Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 822
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря,ще го пробвам бустера,само ще съобразя с влажната кожа.

# 301
Може ли някой да снима нефритения ролер за лице от DM на Ебелин. Озадачен съм от цената. Но съм готова да измина 30км до близкия dm и да го купя.

# 302
Нямам представа колко струва този ролер в ДМ, ама в Аli е без пари - US $5.98
https://www.aliexpress.com/item/4000454686423.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

# 303
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за това
От ДМ четките за грим как са?Имат Parsa и още една марка,която забравих.
Имам го и не мога да го изразходя. Много ми опъва.
Ако го нанеса на влажна кожа, не е толкова зле,
Скрит текст:
но пак слагам някакъв мазен крем отгоре.
 На Парса имах несполучлива покупка с едни дървени блендери и повече няма да взема нищо на марката. За Ебелин съм чела, че има доволни момичета тук или в темата за евтините продукти.
Нормално. Продуктите с хиалуронова к-на изискват влажна среда, за да действат. Ако я няма, взимат влага от кожата, т.е. я изсушават, вместо да я овлажняват. Това е съвсем накратко.
Ами аз по принцип не чакам кожата да изсъхне напълно, преди да нанасям продуктите, но този бустер трябва да се нанася на много мокра основа и накрая пак стяга неприятно областта около очите. Отделно, че особен ефект не видях, както и да го нанасях.

# 304
  • Сливен
ако не греша Бубанка беше писала,че е взела ролера за 9лв

# 305
Виждате ли някакъв ефект от тези ролери, имам го и го намирам за абсолютна безполезна вещ, пак такъв зелен. Мислех и розов да вземам, но поне малко да виждах резултат, според мен е плацибо ефект. Имам дермаролер, но с остри иглички, от който видях някакъв резултат, но от тия камъни не виждам какво мога да получа.

# 306
При мен има ефект, но от гледна точка на по-бързото попиване на продуктите, които нанасям преди лягане. Сутрин, ако съм подпухнала се разнася по-лесно, а ако го държа на студено самото усещане по време на " масажа " е много приятно. Имала съм и такъв с ' пощипване ' и пак ми харесва.
Не се очаква нещо уау от тези ролери според мен.

# 307
Гладкият ролер от естествен минерал подпомага основно лимфния дренаж и спомага за това лицето да не е подпухнало, нищо друго не прави. При правилен масаж с ръце или с друго средство за масаж, се постига същият ефект. Ролерът е абсолютно ненужно съоръжение, според мен.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 12:25 от Анонимен

# 308
  • Бургас
Обаче е много фенси и от нефрит и особено ако човек го е купил на петорна цена! Шегувам се 😁

# 309
Препоръчайте ми лак за коса, който не прави ефект бял прах. Имах един на Велнея, но миришеше потресаващо и го метнах в коша.
И също да питам дали имате отзиви за това
https://revuele.eu/wp-content/uploads/2018/02/cghtq.jpg
Най-много харесвам Тафт.

# 310
Ползвам и много харесвам Intesa a.k.a бабешкия лак.😂 Досега не ме разочаровал, слагам го когато си къдря косата, когато съм я изпрявала със сешоар и също за заглаждане на стърчащите косички. Дори Ивайло Колев го използва този лак.😀

Моят ролер е от Aliexpress за 3 лева. Истински камък си е и не очаквам кой знае каква ползва от него, по-скоро е готина джаджа, когато искаш да си „екстра” в грижата за кожата.

# 311
Intesa-ta е много добър лак за коса, преди да се запозная с лаковете на Балеа/ДМ, ползвах основно нея, изкараха няколко вида - за блясък, за обем, всички съм ползвала, но откакто опитах балейските лакове, минах основно на тях - харесвам черния с най силния фиксаж, този за обем и този черно и бяло - инвизибъл, те са ми фаворити. Този за блясък и този за боядисана коса не чак толкова, особено този за боядисаната коса при мен не работи добре, а този за блясък ми горчи като се пръскам - то нали попада във въздуха, който вдишвам и после ми нагарча в устата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 14:56 от Джаста Праста

# 312
+1 за този

# 313
Взех този, че по принцип съм доволна от продуктите на Вела, ще го видя как е.
https://www.emetro.fi/medias/5202300014472.jpg?context=bWFzdGVyf … FkODMxNWQ5ZjNmNzE

# 314
  • Бургас/Пз
Момичета, днес в Лили видях този скраб за тяло на Зоя. Имате ли някакви отзиви за него??

Също така кой от тези ролони бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт