Азиатска козметика и грим 16

• 53 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Какво пишете за да намерите определени тестери ?
Аз написах tester  в Jolse  и нищо...

Искам да попитам и за околоочните кремове. Мажа околоочния на Бентън, но на мен ли ми се струва или е много лек ? Лесно го размазвам и после все едно крем не съм си слагала, като се пипна.
Предния ми околоочен след намазване някак усещах , че имам крем в нея зона ...
Надявам се ме разбрахте и не звучи тъпо въпроса ми...

# 136
Какво пишете за да намерите определени тестери ?
Аз написах tester  в Jolse  и нищо...

Искам да попитам и за околоочните кремове. Мажа околоочния на Бентън, но на мен ли ми се струва или е много лек ? Лесно го размазвам и после все едно крем не съм си слагала, като се пипна.
Предния ми околоочен след намазване някак усещах , че имам крем в нея зона ...
Надявам се ме разбрахте и не звучи тъпо въпроса ми...

Пробвай със sample. В Jolse няма много мостри май обаче. В TesterKorea и в eBay се намират най-лесно.

# 137
А Виола къде изчезна, и Теди ми се губи нещо...
И двете липсват. То май и други хора спряха да пишат, не знам какво стана...

Аз преди няколко дена отворих пълноразмерния Ceramidin Liquid на Dr. Jart. Ами какво да кажа. Бях забравила колко ми хареса от мострата! Моментална хидратация в дълбочина. Кожата е мека и еластична до измиване на лицето. Просто съжалявам, че не го отворих по-рано зимата. Мисля, че е отлична опция за суха кожа. Не съм сигурна как се води, есенция или май е тонер, но си е гъстичко като серум, мирише приятно и ненатрапчиво, попива отлично като оставя наистина мека кожата. Още експериментирам кога и къде точно да го сложа, но сякаш винаги е добре, няма пропуск. Реших да го ползвам сутрин и вечер. Сутрин след Мелано, а вечер след Фитониацин.
Общо взето всичко на серията Серамидин ми харесва изключително. Кремът ми свърши, но ще подновя на есен евентуално. Отново отлична хидратация. Кожата е уплътнена и стегната с него. За зимата е идеален.
Шийт маските са супер, серумът също много ми хареса от мострата, обмислям да го взема като посвърша малко наличните. Вероятно есента, защото до края на лятото със сигурност ще имам какво да ползвам.

# 138
Най-хидратиращите тоници, които съм ползвала, са на Etude House Soonjung ph 5.5 relief toner, Missha Time revolution first treatment essence (не е баш тоник, ама...) и Dear Klairs supple preparation facial toner. Всичко друго, макар и също да ми хидратира идеално, не ми оставя онова специфично усещане за лисната върху лицето чаша вода.

С активите и аз процедирам така - по един на рутина. Не че ползвам много на моята възраст, но както казват better safe than sorry.

Иначе, момичета, бъбъл маската на Sum  и измиващият анти-акне гел на Cosrx определено си циментираха челни места в категория "Работят, та чак се пукат от работа." Лицето ми никога не е било толкова чисто, а не съм ходила на козметик от октомври. Ако сте с проблемна кожа и ги мернете някъде на разпродажба, награбвайте ги. Особено маската.

# 139
Сещам се да споделя мнения за PURITO Centella Green Level Buffet Serum, който днес изхвърлих празен. Ами, не останах впечатлена. Съставът е отличен, обаче не видях да прави каквото и да е за мен. Ще видим и сега като спра да го ползвам. А уж страшно много ми го хвали един приятел. Може би е наистина за по-проблемна кожа. Моята е суха, понякога дехидратирана и често повехнала. Сега се чудя какво да наместя на негово място. Мисля че ще пробвам Buffet на TO.

