Всичко за дамските чанти – 2

• 69 312
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Все пак хубаво огледай размерите на втората, мисля, че ще събира телефон, ключове, малко портмоне и червило преко сили 😁. Тоя модел има и по-голям вариант  но го нямат във фешъндейс, а и не е така сладурска като минито.
Ето разликата

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 21:50 от tuali

# 646
Да, и другият модел ми харесва, но малката е уникална просто. Благодаря, много ми помогнахте!

# 647
Аз също се оглеждам за черна чанта… 😁
Не знам какво точно искам, но ми се иска да е нещо, което става и за мокасини и за сникърси. Хем за сако, хем за яке.. Голямо ровене и нищо не може да ме грабне отведнъж 😄 Бюджет: 100 лв 🤓 ( за момента толкова мога да отделя..)
Ще се радвам на вашата помощ ❤

# 648
  • София
Някой купувал ли е чанта от този сайт?Евентуални отзиви за качество и коректност?
https://lubive.com/?fbclid=IwAR3f0wpwzT_OkD38xBrEjZDMhLiiQa6vpFC … W8&country=BG

# 649
  • BG
Скъпи дами , покрай кончината на кралица  Елизабет попаднах на информация на фирмата, изработвала чантите и.За информация - казва се Launer. Влязох в сайта им - моделите са прелест, но цените - " гледаш и горко плачеш ". Ако някоя от вас намери сайтове с подобни модели, моля да пусне линкове към тях. Бюджет до 200 лв. Предпочитан модел с капак и къса дръжка.
Благодаря предварително.

# 650
Тук има колкото искаш копия по около 200 лв.
https://a.aliexpress.com/_mt1Hyjw
За толкова пари няма да намериш нищо по-подобно на тези чанти, според мен.
Погледни чантите и от линка над твоя пост. Има подобни и не са лоши. Приятелка си поръча от там, кожата е хубава, изработката също.

# 651
Скъпи дами , покрай кончината на кралица  Елизабет попаднах на информация на фирмата, изработвала чантите и.За информация - казва се Launer. Влязох в сайта им - моделите са прелест, но цените - " гледаш и горко плачеш ". Ако някоя от вас намери сайтове с подобни модели, моля да пусне линкове към тях. Бюджет до 200 лв. Предпочитан модел с капак и къса дръжка.
Благодаря предварително.
Като стил при много бързо търсене за подобни модели, попаднах на това. Не ми е позната марката, но са симпатични. Обаче има само два цвята от този модел, сив и розов, а не знаем какъв търсите

# 652
  • BG
Благодаря на двете съфорумки за отделеното време. Сивата е прекрасна, но е една идея по - малка.  Влязох в сайта и си харесах други. Някога, в моминските си години имах нещо подобно на чантата от предния пост. За пореден път се убеждавам в правотата на израза " нищо ново под слънцето, само добре забравено старо ".

И да ви усмихна деня - показвам  чантите от кралската фирма на колежка, на която и предстои пенсиониране през пролетта на следващата година. Притежава свежо чувство за хумор. Реакцията е : " А, ето за какво ще си изхарча обезщетението при пенсиониране. На теб колко ти остават? Четири години ли ? А-а-а, ти ще спестиш дотогава за две чанти". При нас връчват предизвестие от днес за утре , респективно изплащат 7 заплати, та понякога се шегуваме, че отиваме да ги харчим в Париж на улица " Камбон " № 31/бутика  на " Шанел "/.

Хубав ден на всички !

# 653
Енева, аз също много харесвам чантите Launer. Изключително елегантни и красиви са.
И съм решила да се наградя с такава за някое значимо постижение. Великолепни са.
Най-труден е изборът, защото има и такива, които са по-закачливи и биха се вписали в ежедневието. Особено тези, които са по-малък размер.

Скрит текст:

Идеална награда за пенсиониране би била, права е госпожата. 🦊

Ти на какъв подобен модел се спря?

# 654
  • BG
Аня, на черна шагренова Травиата и някоя от Джуди . По класиката съм, ще ми ходи на възрастта. ЕГН - то започва със 64.

Копнах си на десктопа още в петък сайта на фирмата. Гледам и се размазвам от върховно удоволствие.

# 655
Kaтегорично тези чанти си ги представям в комплект с достолепие.
Към резервен вариант - добавям още една идея, но за съжаление не са дали размери в сайта. Надвишава бюджета с 60 лв, но е 100% телешка кожа и е доста приятна и изчистена (с форма на Травиата):
Скрит текст:

# 656
  • BG
За телешка кожа си заслужава цената.В далечната 1986-та си купих чанта от магазин на СБХ. Нямат умиране. За по - младите да поясня - това бяха специализирани магазини на Съюза на българските художници, в които се продаваха уникати по една  или няколко бройки от артикул.

А може ли линк към сайта с последната чанта ?

# 657
Oт сайта Fashion Days, марката е Tosca Blu

# 658
  • BG
Oт сайта Fashion Days, марката е Tosca Blu

Благодаря ! Удоволствие е човек да си " поговори " със съмишленички по чанти !

# 659
И аз кътам една чанта от СБХ и наистина нямат износване.
Българското качество от едно време е неизмеримо със сегашното. Където има такова, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт