Отговори
# 615
  • София
Честита Баба Марта, милички!
На мен изобщо не ми е празнично Sad Преди малко след цялото шетане днес, влязох да се изкъпя и открих, че оперираната ми гърда е с кръвонасядания, над зърното по самия шеф е зачервено има и две по сини петна по нагоре, а под зърното си е направо лилаво-червена с точки . Какво е това днес дори сутиен не съм носила. Но тази седмица, всеки ден ми бяха оттекли краката... Някой случвало ли му се е?
И къде да отида сега. Тъкмо щях на пържа пил. хапки на децата Sad...... Вариантите ми са Пирогов, Софиямед или да звъня на Младенов. Какво ще ме посъветвате?

# 616
Да сме много здрави!

# 617
Бягай в най- близкото спешно! Дано не е нещо сериозно!
Хули, честит ти рожден ден! Не знаех, че и ти си рибка..., но всъщност твоя начин на възприемане на нещата ми е много познат Wink
Аз, почти почнах да дишам нормално....., но два дни пазих къщата и дивана. Да видим от утре, като тръгна пак по улиците как ще съм?!?

# 618
  • София /Абсурдистан

Честит рожден ден и на Хули! Само здраве и късмет и желая!
Lagertha който те е оперирал, на него трябва да звъниш. В Пирогов не са компетентни точно за това и ми казаха, че от пластична хирургия не разбират. В София мед е нещо подобно. Което е за пластичен хирург, не се занимават.
Аз днес ходих в София мед  да ми видят раната. Не съм чакала изобщо. От спешното ме пратиха в гръдната хирургия, казаха, че такива рани се гледат и обработват само от лекар хируг, или от сестра, която работи с такъв. На общо основание не се съгласяват да пипат. При мен хирурга махна марления дренаж и добре проми раната отвътре, за раната каза, че е чиста и суха и тръгва да заздравява, но е огромна и иска да ме приеме в отделението идната седмица. Аз обаче искам да си почина малко от болници. Утре сутринта имам уговорка с него да отида пак да ме види. Ако се съгласи да ме гледа постоянно, там ще ходя. Исках да отида да ме видят и в мамологичния център другата седмица, е, отказаха ми, доктора пак го няма.

# 619
  • Plovdiv, Bulgaria
Lagertha , ако имаш координати на лекаря, най-добре да те види той.  Не бързай да се притесняваш. Прегръдки.
Хули, честит рожден ден от сърце ти желая!  Бъди здрава, усмихната и щастлива!

# 620
  • София
Лагерта, колко време е минало от операцията при теб - да не задържаш лимфа? Ако краката ти оттичат, това може да е сигнал за лош лимфен дренаж, или проблеми с бъбреците - ти беше с високо кръвно, нали - тези неща си свързани.

# 621
  • София
Честита Баба Марта!Да сте здрави и щастливи!

Хули,честит рожден ден!Много здраве и щастие!🌹

Лагерта, да не пък от лъчето.Знам,че мина доста време,но при една жена, с която заедно правихме лъчетерапия ,гърдата и се поду и зачерви много 4м след нея.
 При мен пък се появи едно червено петно ,колкото монета от 2 лева под мишницата,леко към ключицата. Чудя се и аз,какво е и дали да ходя при Василев.На 9.03 съм на диспансерен и ще питам там.

# 622

Честит празник, Хули! Бъди здрава и щастлива!

Честита Баба Марта, момичета!
Здрави, весели и засмени да сте!

# 623
Хули, честит рожден ден! 🍹🎂🍾

# 624
Това в Тина Киркова при Младенов ли се е случило?
Да.
Бактерията е enterococcus faecalis. Как допуснаха, по дяволите, да попадне ла@няна бактерия в раната? Даже нямам сили да се ядосвам.
Странно е, че си толкова сигурна, че те в болницата са те заразили, а не си била заразена преди "стерилизацията и смяната". Ти беше много зле, течеше ти гной и беше с температура, защо чака толкова, а не отиде веднага в Пирогов или Спешното на Окръжна? Ако беше ме послушала още на 16.2. като ти писах, може би нямаше инфекцията да се разпространи толкова, но ти - не, да си спасиш тъпия имплант.
Чета те и те мисля и стискам палци. И мисля също, че от самото начало сбърка с тези импланти. Тежка химия, тежко лъче 50 !!!процедури, тежка форма на възпалителен рак, тежък ревматизъм, алергии, истории, и за капак реконструкция по твое желание. Никога не бих го направила това. Не съм религиозна, но бих благодарила на всички богове още в началото, че въобще съм оцеляла след такива терапии и никакви силикони не бих погледнала.

# 625
  • Варна
Привет, мили момичета! Честита Баба Марта и честит рожден ден на Хули!

Имам въпрос - срещате ли трудности с набавянето на нужните нам лекарства около тази истерия, която е обзела всички? Знам, че повечето са протоколни и няма как 10 опаковки да награбиш, но има и такива, които не се следят последно кога са отпускани...

# 626
Честит Рожден Хули!
Здраве и усмивки!
Честита Баба Марта, момичета!
Всички да сме с червени от здраве бузки!
Лагерта, дано не е сериозно!
Тото, Тони, Как стеее?

# 627
Спиритче ,аз нямам проблем с Тамоксифена и Золадекса. Следят стриктно датите от аптеката.Преди имах проблем със Золадекса, но последно си взех три месечна рецепта и сега всичко е ок. Ако можете взимайте такива рецепти. Много по-удобно е и си спестявате ежемесечното ходене при личния.

# 628
  • София
Здравейте, снощи бях толкова скапана, че реших да вечерям и да си легна и днес да го мисля. Сутринта пак имах да свърша 1000 неща и викам ще отида след работа в частния кабинет. Сега бях в тоалетната на работа и се видях в огледалото, изглежда много зловещо. Почти цялата гърда е лилава , все едно съм бита. Отблизо като се гледах не ми се виждаче чак толкова , мислех че ще ми мине дори до днес, а то..... Sad

# 629
  • Варна
kacha, да... основните са ни протоколни, няма как уж да изчезнат или да се изкупят от злонамерени люде, които после на двойна цена да препродават. Ама и от други неща боледуваме, не сме само Рак. Миналата седмица цялата бях на Зинат заради остър бронхит и пробиотика, който личната ми беше предписала се оказа, че го няма - двойно по-скъп вариант ми предложиха в аптеката. Та започвам да се притеснявам дали няма по някакъв начин и на нашите хормонални да намерят начин да посегнат...
Иначе вече съм добре, Зинат след първото хапче пресече процеса, остана само болката в гръдния кош, то е като мускулна треска и най-вероятно си е точно такова от напъните ми да се изкажлям и спазматичното присвиване на дроба. Да не ви притеснявам да ме мислите - наистина добре съм - направих и ренгенова снимка, и кръв дадох, не знам какво я беше притеснило личната (може би не е изключвала варианта пневмония... или мети в белия дроб... тя си знае... мразя да разпитвам, прави ми само впечатление мен какво разпитват - кога последно наблюдение, какво ми правили, какво видяли или не видяли...), не ме пусна, преди да ме прегледа обстойно. От снимката всичко чисто, няма петна, от кръвните само левкоцити и тромбоцити под норма, но по нейни думи "Не е болка за умиране" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт