МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 49 тема

• 46 521
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има много намалена козметика и парфюми в Нотино на Диор, Герлен и други марки, като можете да използвате и отделен код за намаление lux20bg. Повечето неща са разпродадени, но има и нещо останало. Аз вече се заредих с червило и фон дьо тен на Диор. Hug

и аз така.

# 661
Kopche,а супер матово ли остава това червило?Впива ли се в гънките на устните?На мен с матовите червила ми се получава едно изтриване във вътрешната част на долната устна,което ми изглежда много грозно и ме дразни.

# 662
И аз от Нотино забърсах едно Dior Rouge Lipstick в цвят Premiere и отново на Диор един автоматичен молив за вежди. Плюс два броя хидратиращи чорапи. Изкушихте ме Simple Smile

# 663
И аз поръчах от Нотино Диор, Сано че Бяла козметика. Утре трябва да дойде, дано всичко е наред, защото бяха доста евтини и се съмнявам за годността на продуктите.

# 664
И аз поръчах от Нотино Диор, Сано че Бяла козметика. Утре трябва да дойде, дано всичко е наред, защото бяха доста евтини и се съмнявам за годността на продуктите.
Поръчах 3 крема и 1 маска на Диор ,всичко е ново ,запечатано в годност ,произведено в последните 5 месеца  ,едното февруари 2020.

# 665
Момичета, има много намалена козметика и парфюми в Нотино на Диор, Герлен и други марки, като можете да използвате и отделен код за намаление lux20bg. Повечето неща са разпродадени, но има и нещо останало. Аз вече се заредих с червило и фон дьо тен на Диор. Hug

и аз така.
Този код май важи за селективни продукти.Исках да поръчам един ББ крем и не ми даде опция или аз нещо не правя като хората.

# 666
  • Бургас
Аз пробвах на една маска за коса,но и на мен не ми дава да пазарувам с кода.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 21:02 от Nina_Z

# 667
Аз си поръчах червило на Диор за 30ина лева. Благодаря за споделения код!

# 668
Мисля, че кодът е само за селективна козметика. Маските за крака не ми ги намали.

Иначе относно качеството - до момента не съм имала проблем с нито една поръчка ( общо 10 през годините до момента).

Дано пристигнат скоро, че нямам търпение 🤗

# 669
Този код май важи за селективни продукти.Исках да поръчам един ББ крем и не ми даде опция или аз нещо не правя като хората.
Да, да. За определени продукти е. Съвсем случайно го забелязах като добавих червилото в количката, мисля че беше под бутона Добави.

Според мен продуктите ги пускат на такава цена, малко или много заради кризата, да се оттърват от тях и знаят, че почитателите на тези марки веднага ще ги изкупят. Мен така ме е яд, че изтървах измивното олио на Диор за 35 лв. 😤 Ka- brow на Benefit е за 28 лв+ кода за отстъпка направо  си е подарък. 😅Парфимо също има намаления и основата на Герлен Метеорити все повече ме изкушава за 58 лв. 🤭

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 01:06 от Не се сърди, човече

# 670
Сигурни ли сте в автентичността на нещата от Parfimo? Имат метеорити за 65 лева в момента, което ме шокира. 🙄 На някои от тях пише тестери, на други не и не мога да им хвана логиката.

# 671
Мисля, че са ок. Имам сенки Герлен на половин цена оттам, изглеждат ми нормално.
Не бяха тестер, а нормален продукт.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 13:54 от killpop

# 672
Не съм поръчвала продукти, които са тестери или без опаковка, но парфюмите и декоративната козметика, които имам от сайта са пристигали в безупречен вид и оригинални. Проверявала съм бач кода на всички. Смятам, че няма повод за притеснения.

# 673
Аз понеже не съм купувала все още нищо от там, малко съм объркана. Тестер спирала и червило предполага, че са без картонена опаковка, но никога не са отваряни, или че червилата са с пластмасова капачка и пак са нови?

# 674
Тестерите са нови, просто са предвидени за тестери в магазини, а не за продажба към краен клиент. Явно те получават такива с техните поръчки към марките и съответно ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт