Всичко за дамските чанти – 2

• 70 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Често ги има и в аутлети и там цените са повече от прилични. Моята е от ТКМАХX
Скрит текст:

много се радвам на брандираните им торбички, които са в чантите
и разни други аксесоари, малкия калъф вероятно е за торбата... или за ключовете - никога не съм го ползвала, това с копчето, всъщност е мини бележник
Моята като я оглеждах сега няма никакви поражения, а е доста използвана. Снимах и дъното за да се види, че и там няма протрито, което често се случва с другите и чанти. Само късите дръжки са леко пожълтяли от вътрешната страна  и довечера ще се опитам да ги почистя с мицеларна вода
снимах дъното за
снимах чантата

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 16:51 от . Яна .

# 136
Поръчах тази, дано ми хареса на живо, не изглежда малка
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … notti-p2924582-1/
Скрит текст:

# 137
Извинете ме за дублирания пост, но вече не мога да допълня предния.
Искам все пак да похваля Nickels, защото бяха много любезни и бързи. Обадих им се вчера, че искам да върна тази чанта, тъй като не отговаря на очакванията ми и няма да ми върши работа, и помолих да ми я заменят с тази. Казаха, че няма никакъв проблем и днес я получих, като си доплатих разликата и върнах за тяхна сметка първата. Новата е от мека кожа, много е голяма, отваря се широко и въпреки че е торба, се вижда всичко в нея.
Скрит текст:

Пристигна и чантата от fashiondays. Чудесна е, голяма и от хубава, плътна кожа, без да е тежка. Цветът е гълъбово синьо, хубав неутрален цвят. Чантата става и на раница, и стои много добре и като такава. Струваше ми 101 лв с 10% отстъпка.
Скрит текст:
За момента тези две чанти задоволяват всичките ми нужди и съм доволна.

# 138
Честити! И на мен тази на квадратите повече ми допада!
Аз съм в чантена тъга днес, една, която бях харесала, са я изкупили и сега се надявам да ме известят, ако дойде пак, ама малко се съмнявам 😭

Има я в някакъв 6-7см по-малък вариант, ама някак не е същото. Исках голямата 😭😭😭

# 139
  • София
Tuali къде я има тази чанта?

# 140
Голямата я имаше във Farftech само, малката на сайта на Coccinelle, модел Ophelie

# 141
Честити! И на мен тази на квадратите повече ми допада!
Аз съм в чантена тъга днес, една, която бях харесала, са я изкупили и сега се надявам да ме известят, ако дойде пак, ама малко се съмнявам 😭
Скрит текст:
Има я в някакъв 6-7см по-малък вариант, ама някак не е същото. Исках голямата 😭😭😭
Скрит текст:
Не се ядосвай, тези ниски и дълги, особено големите, имат свойството да се сгъват неприятно в средата като се напълнят с неща и станат тежки. Аз избягвам такива.

# 142
И ти си права. Надеждата ми беше, че като е такава сгръчкана, ще стои добре всякак. Ама здраве да е, един харч по-малко 😀

# 143
Дами, необходима ми е консултация.
Искам да си купя структурирана, цветна чанта. Прилагам тези, които съм харесала и имам бюджет за тях към момента. Горе-долу са един размер:

Само кафявата е изкуствена кожа.

# 144
Червеникавата! Но пък на кафявата отгоре дръжката е по-добре сякаш..

# 145
На мен третата най ми допада.

# 146
Принципно първата най-много се доближава до това, което искам за сезонът, но от години не съм купувала изкуствена кожа, та  не съм сигурна какво да очаквам.
Бордото също много ми харесва, но пък имам малка бордо чанта, която ми компенсира цвета. Последната ми харесва, естествена кожа и велур, но има нещо, което ме отблъсква, но не знам какво е то.
Ако има значение основно зимата обувките ми са черни и кафеникави, а връхните дрехи са ми черно, сиво, синьо, зелено, цикламено, оранжево и бордо Grinning

# 147
В последната има нещо странно във формата на капака както е изрязан и този шев отгоре. Иначе и на мен ми харесва велурът и неутралния цвят.

# 148
Бежовата, но този набук ще е капризен. Изкуствената е хубав модел, но не бих си купила изкуствена чанта, така че остава червената от показаните.

# 149
Червената е твърде строга, като чанта за документи е. Средната е "червена", нали? 🙄

Бежовата е мадамска. Такива дръжки, обаче, не носят тежест, ще деформират фасона на капака, ако чантата тежи.

Първата е твърде обикновена. Закопчалката е като на мъжка или ученическа чанта.

Общи условия

Активация на акаунт