Азиатска козметика и грим 16

• 53 852
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Може ли линк към ампулите на it’s skin ?

# 151
Пръснати са сред останалите продукти от 1+1. Jolse, цъкаш на промоцията и търсиш.

# 152
На Missha ползвам този https://www.ebay.co.uk/itm/MISSHA-Cho-Bo-Yang-BB-Cream-50ml-SPF3 … 57872.m2749.l2649 22 номер и е идеален за бяла кожа. Ползвала съм и 21 но има сив тон и трябва да се смеси с нещо по тъмно.

Как е като покритие и става ли за суха кожа? Имала съм му тестери, но все на най-тъмния цвят и не става за носене, защото аз като доста светла предполагам, че съм точно #17.

# 153
Надявам се да не съм офф топик, но мисля, че е доза успокоение за всички ни, ако е вярно:
Is it safe to receive a letter or a package from China?
    Yes, it is safe. People receiving packages from China are not at risk of contracting the new coronavirus. From previous analysis, we know coronaviruses do not survive long on objects, such as letters or packages.

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/ … blic/myth-busters

# 154
    • Варна
    Искам да взема нещо 10в1 на ММ за лицето Grinning
    Суха му е кожата, изложен е през деня и на слънце и сам се усеща, че му трябва крем и маже от моята козметика, ама през ден , като го гледам.
    За мъж, 35г, суха кожа приемам предложения Wink

# 155
    Не сме се чували отдавна! Grinning Но това е защото не съм правила поръчки от ноември месец и тепърва свърших някакви продукти и успях да отворя нови.

ETUDE HOUSE Sunprise Mild Airy Finish SPF50+ PA+++ 55ml вярно е много хубаво! Мирише малко на аптека, но консистенцията и завършека са супер. Ако имаше по-голяма разфасофка щях да си я купя, но и с малката ще се задоволя Grinning

Почти свърших една бутилка на Aromatica LIVELY Super Brite Vita Serum 30ml, а имам и втора защото ги купих от 1+1 от J. Бе не знам дали върши работа, но е толкова приятно за употреба че не му се сърдя. Уж е с пантенол и помага за заздравяване на кожата. Като няма какво видимо да заздравява, явно не се виждат толкова ефекти.

Почнах ARITAUM White Smile Fermented Cleansing Foam 150ml, което купих на промоция. Чак сега почнах да осъзнавам колко хубава консистенция имаше ONEOSEVEN Low pH Chaga Cleanser 120ml в сравнение Grinning . Измивният гел на ARITAUM е окей, бих казала че върши работата, но определено не е толкова приятен за използване като ONEOSEVEN, който беше като желе (само да не бяха малките абразивни честици в него).

# 156
    Да попитам ползващите ретинол, кога го спирате. Само вечер го слагам и със слънцезащита, но нали битува мнението, че ретинол само зимата, та се чудя, а точно почнах да се мажа, искаше ми се поне месец да направя.

# 157
    Да попитам ползващите ретинол, кога го спирате. Само вечер го слагам и със слънцезащита, но нали битува мнението, че ретинол само зимата, та се чудя, а точно почнах да се мажа, искаше ми се поне месец да направя.

Целогодишно, Зари Simple Smile Няма голям ефект, ако се спира. Лично аз го слагам на гола кожа след измиването и стабилна хидратация после, но гледам по-силна европейска. Нямам корейски толкова силенн крем.
    Около очите и вазелин слагам.
    За теб съм сигурна, че знаеш със СПФ-то как да действаш Wink

# 158
    • софия
    Аз не смея целогодишно, и без това ми излизат петна от всичко. Тази зима започнах с 0,3%,минах на 0,6%,взех си и  очен. Слагам го над тонер и есенция phytoniacin, но изчаквам. Често не завършвам с крем, достатъчен ми е масления р-р, сутрин си усещам добре кожата. Определено намаляха петната. Ще го спра през март, няма да рискувам.

# 159
    Аз моя ретиноид на TO си го ползвам целогодишно също. Лятото много внимавам с излагането на слънце и слънцезащитата.

Препоръки за слънцезащита за суха кожа? Търся неизсушаващ продукт, по-скоро без матов завършек, който да попива що годе бързо. Доста съм доволна от Missha Flash Up, Missha All Around Safeblock Essence, Holika Holika Aloe Soothing Essence Waterproof Sun Gel.

Пробвала съм най-различни през годините, които не бих купила отново или не ми отговарят точно на критериите.

# 160
    Dalindrah, пробвай на Neogen слънцезащитата. И аз съм със суха кожа. Преди три дена си отворих трета опаковка, много добре ми идва зимата. Има леко сочен финиш, но не е мазна. Предпазва отлично!

# 161
    Благодаря момичета, значи ще си мажа докато си измажа каквото си имам, пък после ще мисля кое и как и дали да преминавам на по-висока концентрация.

Също ме интересуват всякакви продукти за елиминирането на кератин и по възможност за чувствителна кожа.
    Чудех се BHA дали не е подходящо.
    Чета че препоръчват механично ексфолиране, с по-едра артилерия, нещо със сол например, но пък за чувствителна и нежна кожа ми се струва малко травмиращо и неподходящо.

# 162
    • Варна
    Chris, слънцезащитата на ETUDE HOUSE хидратира ли кожата и матира ли я или ще ми лъсне Т зоната както по принцип ?

# 163
    zari65, PHA и LHA са нови и по-нежни от AHA и BHA, съответно по-подходящи за чувствителна кожа. Заслужава си да се проучат, още не съм ги пробвала.

Dalindrah, https://www.ebay.com/itm/232432624722
    Приключих го миналата година, по спомени беше лек, бързопипиващ и имаше по-скоро лъскав финиш. Май имаше лек цитрусов аромат.

# 164
    Dalindrah, пробвай на Neogen слънцезащитата. И аз съм със суха кожа. Преди три дена си отворих трета опаковка, много добре ми идва зимата. Има леко сочен финиш, но не е мазна. Предпазва отлично!

За Day-Light Protection Sun Screen SPF 50/PA+++ ли става въпрос? Изглежда интересно, ще го купя.

Общи условия

Активация на акаунт