Всичко за дамските чанти – 2

• 70 731
  • 747
  •   2
Отговори
# 255
Хахаха, е тва е чанта! 😂

# 256
Хахаха, е тва е чанта! 😂
Точно! Ако си намеря такава, вече цялата къща ще си нося, не само половината! Joy

# 257
E, то има не една и две такива:

Кеф ни Амазон, кеф ни Алиекспрес, кеф ни някой мастит дизайнер!

Botega Veneta, anyone? Само $9500!
https://www.bottegaveneta.com/us/tote-bag_cod45462102qe.html

https://shop.mango.com/us/women/bags-shoppers/shopper-bag_53013792.html

На мен ми хареса много тази, но ще я гледам през крив макарон...
https://www.acnestudios.com/us/en/woman/bags/musubi/

# 258
  • Бургас
Агент, в тия чанти трябва да се навирам до кръста вътре, че да намеря нещо.

# 259
Ох, това ме разсмя! Представих си се (158см) на някоя каса ровя в тази чанта да намеря протмонето си. 🤣🤣🤣

# 260
Ами едната от последните чанти, които купих, си е малко сакче! Simple Smile
https://nickels.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D … Maria-nero_p_4467

# 261
Е, портмонетата и телефоните можем да си ги носим във втората, по-малка чанта - кеф ни на кръста, кеф ни диагонална, Кеф ни стандартна Wink Все пак не трябва да забравяме и тренда на 2-те чанти едновременно! Grinning Grinning Grinning

PS Майтапът настрана, но напоследък вместо да се опитвам да си натъпча всичко в "прилична за офис" чанта просто си нося офисната И раница, пълна с гримове, резервни шалове, парфюми 2-3, 3 различни дезодоранта, лекарства. Но за да съм честна все пак аз съм навсякъде с колата, та реално и чанта и раница нося само от колата до офиса и обратно до паркинга. Винаги съм мъкнела огромни чанти и дисаги и сакове, цял живот, сега искам да имам и по-малки чанти.

# 262
  • Някъде там
Ох, това ме разсмя! Представих си се (158см) на някоя каса ровя в тази чанта да намеря протмонето си. 🤣🤣🤣
И аз така.
Момент и влизам в чантата 157 см за да извадя това което ми е нужно 🤪

# 263
Колкото повече одъртявам, толкова по-не ни се носят големи чанти. 😂 Може да им връзка и с тренда на мини/микро чантите от последнитв години (сега пак се уголемяват, гледам) . Почти изобщо не ме блазни вече да нося големи чанти, макар да видях няколко симпатични тая година. Свеждам съдържимото до абсолютен минимум, иначе винаги ги пълня и с неща, които реално не ползвам, само ги мъкна като някой шерпа и се товаря излишно. Ако е пък толкова наложително да нося още неща, а чантата  за деня е малка, взимам платнена торбичка, имам в разнообразни цветове 😂
Все пак е и до обстоятелства, ако трябва да нося камара документи и лаптоп, свързани с работата, сигурно друга песен щях да пея 🤗

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:34 от tuali

# 264
Някога, когато се е налагало някой за малко да ми подържи чантата ме питат оръжие ли нося.😂
Миналата година, когато излязоха малките чанти и гледам носят малката чанта и нали вече е тренд заедно с нея и от тия еко- био платнените торби.
Викам си няма да изоставам от тренда я, и си купих малка.
Веднъж направих опит да я ползвам за работа цял един ден се оказа, че ми липсва и ми потрябва всичко от голямата.
Взех я на морето, вечер на разходка - ключ, телефон, и малко пари, налЕ...
Е, да, ама не.
На вторият ден сложих малката в голямата и бях благодарна, че не съм тръгнала само с малка.
Колкото и да припадам малка чанта- не.

# 265
Само малки чанти нося от едни поне 5 години. Ако трябва да мъкна повече неща, взимам и раница.

# 266
  • Виена
Аз не мога да нося раниица, не ми е удобно, нищо не ми е под ръка, трябва да сваля раницата от гърба за всяко дреболия, после да я сложа... Обичам чанти, в които мога да бръкна спокойно без да я свалям от рамото. Малките чанти не са удобни, все пак аз нося като минимум портмоне, ключове, ключ за кола, дистанционно за гаража, три телефона, кърпички, химикалка, понякога и червило, гребен също, служебни карти за достъп, бутилчица дезинфектант. Обикновенно и разни талончета за позаруване, тия на Марионо и Дъглас по месец ги подмятам докато харесам нещо. И ако по път за вкъщи забърша някоя покупка, в чантата трябва място

# 267
  • на последния етаж
Препоръчайте къде да потърся хубава малка чанта от естествена кожа.

# 268
  • HH
За тази чанта споменах онзи ден. Много ми харесва, но с цената не не мога да примиря. Не за друго, а защото марката за мен е напълно непозната.

https://shop.kaai.eu/products/mini-pyramid-1?variant=31898307428 … DMtUj78yrdhzuHsLo

# 269
Препоръчайте къде да потърся хубава малка чанта от естествена кожа.
Аз съм си харесала тази, но ще почакам да я намалят.

Общи условия

Активация на акаунт