Отговори
# 570
Тинтири, трябва да има отделна хистология от операцията. Явно нещо се е случило с материалите. Лошото е, че така не ясно състоянието на лимфните възли. А какво лечение е назначено от Онкокомисията?                                             
   Аз отивам в Сити за четвъртата химия.

# 571
Лека да е  и да минава бързо.💋

# 572
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Снощи бях много зле, че и с температура, писах, брисах, поплаках си и заспах на дивана... Температура не трябва да имам изобщо сега, ама на. Сега си мисля, защо да го крия. Истината е, че ми лепнаха вътрешноболнична инфекция в мамологичния център. Направо не ми се мисли как ще се оправям сега. Разновидност на коли бактерия, която трудно се повлиява от антибиотици, те само спират развитието и, но не я убиват. Хората с години се лекуват. А с нашата диагноза е опасно да не отиде в жизнено важните органи. Имам вече и сериозна  анемия, точно като при химията. Импланта не е трябвало да се слага след стерилизация, а да се изхвърли и да се сложи нов. В Пирогов така ми казаха. Освен това не е бил и стерилен, изследваха го. Професора беше в потрес.  Абе ужас ...
Днес като ида на превръзки, ще искам да ми дадат антибиотикограмата, да видя подходящите антибиотици. Сега пия Далацин в максимална доза, в Пирогов ми го назначиха.
Нямам сили да се занимавам с адвокати и съд, а и не виждам смисъл. Няма осъдени болници и лекари, тези неща не знам и как ще ги извъртят и никой няма да е виновен накрая. Ще изтрепя много нерви, които и нямам в момента. В Пирогов лекарите само с споглеждаха мрачно, като разбраха, че съм оперирана, а доктора ми е в чужбина и никой не ме наблюдава и превързва всеки ден и няма към кого да се обърна. Добре, мъжа ми е лекар и той го прави, ами ако не беше? Нямам думи просто.
Добрата новина е, че за седмица отслабнах с 5кг, поне това.

# 573
  • София
Оооххх, мила Лейди... Нямам думи просто. Стафилококи ли са ти лепнали? За тях знам, че много трудно се поддават на лечение.

# 574
  • София
Ох, ужас! Много, много ти съчувствам за това, което преживяваш! Преди години бяха заразили с такава инфекция детето ми при урологична операция, преди това никога не беше пила антибиотик, операцията мина добре, но с колко антибиотика я наблъскаха, доката я изчистиха - е-коли бяха.

Все пак аз бих се посъветвала с адвокат, който е компетентен в тази материя, дали нищо не може да се направи. Една консултация е 50-100 лв., няма да навреди. Това в Тина Киркова при Младенов ли се е случило?

# 575
Лейди, направо съм безмълвна.
Аз бих пуснала оплакване със всичко което преживя описано в него, даже и да не стигне до съд трябва да се знае какво ти се е случило, защото утре ще се случи същото и на друг човек.
Дано успееш да намериш подходящ антибиотик и да се подобри състоянието ти. Много силно те прегръщам.

# 576
  • София /Абсурдистан
Това в Тина Киркова при Младенов ли се е случило?
Да.
Бактерията е enterococcus faecalis. Как допуснаха, по дяволите, да попадне ла@няна бактерия в раната? Даже нямам сили да се ядосвам.

# 577
  • Варна
Лейди, прегръщам те с най-топлата прегръдка. Не му е сега времето да се товариш с адвокати, жалби, съдилища, но не се отказвай от това. Събирай всички медицински документи, които доказват по безспорен начин страданието, което някой в болницата ти е причинил. Има и осъдени лекари.
Ще пребориш и тези гадни бактерии. Освен антибиотиците и лекарствата сигурно има и други алтернативни начини, които помагат. Разбира се, това не значи да разчиташ само на тях. Но, няма да навредят. Знаеш, храната е важна. Пробиотици задължително.
Не е добре, че си отслабнала с 5 кг и анемията която си развила. Бъди силна, вече си го доказала че можеш. И това ще мине.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:48 от tita_klrv