# 140
Мили дами, аз не съм съвсем боса в корейската козметика (от две години с прекъсвания ползвам), но искам да ви запитам нещо като по-сведущи.
 На 36 съм, кожата ми е смесена към суха. Бях позарязала пак грижите за лицето, в момента рутината ми е много постна - мия с Etude House Perfect Cleansing Oil / CosRX Centella Cleansing Powder, мажа с Cosrx крема с охлюви и Natural Moisturizing Factors на Ordinary според каквото хвана. Това докато си чакам следващото Jolse, там има тоника на Cosrx със centella, Good Morning Cleanser и други разни благини, междувременно продължавам да пускам разни неща в кошничките, чета тук, крада идеи Smile

Търся обаче нещо за стягане и поопъване на контура. Последните години хем килограмите ми играят, хем ЕГН-то върви и определено се вижда, че има нужда от по-сериозна грижа. Дайте акъл, моля ви се, защото след като пробвах веднъж корейското, към друго не ща и да посягам!

# 141
Момичета, моля помогнете, ако някой е ползвал и има впечатления! Мисля да поръчам Missha Magic Cushion фон дьо тен, колебая се между цвят 21 и 23. С много светла кожа съм. Предварително благодаря!
Според мен 21. Аз ползвам 23, а не съм много бяла.

# 142
LennyGF, и според мен си за 21. Аз също съм 23 като blackpearls и се определям като светла, но не и бяла.

# 143
Благодаря ви момичета! Поръчах 21.

# 144
На Missha ползвам този https://www.ebay.co.uk/itm/MISSHA-Cho-Bo-Yang-BB-Cream-50ml-SPF3 … 57872.m2749.l2649 22 номер и е идеален за бяла кожа. Ползвала съм и 21 но има сив тон и трябва да се смеси с нещо по тъмно.

# 145
Кой какво хареса от промоцията на J 1+1?

Скрит текст:
Някой поръчвал ли е от http://beautynetkorea.com/ ? Не мога да се ориентирам, доставката безплатна ли е?
Simple Smile Ясно, благодаря ти, Зари! Simple Smile

Момичета, има ли активен код за ebay?

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 15:32 от 0бичана

# 146
Поръчвала съм 2-3 пъти, плаща се доставката, ще ти излезе цената като тръгнеш да приключваш поръчката една две стъпки преди плащането.

# 147
Ами мислех да пропусна 1+1 и да чакам да видя МД как ще е. Обаче, как да подмина ампулите на it's skin по 7$... Един кашон с ампули имам вече, ама пусто няма спиране тая лакомия. Взех си и още дреболийки - skin79 Centellasca Ointment (Rosemary) 15g; MISSHA Water In Sponge; ACONCEPT Nose&Eye Base Brush и на Rovectin новата LHA ампула.
От beautynet веднъж поръчах, нямаше безплатна доставка, но от ибейския им магазин съм поръчвала безброй пъти - името в скобите:

Вчера си взех последната пратка от пощата и край, до тук бяхме с бг пощи. Каквото си надробиха, сега ще си го сърбат, вече плащам чужди заплати.

От Стайлкореън имам нови пратки, за които не са ме таксували предварително, ако някой го вълнува темата. Не мога да хвана спатиите на превозвача им - ту таксуват, ту не. Но не се отказвам от този сайт, понякога имат фантастични намаления, а имат и неща, които другаде не съм срещала.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 18:24 от blixa

# 148
  • Germany
Blixa, аз тъкмо днес получих ампулка на It’s skin. Нямам мнение за нея, но ме впечатли опаковката. Стъклена, солидна, много добре изглежда за ампулка от 7- 8 евро.

# 149
Същите приятни първи впечатления имам и аз.
Ако ампулите им имат общо с шийт маските от същата линия, ще се разберем чудесно. Харесах маските, пробвала съм Vc, Ve, Ye, Po, Wr и Li.
Зарадвах се да видя, че ампулите са стъпили и на нашия пазар, напредваме лека полека. Не, че бих си ги купила оттук, но като погледнах малкото корейско-японско островче насред морето от западни мазила и ми стана едно такова... родно и познато, мило и топло Joy

Общи условия

Активация на акаунт