Всичко за дамските чанти – 2

• 70 676
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Ивче, аз откривам още сини чантички
https://loretta.bg/malka-chanta-s-dalga-drazhka-01l5545lu
https://loretta.bg/malka-damska-chanta-ot-estestvena-kozha-01l5569lu
И, въобще на този сайт има доста малки сини чанти, някои от които много приятни на вид.
https://loretta.bg/damski-chanti/damski-chanti-prez-ramo?ff1=6

# 226
  • Стара Загора
Ау, ау.... Харесах първата много и още няколко. Много ти благодаря! 😍😍😍
Ще поръчвам поне 2 и ще се похваля. 💙

# 227
  • Варна
Ивче,сега се сетих,че преди около месец взех ето тази Дока от реален магазин,но имат и онлайн,ако искаш разгледай имаше и други сини чанти.
https://uniqato.net/

# 228
Момичета, имате ли представа за чантите Longschamps Le pliage как се поддържат? Могат ли да се перат предвид, че дръжките и закопчаването са от кожа? Ако имате опит бихте ли споделили. Харесвам модела Le pliage, защото са много универсални. Елегантни,леки, отиват на всякакъв стил дрехи, събират много неща, което е безценно..Единствено се дразня, че вътре всичко е насипно и няма ред, но откъм обем са незаменими. Имам в размер L, много са практични

# 229
Аз съм си я давала на хим чистене, не се престраших да пера.

# 230
А тя мръсна ли е? Имам такава от десетина години, вярно, че рядко я нося, но не виждам да има нужда от пране.

# 231
  • Sofia
Имам много такива чанти, защото преди години ги взех на страшна промоция от магазин в Щатите. Настина са много стилни и практични, но и аз не намерих на 100% ефективен начин за почистването им. Веднъж изпрах една от чантите в пералнята – на найлоновата (?) част нищо не ѝ стана, изчисти се перфектно от всякакви петънца, но за съжаление, кожените дръжки станаха като варени кренвирши. Просто не са пригодени за пране в пералня тези чанти.

# 232
И на мен химическо ми се вижда най-удачно за тези чанти

# 233
Благодаря Ви, момичета за споделените мнения. Външно не изглежда мръсна, но от вътр. страна вече е леко позацапана. Ще питам на хим. чистене дали почистват такива чанти. Иначе моите са две-в патладжанено и тъмносиньо. Тук към униформите на стюардесите е включена и чанта. ( както навсякъде, де) Ако искаш да носиш твоя лична е разрешено само Longchamps, цвят тъмносиньо. Мисля, че са избрали тази марка заради качеството и изчистеният стил.

# 234
Пера без проблем в пералнята.

# 235
Нямам оргинални и маркови чанти, но мразя ментетата които си купуват хората. Ако ще е оргинал да е оргинал, без излишна показност разбира се, хората отстрани най добре преценяват визията и дали има маркови неща или не. Обичам чантите, ейтака ако си харесам дадена ще я имам, но не се замислям че след 2 3 носения тя ми омръзва. Много магазини много видеа на тема чанти облекла обувки, жени които правят реклама , и ни изкушават да си купим. Това е маркетинговия пазар. Питам вас дами, искаме чанти и всичко останало, какъв е смисъла от тази суета , да имаме повече и повече нищо че не ни е необходимо. Алчни сме всичките и аз

# 236
Аз си харесвам и си нося моите чанти с години. Не ми омръзват.
Не разбрах какъв е смисълът на този пост. Призиви от сорта "за Бога братя не купувайте" са абсолютно безсмислени. Има други начини да се провокира мислене в хората, срещу консуматорството.

# 237
Аз не купувам много често чанти. Имам универсални цветове, подходящи за всякакви случаи. Но сега купих три и изхвърлих 2, заради това, че бяха некачествени и по тях се появиха амортизации за кратко време, въпреки цената им. Изкуствена кожа от определени видове, се скапва много бързо даже и да не се носи постоянно. Има изкуствени кожи, които са качествени и дълготрайни, но не съм мислила в тази посока, когато съм купувала тези, които изхвърлих, защото са ми харесали на външен вид. Нямам голяма страст към чантите и за мен вече е важно да са ми удобни, да са функционални, да изглеждат спретнато и след носене известно време. Основните цветове са черно, тъмно синьо, кафяво, червено, зелено и бежово, и още една светла лятна чанта, която "върви с всичко" в гардероба ми. Не ми трябват пет черни чанти - една ежедневна и една официална са достатъчни, бежовите и те така. Другите цветове са само ежедневни, официалните ми цветове са само първите два. Бяла чанта не харесвам и нямам вече след като изхвърлих преди два месеца последната бяла, лющеща се след дву, трикранто носене. Ето тази. И такава е историята на моите чанти. На мен призиви да не купувам чанти, не ми трябват, защото и без това не ми е страст. Simple Smile

# 238
Аз имам всичко на всичко четири чанти, две големи и две малки. Не включвам раници и спортни сакове, предвид че темата е за дамски чанти. Не мисля, че са много. Интересно ми е другите дами какво харесват, от какво са доволни. Една качествена чанта може да се ползва с години.

# 239
На мен също не ми омръзва една чанта, особено, ако ми е удобна  и със съответния по-голям брой "чекмеджета"/джобове! Simple Smile Стига да издържи по-дълго време, защото изобщо не се вглеждам ни в материал, ни в марки. Хареса ли ми, купувам я. Затова и на некачествени съм попадала, и на добри. И в никакъв случай не се затрупвам с чанти. Изхвърлям, като се докарат до там, и купувам друга. Въртят ми се 4-5 бройки вкъщи, едната вече със сигурност за изхвърляне, започнала е да се бели отстрани покрай дъното, така че с нея съм приключила. С цветовете съм скука, черно, сиво, бяло или светло бежово и най-цветната, която съм имала -  бордо, само една такава, но си я харесвах много. Не съм маниачка на тема чанти в никакъв случай, просто са необходими в ежедневието и, ако ми харесва една чанта и е удобна, друго не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт