Перилни препарати и омекотители – 61

• 60 084
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Изчакай друго промо...често ги въртят.

# 586
Привет,това от качественото Омо ли е?

# 587
believe_
да, това е най-новото ОМО за БГ пазар...

дано, ама това е някаква спешъл опаковка и излиза 25 ст. на едно пране...

# 588
believe_
да, това е най-новото ОМО за БГ пазар...

дано, ама това е някаква спешъл опаковка и излиза 25 ст. на едно пране...
Понеже пише произведено в Румъния,такова омо не срещнах в таблицата от 1ва страница....Мерси,ще го пробвам!😊

# 589
Това си е Омо ултимейт на Юниливър, би трябвало да е на първо място в табличката - висок клас, от продуктите на Юниливър.
Я виж пак..трябва да си е там...

# 590
  • оттам, откъдето започва България
Ще се радвам да препоръчате прах за цветно от чуждестранните (течни и капсули не харесвам).
Също ми е любопитно от кои турски прахове (без значение за бяло или цветно) сте доволни? В това магазинче видях Турсил и ABC, но нямам опит с тях и като цяло с чуждестранните.
Благодаря предварително.
Скрит текст:

Тази седмица в Кауфланд 2 на цената на 1: Прах Бинго 2 х 2 кг за 6,79 лв. Въобще не бих се замислила да си купя за цветните дрехи, ако не съм толкова затрупана с перилни препарати, но то не се е минало, има време до края на седмицата. Satisfied

# 591
  • Варна
Други мнения за Бинго?
Аз привършвам със Савекс Платинум за бяло и ще кажа с риск да разсърдя някои, че следващия път ще купя, ако е последният прах в наличност. Или предпоследният преди Рекс. Даже мислех да пиша, че съм склонна да пробвам Бинго или  Бонукс, но не и Савекс отново.

# 592
+1 срещу Савекс! Само ако е изкупен всичкия прах на света и сапуна за пране! Дори не е толкова изгоден, само с лев разлика от Ариел на промоция...

# 593
  • Русе
Други мнения за Бинго?
...
Е, колко пъти сме хвалили Бинго за цветно пране?...
Имам 2 пакета от предната промоция 2 за 1 и ще се въздържа сега.

# 594
  • Бургас
MargaritaK, доста време е минало от фервуари и се надявам да си оправила проблема си. Аз имах подобен. Майсторът каза, че на пералнята й няма нищо, но се включваше защитата и светваше индикация, че е запушена помпата /не беше, филтърът също/. Снадката на маркуча, който отвежда водата към канализацията, била малка и се задръствал от пяната /тя се наслагвала там/ и затова спирала пералнята. По твоя проблем: дали не е възможно да е тесен отводнителния маркуч и да на може да поеме водата с пяната и тя да се "качва" нагоре чак да ти излиза през чекмеджето. Или пък да има някакво запушване, което да стеснява пространството за източване на водата с пяната. Или пък снадката да е тясна. Не съм специалист. Споделям личен опит.

# 595
  • София
Спот за петна може ли да се ползва върху цветна памучна тениска с щампа? Петното не е върху щампата.

# 596
  • София
Може.

# 597
Персил за цветно или Бинго за цветно, какви са настроенията? Ще сменям Омо.

# 598
Колкото и не лошо да е Бингото, Персил винаги ще е номер едно!

# 599
Персил за цветно или Бинго за цветно, какви са настроенията? Ще сменям Омо.
Персил

Общи условия

Активация на акаунт