Отговори
# 585
Ох, бе Лейди...много ти се събра, но съм сигурна, че ще се справиш! Само няма се предаваш- сега ги почваш подред- бактерията, анемията- за нея бих ти препоръчала Билкова кръв-Флорадикс( при мен имаше видим ефект, след химите).....пък после ще търсиш справедливост( аз също не бих се занимавала със съдилища и дела, щото имам горчив опит с правораздавателната система, а и знам че много се пазят и защитават докторите, но когато преди години един известен доктор буквално си беше оставил ръцете в корема ми и  една година след това ходех превита на две от болки....и на следващата операция, екипа се беше втрещил какво е имало вътре........си обещах да му направя такава реклама, че колкото е възможно повече хора да научат как работи. Е, оказа се, че не съм била само аз, както и че все още се намират хора които му поверяват живота си, че и му плащат за това.........но, поне има достатъчно информация в нет-а, за който търси).

# 586
  • София
Ей, че яко - книгата имам предвид, много обичам стари книги!
Тита, там за рак на гърдата няма ли нещо? Wink

# 587
  • Варна
Ей, че яко - книгата имам предвид, много обичам стари книги!
Тита, там за рак на гърдата няма ли нещо? Wink

Има. Заповядайте.

Обща рецепта за рак. При рак на черния дроб.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:23 от tita_klrv

# 588
tita_klrv- може ли още една снимка- за рак на гърлото? Hands Pray

# 589
  • Варна
Рак на гърлото и рак на стомаха.

Разбира се, в книгата изрично е написано, че билколечението на рака обикновено е безрезултатно и рецептите са включени по настояване на читатели. Все пак книгата е издадена 1973 -та година ( връстници сме с нея Grinning )

Тук са преписали рецептите от книгата, можете направо от линка да ги прочетете

http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/6631

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 16:39 от tita_klrv

# 590
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 591
  • София
Ех,Лейди ,твоите патила нямат край.
 Аз съм много доволна от хомеопатията ,но трябва да се дава от човек,които разбира,иначе наистина може да навреди.

Днес давах Золадекс на една жена в аптеката и видях,че печата на протокола е от Софиямед. Попитах я дали е доволна и тя каза,че е много доволна от онколозите там.

# 592
  • София
Лейди , ако има нещо скоето можем да ти помогнем кажи. Прегръдки!
  Аз да ви кажа , че съм решила тзи година спазвам великденските пости с цел пречистване и прекратяване на безобразното хранене. Само дано намеря достатъчно рецепти, за да е вкусно и на децата. Ние с мъжът ми сме лесни. МАлко изпуснахме момента със спиранеъо н месото от понеделник, но все пак и от следващия е нещо.

# 593
  • София
И аз се бях замислила за това.Майка ми винаги пости ,за Коледа също, а аз само веднъж.Не ме блазни толкова месото ,колкото ще ми е трудно и без яйца и извара  .

# 594
Лейди, съжалявам за това което ти се случва Sad

# 595
Лейди , дълго отлагах да пиша . Страдам заедно с теб и с всички , които в момента са на лечение . Стига страдания  ! Да минава !

# 596
  • Варна
Лейди,горе главата,момиче!Ще мине и това препятствие! Гуш от мен!!!

# 597
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата, момичета!
Аз ходих до Пирогов на превръзки. Ще отида и утре и мисля да се преместя в Онкологията евентуално, стига да ме приемат. Проблемът е голям, защото специалистите лекари по гнойно септична хирургия са не повече от десетина за цялата страна, а някой трябва да следи тази огромна рана. Така че, ще трябва да дебна проф.Поромански, който ме оперира. И него също често го няма. Много ми е объркано всичко сега и никак не мога да си съставя план за действие.

# 598
  • София
Лейди, съжалявам за всичко, през което минаваш! Какво се случва в Тина Киркова, по дяволите!

# 599
  • В царството на игрите:)
Благодаря за подкрепата, момичета!
Аз ходих до Пирогов на превръзки. Ще отида и утре и мисля да се преместя в Онкологията евентуално, стига да ме приемат. Проблемът е голям, защото специалистите лекари по гнойно септична хирургия са не повече от десетина за цялата страна, а някой трябва да следи тази огромна рана. Така че, ще трябва да дебна проф.Поромански, който ме оперира. И него също често го няма. Много ми е объркано всичко сега и никак не мога да си съставя план за действие.
Лейди, и аз мисля, че това е най - доброто решение. Дано да те приемат и ако помрънкат, че друг е оплескал работата, а сега защо те да я оправят, не им обръщай внимание. Ще им мине. Дълго съм се лекувала там и им знам особеностите и им хванах цаката Simple Smile Иначе са добри специалисти и си струва да издържиш мрънкането. Може и да няма, но ако има да не се изненадаш. През години им пращат забатачени истории и са чувствителни на тази тема.
Дано, дано бързо започнат да се оправят нещата!

Общи условия

Активация на акаунт