова серия Blush ink, tattoo liner, waterproof, също съм много доволна, наситено черна е, лесно се нанася. При мен към края на деня започва да се поизтрива, но аз съм с мазен клепач, при сух може да е различно.
Пробвах и новия им коректор Catrice Instant awake concealer - хидратиращ, озаряващ, не  подчертава фини линии - доволна съм.

Мисля да се възползвам от нсмалението на серумите Marion, от кой сте най-доволни?

# 246
Пробвали ли сте фдт-на на Катрис? От доста време го заглеждам. С мазна, склонна към акне кожа съм.
Пробвай Color Stay на Revlon, има го във вариант за мазна кожа, ако говорим за дрогериен ФДТ. Иначе Виши Норматент може би ще е подходящ за теб, както и Клиник Анти Блемиш.

# 247
Пробвай Color Stay на Revlon, има го във вариант за мазна кожа, ако говорим за дрогериен ФДТ. Иначе Виши Норматент може би ще е подходящ за теб, както и Клиник Анти Блемиш.
Не съм го ползвала, но гледайки клипове в ютюб, стои като маска - супер покривен е.
И аз съм за Ревлон color stay. От години го ползвам с малки прекъсвания, за да пробвам нещо ново. И моята кожа е склонна към акне, но с него не съм имала проблем, дори се подобрява вида ѝ. В момента съм с бб крема на Миша и също съм доволна, но той не е матиращ и може би ще ти трябва пудра. Иначе е много покривен и има висок фактор.

# 248
Момичета, може ли да препоръчате мъжки рол он, който да е хипоалергичен? От повечето рол они брат ми получава някакви обриви.
На Роже Кавалие мъжката серия мисля, че има ролон за чувствителна кожа. Не е по темата, но пък, ако се нанася веднъж дневно, е икономичен.

# 249
  • София
В какво се изрази алергията? Много неприятна ситуация, аз се зачервих много от нощните и се изринах , трети ден ми е вече отшумява. Само от тях ми стана така, другите са ок.
Кожата ми на лицето стана на люспи и под тях беше червена, раздразнена и болезнена. Очите ми се подуха и сълзяха. Пих хапчета, мазах с алергозан, с антибиотичен крем, капки за очи и след 6 дена върви към нормализиране. Голяма гадост!
Трябва да се правят предварителни тестове, но уви... не предполагах, че е възможно чак такова чудо.

# 250
След моята алергична реакция, с месеци не смеех да сложа крем. Само някакви натурални масла ползвах, и розова вода.

# 251
Реакцията на ММ със същите описани симптоми беше от флуида на L'Oreal! Head Band Направо ми счупи главата, човек, който никога от нищо не е получавал алергия! Две седмици лицето му не можеше да се оправи и най-зле беше около очите. Кожата на лицето оправихме с атопичния балсам на Биодерма. Пи 10 дни Ериус.

# 252
Страшно звучи , бързо оздравяване пожелавам. Аз и от по-скъпо продукти получих, от Биотерм Скин оксиджен крем за лице и измивания им гел за лице . Уж пише за суха кожа със частици вътре , като се измия и кожата става суха и ми опъва , пъпки...

# 253
Флуида е коментиран от компететни, че е с лош състав.

# 254
Ами аз съм с купища алергии, довеждали ме няколко пъти до спешно отделение и ходя със спринцовка и две ампули Урбазон в чантата, но на мен не ми направи никакъв проблем, само мирисът му не ми допадна. При него беше потресаващо! Беше страшен за гледане, като изгорено беше лицето му.

Общи условия

Активация на акаунт