Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 63

• 32 352
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,

Имате ли информация, дали лекарските комисии работят? Още не е дошло време за удължаване, но ще се наложи и се чудя как ще се процедира.

# 436
Днес забравих да попитам. Аз съм с хашимото и дефицит на витамини, за това ме носочи лекарката да започна да ги пия още след аборт лятото, което са 4м преди забременяването.. Спвциално Фемибион 1 ги препоръчват от предизабременяване.

Аз пия на тази фирма фолиева киселина.
Даже моята Гинеколожка ми предписа 2х1 таблетка.
Да ли някой пие такава фолиева киселина и да ли е добра

# 437
Момичета, относно ЖК, ако се касае за проследяване на проблем или необходимо изследване, едва ли някой ще ви върне. Но рутинните ЖК са отменени с право за да се избегне струпване на много хора на едно място. Не виждам какъв е проблемът неналежащите прегледи да се отложат с 2-3 седмици в името на здравето на всички.

Подкрепям да звъннете на лекарите си. Във форум няма как някой да знае как ще процедира лекарят ви във вашето конкретно състояние и нужда, и е несериозно да се търси отговор тук, особено в извънредна ситуация, в която се действа според нуждите на хората.

# 438
дами, много сте активни днес тук🤗 надявам се всички сте добре и щастливи! Бърз въпрос от мен и тук, инсеминация на 4ти Март, уринален тест отрицателен, време ли е за кръвен утре, има ли надежда според Вас? Червената гостенка още я няма 🤗
Изчакай си датата на М и тогава пак направи уринен,не се бутай зорлем по лаборатории в тая ситуация.

# 439
  • Plovdiv, Bulgaria
Разбира се, че всеки ще потърси лекаря си и ще се консултира. Поне така мисля де Simple Smile
 То още и за тях е ново, сменят се нещата с часове.. Аз лично чакам делничен ден, че да звъня и разпитвам. Ще разпитам и за комисиите  и болнични, защото и аз трябва да подновявам. Ще питам и в поликлиниките как седят нещата с този въпрос, за да имам вариант, ако нещо АГ не може да издава.

# 440
Току-що ми дадоха информация, че лекарските комисии работят. Става дума за медицински център, не знам как стоят нещата на други места.

# 441
И аз звънях за продължението на болничния, няма проблем да се вземе, което означава,че ще бъде издаден. За прегредите ми каза,че няма пробрем да бъдат осъществени.

# 442
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз звънях в 5-то ДКЦ Пловдив, няма проблем за комисия да се мине.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 10:36 от christiana_

# 443
На мен днес ми отмениха часа за фетална морфология за 30 март, направо не знам какво да правя...

# 444
На мен днес ми отмениха часа за фетална морфология за 30 март, направо не знам какво да правя...
Няма как виждаш какво е.
Щом трябва ще изчакаш.
Аз също имам час при Гинеколожката ми но също ми го отмениха заради мярката срещу коронавируса

# 445
В крайна сметка как стоят нещата с болничните за бременни? Искам да взема болничен,първи, не продължение. Гинеколога каза да се чуем утре, днес не е на работа, да видел как стоят нещата. За прегледите е ясно че не може да ме прегледа, но дали може да ми откаже болничен?

# 446
Добре, фетална морфология не е прищявка. Прави се в конкретни седмици. Ако се пропусне не е добре. Именно на такава морфология откриха малформации на моето дете преди години.

# 447
По последни данни в МБАЛ Надежда ще се провеждат прегледите в 12-та и 20-та седмица, ако искаш пробвай там да се запишеш. Може да провериш и за други болници. Стискам палци.

# 448
По последни данни в МБАЛ Надежда ще се провеждат прегледите в 12-та и 20-та седмица, ако искаш пробвай там да се запишеш. Може да провериш и за други болници. Стискам палци.
Дано при теб всичко да е наред със теб и бебчето.Успех и пожелавам ти нормално раждане ...Аз съм във 5 г.седмица

# 449
Дано при теб всичко да е наред със теб и бебчето.Успех и пожелавам ти нормално раждане ...Аз съм във 5 г.седмица
Благодаря ви, момичета! Записах си час в София в МЦ "Марковс", да се надяваме, че няма да получа неприятни вести и от там. При мен проблемът беше, че живея в Плевен и си бях ваписала час за ФМ в ин витро центъра, за да не ми се налага пътуване до София, но от там категорично ми заявиха, че ми отлагат часа за не се знае кога... А когато попитах това не е ли проблем, тъй като знам, че ФМ се прави в определени седмици, просто ми казаха да съм се пробвала да се обадя в началото на април, но не било сигурно, че ще може и тогава. Доста се разстроих... Но сега съм по-спокойна, надявам се всичко да е наред. Бъдете здрави и се пазете!

Общи условия

Активация на акаунт