Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 954
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Айдееее, и шампоана си купих. Grinning
Пробвах балсама, наистина има видим ефект. Косата седи по-подредена след  сешоара, съответно, изправянето с преса отне по-малко време от обичайното.
Надявам се в комбинация шампоан+балсам ефектът да е още по- добър.
Самият балсам ми заприлича на тези към боите за коса като мирис и действие. Като изплаквах, косата я усещах копринена и сякаш имам три косъма Joy
Иначе ми е бая гъста.

# 541
Да ми препоръчате добър СС крем на изгодна цена и който да намеря в ДМ?

# 542
  • Някъде по Дунава
Да ми препоръчате добър СС крем на изгодна цена и който да намеря в ДМ?
Биотен

# 543
  • Стара Загора
Нов фдт от Макс Фактор

https://www.byaranka.nl/max-factor-miracle-second-skin-foundation/

# 544
Макс Фактор да ми върнат CC крема !!! Тъкмо харесам нещо и те го спират...

# 545
  • Бургас
Аз мога да препоръчам на Лумене, но го има в Лили и не е чак толкова  евтин, иначе е много приятен, не омазнява допълнително, кожата стои хидратирана, доста е покривен има спф 20.
Иначе имам и този на Нивеа, той обаче не е подходящ за мазна кожа, за нормална или суха е супер, но не е много покриве, изравнява тена и има спф 20.
На Биотен доста го ползвах преди, но щипе на очите, ако попадне близо до тях, а и с течение на времето става на петна и лесно се свлича от лицето, поне на смесена и мазна кожа.

# 546
Със суха към нормална кожа съм и търся СС крем, който да е покрусен, за да огранича леко използването на фон дьо тен. Но доста продукти има и не знаех към кой да де ориентирам.

# 547
Аз напоследък използвам много сапуните на Дав, любим ми е с краставица. Къпя се с него. Не съм забелязала раздразнение, а и като ги пуснат в Метро или Лидл на 85ст. , излизат изгодно. На моята кожа, аромата е траен. При използването на рол-он, обаче, от същата серия, започва един адски сърбеж. Може би трябва да пробвам този, който е без алуминий. /ако изобщо има, за дезодорантите знам, че има ама рол-он?!?/

# 548
  • Варна
Рол он без алуминий - Алверде с хамамелис.

# 549
  • Бургас
Като споменахте за алуминий в дезодорантите, преди време запалена от вълната да се ползват дезодоранти без алуминий си накупих няколко на различни марки, е като се почна едно дразнене, щипане, парене, с дни наред, мишниците ми бяха ужасни, мислех , че е от определения дезодорант, пробвах втори, трети все същото. После открих , че явно в дезодорантите без алуминий слагат твърде много алкохол, който ужасно много дразни кожата ми, взех си такъв с алуминий, но без алкохол и всичко беше наред. Преди няколко дни си припомних случая, взех дезодорант на Фа, оказа се , че бил без алуминий, пак същата работа, а иначе мирише много добре и работи , но просто ще го подаря. Та имайте предвид може да не е от алуминия, а от алкохола, иначе и аз много харесвам от дезодорантите на Дав този с краставица, също и оригиналния.

# 550
  • Бургас
Тези душ гелчета на Балеа,.....много хубавки!
Ползвала съм няколко вида и съм доволна.
Скоро не съм ходила към ДМ,но трябва,че да си взема любимият шампоан,а и май ми се прииска да пробвам и този от предишните страници.

# 551
Махнаха алуминия от някои дезодоранти, защото го свързват с появата на рак
на млечната жлеза,а не защото дразни кожата.

# 552
Със суха към нормална кожа съм и търся СС крем, който да е покрусен, за да огранича леко използването на фон дьо тен. Но доста продукти има и не знаех към кой да де ориентирам.
Не е точно за тази тема, но аз съм доволна от ВВ крема на Миша. Покривен ми е колкото ФДТ, кожата ми се чувства добре. Иначе го взех заради високия фактор, че правя разни пилинги зимата и да не наслагвам много продукти.

# 553
Махнаха алуминия от някои дезодоранти, защото го свързват с появата на рак
на млечната жлеза,а не защото дразни кожата.

Мъжът ми ходи на семинар скоро, на друга тематика, но лекторът точно това им разказвал, че имало връзка, дори на лявата гърда бил по- често срещания, защото първо сме пръскали с дясната ръка под лявата мишница, а на дясната винаги по- малко....Не се бях замисляла, ама наистина аз поне така правя

# 554
Сигурно е вярно, но това с дезодорантите без алуминий беше актуално преди време. Сега "на мода" са продукти без алкохол и сулфати. Сякаш периодично ни обхваща някаква истерия по някаква съставка и бизнеса се хваща за това.

Общи условия

Активация на акаунт