Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 63

• 32 213
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Ами ако това продължи до края на април, изведнъж всички ще станем спешни случаи.

# 496
Здравейте! Един малко странен въпрос имам... Следящия ми АГ иска да правим ранния скрининг и БХС чак към 18-та г.с., та днес минах при друг в 12-та г.с. Реших, че ще го мина 2 пъти 😊 Обаче после ще лъсне ли някъде в системата, че съм минала вече БХС, не искам следящия да разбира, за да не се обиди нещо... И при двамата си плащам, но просто ми е неудобно... Някой знае ли дали се водят някъде по системите, че вече имам правено БХС?

# 497
  • Бургас
Няма как да разбере, спокойно.

# 498

Благодаря! Здраве и спокойствие на всички пожелавам!

# 499
Не стана при мен. Кухо яйце.

# 500

Благодаря! Здраве и спокойствие на всички пожелавам!
Благодаря от сърце и на всички бъдещи майки живи и здрави и да са много спокойни

# 501
Аз предлагам на всички дами, които желаят да попитат италианките как ходят на женска консултация.
Или щом не им е проблем да излизат за ЖК, сред хора и в болници, кабинети и т.н да си направят един трип до Италия.
Stay safe!

# 502
Аз предлагам на всички дами, които желаят да попитат италианките как ходят на женска консултация.
Или щом не им е проблем да излизат за ЖК, сред хора и в болници, кабинети и т.н да си направят един трип до Италия.
Stay safe!
Говорите така, защото не са ви отменили нищо друго освен рутинната женска консултация

# 503
Ако нещо ви притеснява говорете с лекуващите ви лекари. Никой друг, освен те, не може да ви помогне.
Всички се надяваме да няма животозастрашаващи ситуации.
В момента се приоритизира.
Шансът да се разболеем всички и да има още една Италия е много голям.

Stay safe!
Говорите така, защото не са ви отменили нищо друго освен рутинната женска консултация

# 504
  • София
Някой може ли да ми помогне със съвет? 😕Имах час за утре при моята АГ, в болница Вита, обадиха ми се да ми кажат, че всички часове се отлагат две седмици и не се знае нищо до второ нареждане и да си търся лекарката. Опитвах се да звъня на лекарката ми, писах и във вайбър и все още нищо. В 33 г седмица съм, минах трета морфология преди седмица и трябваше да имам и преглед утре за още нужни изледвания и да подготвим документите на 23 март да изляза в майчинство по закон и как и къде ще раждам. Обаждах се в болницата да търся и сестрата, която ми води болнични и е с АГ-то ми, където се следя на две седмици, месец от както забременях та и преди това все ходя в тази болница и нея я няма на работа. Та ако нещо ми се случи и почна да раждам не знам какво ще правя, стоя само вкъщи и избягвам всякакви контакти заради този вирус, но почнах много да се притеснявам какво се случва изобщо и как ще родя и при кой дори не знам какво да правя ? Някой може ли да ми помогне със съвет, да сте минали или ви предстои също раждане скоро?  Благодаря предварително на всички, които ми пишат! Пазете се и бъдете здрави!

# 505
Моя преглед беше за вчера,също отменен. 34 седмица съм ,даже от 14.03 в 45 дневен. Чакам да мине всичко и АГ да каже кога ще ме прегледа. Днес ми даде само картона,даже и болничния не ми е пуснат.

# 506
А при отменяне на тези прег.еди ви звънят по телефона ли? Аз имам час за утре и до този момент никой не ми се е обадил, за това мисля да отида.

# 507
А при отменяне на тези прег.еди ви звънят по телефона ли? Аз имам час за утре и до този момент никой не ми се е обадил, за това мисля да отида.
Аз в петък още като обявиха извънредното положение и ,че няма да се извършват ЖК звъннах на АГ. Доста трудно все свързах ,кой знае колко като мен са звъняли. Прегледа ми беше за вчера ,каза ,че се отменя докато махнат забраната за ЖК.

# 508
Аз на моята звънях и казах,че имам преглед за утре, дали ще се осъществи. Тя ми каза ДА. На акушерките звънях и те нищо не ми казаха за забрана и мога спокойно да отида. Не знам какво става вече.

# 509
Аз на моята звънях и казах,че имам преглед за утре, дали ще се осъществи. Тя ми каза ДА. На акушерките звънях и те нищо не ми казаха за забрана и мога спокойно да отида. Не знам какво става вече.
Да. Прави ми впечатление,че не на всякъде се спазва. Моята АГ каза,че е получила официална заповед в петък следобед и прекратява всички ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт