Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Отново благодарности Уейв, аз изразходих една опаковка Ниацинамид , повлия ми добре, исках да подновя , но нямаше наличен в Дъглас, за млечната киселина 5% пише да се използва в началото по-рядко после всеки ден, може би защото е по слаба, ще видя как ще ми подейства.

# 661
Момичета, обвинявам вас за тоталното отсъствие на Golden Rose Cream Matte номер 102 от всички Лили. Едвам открих едно в четвъртък Grin  Сега дебна намаление на течното червило от Nude колекцията им в цвят 01 True Nude, след 10 години суочване най-накрая си намирам телесни червила, които да ми отиват (разгеле!)

# 662

Много готина колекция изглежда, дано да стигне до България.😌

# 663
Хаха, на това му се вика да се надрусаш с грим. Напоследък стана много популярна козметиката с марихуана. Имала добри свойства за кожата. Аз не съм пробвала такъв продукт досега, а вие? Ще ми е интересно да чуя препоръки.

# 664
По-скоро с коноп😀 Ползвала съм доста неща и от всички съм доволна. Серията на The Body Shop е супер. Нощната маска съм я слагала и под грим, защото е доста хидратираща и напомпваща кожата и с фдт на Fenty е добра комбинация. Балсамчето и крема за ръце също си заслужават. Като масло за лице попива идеално и е голямо спасение за суха кожа. В продукти за коса и лосиони за тяло също ми харесва.

# 665
  • Стара Загора
И аз боготворя крема им за ръце. Страхотна хидратация, подхранване и заглаждане. Редовната цена не е бюджетна, но работи моментално.

# 666
Абе уж да ама на мен ми направи големи поразии. Половин година чаках да ми се изчисти лицето, а нямаше никакви изгледи това да се случи скоро. От както спрях да го ползвам нещата се нормализираха. Естествено, останах с ужасни белези по лицето. Така, че внимавайте с киселините....

Аз си бях поръчала някаъв серум с млечна киселина на MakeupRevolution от Notino, понякога виждам ефект, но често просто ми раздазва кожата за известно време . Пробвала и съм и някакъв крем с BHA, никакъв ефект освен адско изсушавне на кожата. Виждам доста повече резултати, с доста по-малко раздразнение от серумът на Avon с 0.1% ретинол.

А бтв, за премахване на грим от очите много харесвам този дегримьор на Nivea.
Скрит текст:
Пробвала съм различни и на тази марка, и на други, но този е най-добър, според мен. Справя се с водоустойчива грим, а в същото време не стръже и е нежен, защото е мазничък. 

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 17:27 от BBM bby

# 667
Някой има ли брошурка за ДМ ?

# 668
И аз боготворя крема им за ръце. Страхотна хидратация, подхранване и заглаждане. Редовната цена не е бюджетна, но работи моментално.
За кой крем става въпрос?

# 669
  • Стара Загора

Тази вечер реших да мина през Лили пътьом, че вече се чувствам като затворник от 5 дни. От нас до работа, евентуално хранителния и вкъщи. Мислех да си взема от матовите червила на Катрис, но така като са скрити тестерите и не се навих. Отворих суочове да видя, чудех се между 010 и 090, и излезнах. Мернах нова спирала на Bourjois. Влюбена съм в червената Oh oui!, та сега само разглеждам и чета за всички други на марката. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 22:19 от iv4enceto_91

# 670
Момичета, от къде мога да си купя тампончета за сваляне грим, повече бройки в пакет?

# 671
Момичета, от къде мога да си купя тампончета за сваляне грим, повече бройки в пакет?

Kaufland, Billa, Lilly, DM, Lidl, TMarket и тн. Има ги почти навсякъде.

# 672
Today-марката на Billa. 140 са в пакет за около 2-3лв.

# 673
  • Варна
Today-марката на Billa. 140 са в пакет за около 2-3лв.

Даже до края на месеца тази марка е на промоция с била кард. Аз си взех от тези тампони за грим - 140 броя за около 1,40лв, ако не се лъжа.

# 674
В ДМ как е с влизането? Има ли пропусквателен режим ?

Общи условия

Активация на акаунт