МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 527
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде под слънцето...
Welt
Направих експеримент с целувките
Червилото трансферира почти невидимо  , а гланца видимо.
Червилото стои естествено, гланца също, но дава повече блясък.

# 646
Welt
Направих експеримент с целувките
Червилото трансферира почти невидимо  , а гланца видимо.
Червилото стои естествено, гланца също, но дава повече блясък.
Благодаря ти много!
Аз няма да слагам гланц, а само червило и евентуално молив, така че ме устройва.

# 647
За сватба аз лично бих заложила на течно матово червило, което изсъхва и не се трансферира изобщо.

# 648
За сватба аз лично бих заложила на течно матово червило, което изсъхва и не се трансферира изобщо.
Имаш ли конкретни предложения? Иска ми се е по-леко, тези на МАС и Сефора ми идва твърде тежки.

# 649
Течните матови червила на Джефри Стар. Много са леки и не изсушават. Но вероятно ще трябва да поръчаш онлайн от Бютибей, защото тук в Дъглас селекцията е много малка.

# 650
  • Варна
Какво мислите за новата палитра на Too Faced Born this Way. Цветовете са много базови и сигурно ги имам разпиляни из другите палитри и единички, но обичам да ми е подредено. Много й се навивам, макар че ходя без грим 3 месеца вече.

# 651
На мен не ми харесва цветово.

# 652
На мен ми харесва цветово, ама съм сигурна, че същите визии ще мога да направя с Naked 3 или Huda New Nudes.

# 653
  • HH
Пробвали ли сте матовите червила на Zara? Добър dupe са на Chanel extreme velvet.
От течните точките от мен отивар при Джефри.

# 654
  • някъде под слънцето...
Новите не съм пробвала но преди петнайсетина години  имаха много добри попадения в декоратовната козметика.
Моливи, червила.Така и не разбрах защо спряха да се занимават с това.
Бях влюбена в  един лилав  молив ,  евееоятвн цвят.Не аъм отлрула аналог , а не е като да не пробвам всучко лилаво, което видя.Бях се запасила, но колкото и  да се запасява   човек, запасите свършват

# 655
На мен ми харесват цветовете на палитрата Born this way, но ми се струва, че някои от шимърите не са достатъчно добри. Освен това половината сенки са само по 0.5 грама, много бързо ще ударите дъното в тях, защото са и доста прашливи. За тези пари бих взела друга на Too faced, например Natural eyes или някоя от шоколадовите.

# 656
  • софия
Aз съм много запалена по гримовете на Too faced, но тази палитра нещо не ме очарова, тъй като цветовете ги имам от други техни палитри. Инак не са лоши цветовете, но повечето от тях се повтарят от други палитри, което я обезсмисля за мен.

# 657
  • Стара Загора
За течни матови червила бих препоръчала на Джефри и на Dose of colors. Като се замисля по-голямата част от колекцията ми е от тези марки. ;д На моите устни червилата на Dose of colors ми идват 1-2 идеи по-леки от тези на Джефри.
Друга любима марка ми е Coloured Raine.

# 658
  • София
За момента, от всичко каквото е минало през ръцете ми, течно матово и комфортно, щадящо за устните червило намерих само при Шанел.

https://www.chanel.com/en_WW/fragrance-beauty/makeup/c/rouge-allure-ink.html

Водих го на ски, на ваканции, особено за пътувания и снимки, когато искам да съм сигурна в крайният резултат, без да ми се налага да поглеждам в огледалото и да търся корекции. Това е първото течно червило, което съм обирала до дъно! Получих го случайно от размяна тук- във форума преди време. Измазах го и веднага поднових с друг цвят, но пък с цвета сбърках. Но качеството си остава безпрецедентно.

Купила съм му, а и не само за него, но за по сухите ми течни мат червила -тези на Сефора и Кат фон Ди, Лолитата, ето този безцветен гланц на Есенс, показвала съм го и друг път, но е безценен в ролята си на хайлаътр за сухо мат червило, както и за воден ефект. С него постигам ефект super shiny glossy lips. Ето го:

# 659
Момичета, има много намалена козметика и парфюми в Нотино на Диор, Герлен и други марки, като можете да използвате и отделен код за намаление lux20bg. Повечето неща са разпродадени, но има и нещо останало. Аз вече се заредих с червило и фон дьо тен на Диор. Hug

Общи условия

Активация на акаунт