Всичко за дамските чанти – 2

• 70 643
  • 747
  •   2
Отговори
# 165
# 166
Лабрекс, и аз търся такава.
Да събира половината къща и да знам кое нещо в кой джоб е.
И да е забележима, мадамска.
Имам един органайзер, тц, не е моето...На  Паула Венти, отзад джоб, отпред, вътре разделител с джоб. А в магазина им вече няма оригиналните чанти, а шитите тук, на ишлеме. Нищо! общо с оригинала, само цената им е еднаква. Вътре само едно мижаво джобче, уж за телефон, но и той не влиза.
И хастарааа им, абе не ми се коментира...
Бяха ми любимата марка.
За нормална цена и качество, и визия и джобове.

Сега издирвам нещо такова.
И сайт нямат нито енцо нори, нито паула в.

# 167
# 168
Ах, Азалия, златна си! ❤️
Тук пак са ишлемета, по хастара ги познавам, но по - добро изпълнение от българското, дето са го пуснали в дъ мол.
Ау, как ме зарадва!

# 169
Гледам, че и моята чанта я има тук, озаглавена Енцо Нори и в други цветове, също така с 60 лв близо по-скъпа
https://paulaventi.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1% … ida-svetlo-kafyav
Та ако се разрови човек... всичко ще открие Simple Smile

# 170
Аз, преди време след дълго обикаляне и голяяямо разочарование после търсих и онлайн, ма такова ми било и търсенето... Stuck Out Tongue
Попаднах само на портмонета Енцо.
И спрях.
По една случайност тъкмо в "твоята" чанта се взирах.🍀

# 171
tuali, благодаря, не е лоша, ама възмалка ще ми дойде! Flowers Four Leaf Clover Поне 30 на 35-40 ми трябва.Joy ММ все ми казва, че за мен чанти явно не шият, а майка, че съм голяма махнаджийка. Пък аз си искам удобството! Simple Smile

Азалия🌺, освен като откриеш подходяща за теб, да свиркаш по-силно! Grinning Тая, кафеникавата на Енцо хич не изглежда зле на снимката.

# 172
Азалия🌺, освен като откриеш подходяща за теб, да свиркаш по-силно! Grinning Тая, кафеникавата на Енцо хич не изглежда зле на снимката.
Ама аз си я купих, но друг цвят и на по-хубава цена
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … notti-p2924582-1/
Във Vivre има същата - сива, кафява, т.синя и черна 119 лв

# 173
Скрит текст:
Ама аз си я купих, но друг цвят и на по-хубава цена
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … notti-p2924582-1/
Във Vivre има същата - сива, кафява, т.синя и черна 119 лв

Чудесно, да си я носиш с удоволствие! Flowers Four Leaf Clover Вивре ги позарязах напоследък, на два пъти връщам некачествени продукти, цените вдигат, нищо че са обявили едни огромни уж намаления и ме затрупват с мейли. Ще погледна какви чанти предлагат.

# 174
  • София
Момичета, мнения за чантите на Creole? Simple Smile По-напред се обсъждаха..
Харесах този модел и се чудя...

https://www.obuvki.bg/damska-chanta-creole-k10479-jasny-szary.html

# 175
Тази чанта на марката поръчах и я върнах - твърда, според мен прегоряла от обработката кожа, с голям дефект, почти сцепена. Като форма и размери не отговаря на снимката.
Скрит текст:

# 176
Момичета, тази също харесах.. Понеже обичам с къси дръжки и ми се искаше и с твърди страни я сложих в любими и нея. Какво мислите? Стилът ми е спортно - елегантен. Simple Smile

# 177
Pollinaa, важно е на теб чантата да си ти харесва. Simple Smile

# 178
  • Варна
Много приятна и уютна темичка.Случайно попаднах при вас,но обожавам чанти във всичките им разновидности,както и производните им обувки.Ето няколко от последните ми попадения.

Мисля,че сега успях Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:28 от desuri

# 179
Не се получи! Опитай, любопитни сме. Simple Smile

Сега пък бежова чанта ми трябва, но ми се иска да е малко по... не толкова спортна и не торба. Може даже и с къси дръжки да е, няма да я нося всеки ден. Може и да не е естествена кожа, ама трябва да е атрактивна, че ботите са с капси, но не са точно рокерски. Светло бежово е цвета и започвам търсенето.
Това са ботите
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт