Всичко за дамските чанти – 2

• 70 635
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Какво мислите за тази чанта Zara?

# 151
Харесва ми.
Аз нося чанти само с къси дръжки, т.е. винаги едната ми ръка е заета, но помисли дали ти си така. Тази чанта на рамо не можеш да я сложиш.

# 152
Има и дълга дръжка за през рамо.

# 153
Харесва ми с късите дръжки само, но аз не мога да нося чанта в ръка (освен в официални случаи). Такава чанта не стои хубаво с прикачената дълга дръжка, хубава е когато се носи в ръка.
Мааалко по-тънки са дръжките отколкото би било добре за чанта с такъв обем.

# 154
На мен ми допада като вид, макар да избягвам за себе си големи меки чанти, че става голям хаос вътре. Ще ти отива на всякакво палто. 👌🏻Двете дръжки стигат ли да се носи през рамо?
Взех си и аз една голяма чанта в неутрален бозав цвят. От много време карах все с малки и средни, но си трябва и голяма понякога (и нова, де, нали, че големи имам, ама такъв цвят точно тц... 😂) . Тази ми хареса, че стои по-твърдо и структурирано и по-лесно ще тършувам в нея. Яка ламинирана телешка кожа, ще носи на издевателства, ми се струва.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:30 от tuali

# 155
Благодаря за мнението за чантата на Zara. Има нещо което ме дразни в нея, самите "нитове" някак си ми се набиват в окото и не ми допадат... Тези двете на Desigual също загледах и май клоня към тях. Но коя от двете се чудя Joy

# 156
Горната!!!

# 157
Меко казано не харесвам чанти с надписи на марката им. Извинявам се за директния изказ, но ми е супер позьорско.
От трите най-хубава (за мен) е чантата на Зара. Simple Smile))

# 158
Меко казано не харесвам чанти с надписи на марката им. Извинявам се за директния изказ, но ми е супер позьорско.
От трите най-хубава (за мен) е чантата на Зара. Simple Smile))
Няма защо да се извиняваш Simple Smile. Аз ако се сърдя няма да искам мнение тук. Доста често се "заслушвам" в мнението на другите и си правя изводи Simple Smile

# 159
Виждам, че търсиш черна, с две къси дръжки. Тази ми харесва на мен, поне е кожа
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-creole-k10385-cheren.html
Скрит текст:
И тази
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-creole-k10365-cheren.html
Скрит текст:

# 160
Оо, първата много ми харесва! 😍

# 161
  • Бургас
Чантите на CREOLE ги има във Фешън дейс с добро намаление. Не зная обаче дали има посочените два модела.

# 162
  • София
Първата чанта на Десигуал е страхотна Heart Eyes
Много съм я харесала и аз Simple Smile

# 163
И тук са с намаление, излизат 131 лв

# 164
Аз пък си търся удобна чанта за всеки ден и ми е все едно от каква кожа е. Да има повече "чекмеджета" /от речника на синковеца/, да има външни джобчета с цип и най-вече вътрешни, поне един с цип по средата - голям, та да се получи разделение на три части всъщност + малките вътрешни отстрани. Ама, каквото харесам - торба с едно джобче вътре за какво по-напред........ Понеже си нося половината къща с мен, торба не щЪ, щот ровя и точно това, дето ми трябва, не го намирам. Една колежка все ми казва, че чантата ми тежала повече от мен. Simple Smile Не е точно така, просто обичам да ми е подредено, като оставя нещо, да знам къде да го намеря. Пробвах с допълнителен органайзер, нещо не е това.

Общи условия

Активация на акаунт