Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 948
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Точно вчера си взех спрей за топлинна защина на тресем, хахах. Пишеше, че става и против електризиране. Ще го видя идните дни.

# 436
Тресем има и в Лили, даже май  са в промоция този месец.

# 437
Момичета, в ДМ налични ли са и другите видове маски на Lorys ?
Чеснова и змийска имаше само, поне в Ринг Мол София.

# 438
В Кауфланд има повече видове на Лорис.

# 439
  • Варна
Бях в ДМ  ама хич не погледнах маските за коса Joy

Тези Тресем с кератин ... Има доста отзиви в руски сайтове,  мненията са 50/50.
Почти се засилих за шампоан, много ми е вироглава косата, после се замислих, ако  ползвам друг балсам явно няма да има достатъчен ефект. Пък не ми се дават пари и за двете Grinning Има вероятност  да не ми допадне,  а са по 400мл. Или да се мия с мои си шампоани, а да взема само балсама? Имам нужда от приглаждане на косата, за да ми е по-лесно изправянето с преса после.
Какво ще ме посъветвате? Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 16:10 от Киса

# 440
Закупен и изпробван още тая вечер 😄Ароматът е божествен, ухае на някакъв парфюм на Ескада, който съм купувала отдавна. Аромат на ягоди, поне така го усещам. След като сложих серума, се изсуших и косата ми придоби страшен обем, а това ме побърква. Утре ще гладя с пресата. Съдържа протеин и какаово масло, без силикон е и е от серията Dream lenght.

Намира ли се в БГ магазините? Силно ме заинтригува. Ползвам един термоспрей за обем на Балеа, но продължавам да търся нещо по-добро.

# 441
  • Deutschland
Мисля, че все още не 😏

# 442
Няма го при нас. Imp

# 443
Привет момичета, включвам се и аз да дам мнение за маските на Лорис. От зимата на 2017-та година до днешна дата не съм използвала нищо друго освен маските на тази марка. Взех си първата по препоръка на една приятелка, ей така на шега за проба. Първата ми маска беше със змийското масло. Предимствата на маските е, че са много икономични. Аз съм с дълга до кръста коса, която боядисвам всеки месец. Една кутия ми стига за 5, 6 месеца. Второ цената не е висока и определено е бюджетен продукт. Маската като консистенция е добра, не мирише лошо, лесно се разнася по косъма, не слепва косата, отмива се добре. След изкъпване косата е мека и се разресва сравнително лесно. Като недостатък бих определила трудното намиране на повечето разновидности от марката - почти навсякъде има с чесъна, змийското масло и аргана, но не и другите. Не бих казала, че е нещо уау, но като за тези пари става. В заключение не всеки продукт пасва на всеки човек, аз и моите приятелки сме доволни, препоръчвала съм я и на колежки, но те не бяха много очаровани. Основен плюс на тези маски е в добрата цена, голямото количество и това, че дори и да не си "паснете с маската" и да искате да я изхвърлите поне парите в коша няма да са много Simple Smile.

# 444
И аз имах добри резултати от едно нанасяне на Лорис върху изрусени и много изтощени крайчета, но го отдавам като козметичен ефект от силикона, не истинско подхранване на косъма.

# 445
Днес гледах в Кауфланд, но нямаха от тази със серамиди. Ако я видите някъде, пишете...

# 446
От 2 год. ползвам Infallible на Лореал и съм доволна, но се замислям да го сменя с Color Stay на Ревлон. Някой който е ползвал и двата да сподели мнение?

# 447
Днес гледах в Кауфланд, но нямаха от тази със серамиди. Ако я видите някъде, пишете...
Днес бях в Елитис (Бургас) и имаше доста видове. Може би 4-5. Нямах много време, просто хвърлих едно око.

# 448
  • София
От 2 год. ползвам Infallible на Лореал и съм доволна, но се замислям да го сменя с Color Stay на Ревлон. Някой който е ползвал и двата да сподели мнение?
Кой вид на Ревлон?

# 449
Tweety, не се бях сетила за вариант "Елитис". Имам на 10мин. от офиса. Ще скокна утре да погледна.

Общи условия

Активация на акаунт