Азиатска козметика и грим 16

• 53 790
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Zari65, пяната ексфолиант за каква кожа е? Аз ползвам една подобна на Тони моли и съм много доволна.

# 106
Исках да поръчам олиото на DHC, но живея в чужбина и не искам да се занимавам с митници...
От кое олио за първа стъпка сте доволни?
Ползвала съм масла за кратко и бях много доволна, затова съм се насочила към такъв продукт.

# 107
# 108
Най-накрая поръчката пристигнала на 6 януари е в ръцете ми, голямо чакане падне. Поне ще съм сигурна, че е минала карантина почти два месеца в пощата.

Пратили са ми подаръчета - сиви чорапки, кесе за баня и ластиче:joy:

ANI BANI, за нормална към суха  и чувствителна кожа е.

# 109
Момичета, в понеделник ми пристигна пратка от ибей шипната на 10-ти февруари, пристигнала в София на 15-ти и в Ст. Загора на 17-ти. Все още учените не знаят колко време вирусът Covid-19  може да оцелее върху повърхности, но предполагат, че е устойчив колкото другите вируси от тази група SARS и MERS до 9 дни. Бъдете предпазливи за всеки случай с пратките от Корея, ако ги получите за по-малко от 9 дни, поставяйте ги под карантина на терасата.
Получих 170 тестера и днес сефтосах  SU:M37 Water-full Perfect Primer. Много ми хареса, хидратира, прави порите почти незабележими, не лъщи и се държи перфектно под грим.

# 110
SU:M37 Water-full Perfect Primer. Много ми хареса, хидратира, прави порите почти незабележими, не лъщи и се държи перфектно под грим.
Голяма подстрекателка си значи! Знаеш ли колко различни праймъра имам отворени!?!? Grinning

# 111
  • Варна
170 тестера ??? Стига бе 😳😳😳

Аз Верно , че направих малки поръчки и имам само по 4-5 тестерчета и вече набелязах 1-2неща да си поръчам , а ако имам 170 сигурно ще се разоря 🤣

# 112
Здравейте момичета,
Изтървала съм цяла тема и от много време не съм писала в групата, но вече съм тук и искам да споделя някои мои впечатления от продукти.
Innisfree Green tea cleanser - измива добре, много икономичен, но ми изсушава кожата (моята е комбинирана).
Su:m 37 essential cleansing foam- лек, не натрапчив цитрусов аромат, не усещам кожата си така опъната както след Innisfree, но пак нещо ми липсва и пак е малко суха, измива добре, но все още съм в търсене на моя измивен гел или пяна. Към него имаше и вода в комплекта от същата серия, която много добре освежаваше кожата.
Heimish All clean balm - перфектен балм за премахване на грим, Но дори и мазен, отново остава изсушаващо действие... Впрочем търся си също толкова добре измивно олио, но с помпичка, че нещо ми е неудобно все с тази шпатула да бъркам и се омазвам Grinning
Комплект Aqua essence Toner Peptide 9 Aqua essence emulsion Peptide 9 и крем Volume Tox cream Peptide 9 на Medi-Peel, прекрасни продукти, много озаряващи. Емулсията е като гъсто мляко или сметана, кремът е плътен, ухаят страхотно.
Iunik Propolis serum - попива бързо, не лепне, малко лекарствен мирис, използвам го основно заради пигментациите, които имам от вече 2 г... Заедно с един др серум с арбутин, коджикова киселина, ниацинамид, но ще видим резултата. Всичко това много изсуши кожата ми, освен в Т областта е адски мазна, не мога да разбера. Май имам нужда от спешна хидратация. Ползвала съм и имам адски много количество още от нощната маска на Ароматика, но не виждам особен ефект.
От скоро експериментирам и с продуктите за коса на Дори- много съм доволна от Платинум шампоана и шапкомаската, която продават в Лили.
Колебая се между серума с хиалуронова киселина на Elizavecca и Hada Labo. Препоръчайте ми нещо хидратиращо, но да не лепне на кожата. Благодаря!

