Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Понеже изгарях от любопитство да разбера колко съм се прецакала с крема МОЙ след двата негативни отзива, които прочетох, реших, че няма да чакам и ще го пробвам. Ами не съм се прецакала за сега. Да, има аромат, но не е много силен, не се задържа много дълго и всъщност ухае разкошно. Прилича ми на един любим парфюм и намирам това за приятно. Попива добре и бързо, кожата става много приятна след него и има лек glow ефект, който не е с частици, ами някак придава гланц на кожата. Сега остава след известно време ползване на крема да не ми излизат дебели подкожни пъпки, каквито е описала едната блогърка и ще съм истинска късметлийка.
Олиото за устни върху моите има същия ефект, какъвто има и от Laneige, и от балсама със синьото кръстче от Лили - увеличават обема си доста и ги чувствам бухнали.

# 361
Моля, помагайте, търся точно такъв цвят червило –
Скрит текст:

Студен подтон (може и неутрален, но в никакъв случай топъл), матов или полуматов финиш, гилза – на това държа.

Golden rose velvet matte имам подобни цветове. Както и L`oreal

# 362
Благодаря за предложенията, момичета. Видях и един балсам без отмиване с алое вера. Мисля, че на Лореал. Мнения?

# 363
Не е балсам, олио е но е страхотно:
Скрит текст:

взех го по твоя препоръка и ти благодаря, защото наистина е страхотно
+ огромно количество на скромна цена

20 мл е нещо като ампулка, 150 мл е бутилката от снимката

# 364
Благодаря за предложенията, момичета. Видях и един балсам без отмиване с алое вера. Мисля, че на Лореал. Мнения?
За мен ужасен! И аромат ужасен! И никаква работа не върши, все едно си си намокрила косата с нещо и след като изсъхне, ефект никакъв.

Ползвам този Гарние, разликата с първия е огромна.

# 365
Не е балсам, олио е но е страхотно:
Скрит текст:

взех го по твоя препоръка и ти благодаря, защото наистина е страхотно
+ огромно количество на скромна цена

20 мл е нещо като ампулка, 150 мл е бутилката от снимката
Омазнява ли допълнително?

# 366
  • Deutschland
Уейв, не. Аз съм прекалявала неведнъж с количеството и не омазнява, ама изобщо.

# 367
целта на олиото е да омазнява, а колко е въпрос на количество - аз слагам по няколко помпички, но косата ми е боядисана, суха, накъсана и хвърчаща, за това изобщо не го пестя - за здрава коса е нужно много по-малко

# 368
Някой пробвали вече новата фиксираща пудра на Катрис 5в1?Какви са ви мненията?

# 369

Обожавам аромата му, мммм👌❤
Моята коса е доста гъста и къдрава - слагам си прилично количество и не я чувствам омазнена 👍

# 370
Вече сте писали, но и аз да кажа, след измиване, вместо балсам или маска, слагам 4-5 помпи от олиото, не си усещам мазна косата.
Бубанка, радвам се, че ти е харесало. Случайно го грабнах веднъж, то пък ми пасна страхотно.

# 371
  • Бургас
И аз да се изкажа за въпросното олио за коса, на мен също много ми допада, аз слагам 2-3 помпички, но косата ми никога не е била боядисвана, нито е топлинно обработвана, та не мен това количество ми е достатъчно като се има в предвид, че косата ми е дълга. Лятото го използван не само след измиване, а почти всеки ден, не съм имала проблеми с омазняването. Много е икономично, ползвам го почти от година и имам още, единствения минус е , че няма свършване и взе да ми омръзва.

# 372
Колебаех се коя опаковка да си взема, в крайна сметка взех малката, защото и на мен ми омръзва, преди време имах Loreal Mythic Oil, няма свършване това нещо Smile
Скрит текст:
Не е по темата, много съм доволна от серумите на CHI (15мл), повече от месец, ако не и два ползвам една опаковка, супер икономични са.
Освен олиото взех и този спрей, уж има анти-фриз ефект, обаче не го виждам още Satisfied

https://www.dm.de/langhaarmaedchen-lockenspray-locken-wunder-p4058172219993.html

# 373
  • Бургас
Katniss Everdeen и аз заглеждах спрея, поне мирише ли като олиото:laughing: май ме отказа леко Joy
Скрит текст:
И аз много харесвам коприната на  CHI , купувам и аз 15мл , бях взела покрай черния петък и вчера яприключих опаковката, така че си е икономичен  продукт.

# 374
  • София
Не знам какво правя аз, може би косата ми ги пие олиата, но на мен 100мл ми стигат максимум за 3 месеца. Даже на Марокан ойл, което си е тежко му виждам сметката за толкова, по-леките по-бързо заминават.

Общи условия

Активация на акаунт