# 578
Ох, Лейди...🍀
Знам, че нямаш вяра, но обърни се към хомеопат за тая бактерия, успешно се морят по този начин.
Наистина няма смисъл от жалби и адвокати. Не, че човек не трябва да си търси правата, но на фона на здравословните ти мъки, това е допълнително трошене на нерви и пари. Работя в системата и я виждам как работи от вътре. Има шанс за успех, но сега се концентрира върху себе си, все се надявам някой ден, някъде да има справедливост. Другия вариант е да си пазиш документи, епикризи и заключения и ако ти дойде такъв стимул някога, да си потърсиш защита и компенсация за причинените ти вреди,  поне материална такава.
Прегръдки и помисли за първото дето ти писах!

# 579
  • София
Това в Тина Киркова при Младенов ли се е случило?
Да.
Бактерията е enterococcus faecalis. Как допуснаха, по дяволите, да попадне ла@няна бактерия в раната? Даже нямам сили да се ядосвам.
Да, знам я и тази, всъщност при моето дете през 2-3 месеца се сменяха ешерихия коли с тази, но аз предполагах, че при стеноза на уретрата е възможно поне тази да навлезе - все пак ануса е близо, а тя беше с катетър след операцията. При теб - супер странно!
Гледай да се лекуваш, но наистина след време може да си смениш мнението за съд, поне сега си събери доказателства/документи, докато е прясно.

И не, не вярвам хомеопатия да се пребори с това, това е много сериозно, опитах да боря при детето ми с хомеопатия и последния път влязохме в Токуда с над 40 тр. темп. и съмнения за бактериуремия /отравяне на кръвта, толкова лошо беше положението/. За съжаление само венозни антибиотици помогнаха при нея, преди това оралните не вършеха работа, а след това дълго време - поне 2-3 месеца профилактика с Nitrofurantoin, който е химиотерапевтик /да не се бърка с нашата химия/.

# 580
Олив, ти не вярваш, но човек като стигне до подобно положение, може да потърси алтернативни варианти. Аз пък не само вярвам, а и имам зад гърба си обширен успешен опит.

# 581
  • София
Аз не вярвам, точно защото опитах и това доведе до много лоши последствия при нас. Може да не сме случили на хомеопат, знам ли, но след такова драстично развитие се отказах от хомеопатията.
Иначе имам доста приятели, които я ползват и твърдят, че работи, явно и при теб е така, но все пак е добре при сериозни състояния да се използва съвременната медицина, това поне е моето мнение.
А иначе съм голям фен на холистичния подход, здравословен живот и алтернативни методи, но не мога да отрека постиженията на науката, все още не е измислено нищо по-добро (или не е стигнало до нас и не ни е убедило).

# 582
  • София /Абсурдистан
И аз съм ползвала доста хомеопатия. ММ е и хомеопат. Ходех и при негова колежка, която е много известна. За някои неща помага, за някои - не. Това ми е общото впечатление. Освен това, аз съм силно зависима от кафе, което не трябва да се пие по време на лечение с хомеопатия.

# 583
И аз съм ползвала доста хомеопатия. ММ е и хомеопат. Ходех и при негова колежка, която е много известна. За някои неща помага, за някои - не. Това ми е общото впечатление. Освен това, аз съм силно зависима от кафе, което не трябва да се пие по време на лечение с хомеопатия.

Лейди, все пак питай за тази бактерия, не пропускай тази възможност🍀. А кафе може да пиеш по 1 на ден, не всички лекарства се влияят от кафе.

# 584
  • Варна
Лейди, ето 2 варианта на билково лечение на анемия след инфекциозни болести. От много стара книга за билколечение е, имам я от дядо ми. Ползвала съм някои рецепти от нея.

Общи условия

Активация на акаунт