# 113
  • Русе
rgold , препоръчвам ти тонерът Olivarrier dual moist toning lotion.Хидратира уникално,отличен състав,попива и не лепне.Най-добрият с хиалуронова киселина според мен!Харесвам го много повече от Hada Labo!

Пробвах околоочният крем Dear,Klairs Fundamental nourishing eye butter и съм впечатлена!😍
Това чудо е заличител на фини линии,подхранва,хидратира и уплътнява .С пептиди е и мислех да заменя черният на Benton с него във вечерната рутина,но се оказа чудесен и за през деня.Покрива ми нуждите за сезона и е отлична база за грим.Консистенцията е лека,но ефектът ударен!За тези,които не харесват плътният,трудно размазващ се крем на Benton,биха открили добра,дори по-добра алтернатива!

Имам излишна ампула Ample n peptide shot ampoule 100 ml
http://m.jolse.com/product/amplen-peptide-shot-ampoule-100ml/23857/
Закупена е от разпродажбата в Jolse.
Втора ми е и доста ми поомръзна...
Ако някой има интерес да ми пише на ЛС!

# 114
Момичета, имам въпрос. Нали всички пратки от JOLSE  за Свети Валентин бяха с безплатна стандартна доставка ?
Получих имейл, че една от поръчките ми направена на 14-ти февруари е изпратена без проследяващ номер.
Агентче, аз и тази база съм планувала, но нещо напоследък не съм на вълна блясък, а ми се струва, че тук ще има

Miss_V, то в началото така се започва, после постепенно увеличаваш бройките, искаш да имаш и запаси, искаш да имаш всички продукти от дадена серия. Някой може да се контролира и да пазарува разумно, но аз нямам такъв късмет. Имам повече от 1000 тестера, много лимитирани и пълноразмерни продукти, травъл сетове и аз самата вече не си ги знам. Притеснявам се да не ми се карат вкъщи за огромните количества козметика,  напълних един шкаф, после редя по разни рафтове зад сгънатите дрехи,  в банята, хладилника, в чанти, които не нося и къде ли не. Иска ми се да остана някоя неделя сама вкъщи и да си ги извадя на спокойствие всички продукти да им се порадвам и да им направя една ревизия. Как да устоиш, за последната ми поръчка от ибей ползвах кода 5% + този на продавача 10 %.
Реших да си взема  два от липсващите ми  продукти от серията First Geniture, иначе всичко вече съм събрала. Остана само да стартирам с тях.
от тук взех 40 броя олио Тази ампула е много хвалена, само се притеснявам, че ще е малко тежка за мазна кожа
и как да пропусна тази база, 50 бр. ми излезнаха 12.51 $.
А и колкото повече бройки купуваш, цената е по-ниска, платила съм 62 долара за 170 бр. като отстъпката, която съм ползвала е 10 $, получих и 10-на тестери подарък и една шиит  маска, на пощенския пакет беше написана ниска стойност, а и доставката е много бърза.

# 115
  • софия
Да ви попитам: има ли някой със забавяне на кредита в yes?Получих писмо, че всичко е наред и ще възстановят до 14 раб. Дни, но досега са го правили много по-бързо??!! Възстановиха, обаче, за откраднатия ми продукт.

# 116
# 117
Няма да го отварям ......................

Днес отворих джолсето и влязах в мисли - пуснали са be plain, блогърите много го хвалят този бранд, обаче точно неща, които хвалят ги няма, та се чудя да отстрелям ли нещо ей така за спорта.

# 118
  • Русе
На Be plain поръчах Chamomile ph-balance toner,но от YesStyle.Чаках да го шипнат 1 месец и вече пътува...
Director Pi го хвали като най-добрият тонер за 2019!☺

zari,какво друго хвалят на марката?

# 119
Simple Smile това е, че не мога да се сетя конкретно, имам визуална памет и само помня, че опаковките бяха нещо различно.
Директор Пи сега като каза, може би нещо с хиалуронова киселина е хвалила - тя е луд фен на тази съставка, а като гледам новата й любимо са пробиотици и лактобацили, което не съм сигурна дали не е едно и също, още не съм се ограмотявала на тази тема.

Тонера ме изкушава много също, обаче 4 отворени имам и един резерва

Общи условия

Активация на акаунт